CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 25 maj 2011

20% på UGG

Alltså, jag vettetusan hur det gick till?!?
I och för sig älskar jag både UGG och allt som butiken Mathilde representerar, men ändå liksom.
Efter att ha läst gårdagens mail känner jag mig oerhört viktig och inser att hårt arbete och uttröttningsmetoden verkar ha givit resultat.
Jag har genom gediget fönstershoppande, varsamt kännande och klämmande samt ett idogt provande blivit en VIP-kund.
Japp, det är så sant som det är sagt, det känns fantastiskt att en ’low-budget-person’ som jag får den äran.
Yes I like.
Fick mail från Anna (tack Anna, nu känner jag inte denna Anna men man får ju absolut känslan av att hon är en oerhört trevlig och kompetent person) med inbjudan till smygtitt på sommarens UGGisar.
I brist på annat att göra just denna dag tackade jag ja (mest för att det utlovades en goodiebag och då jag inte är bortskämd med sådant var det ingen större tvekan).
Igår droppade sedan följande meddelande in.
”Samma dag som vår pressträff (pressträff, jo jag tackar – här stiger man snabbt i graderna) för UGG Australia den 26 maj, har vi en kundkväll på Mathilde mellan kl 17-19. Om du vill, kan vi erbjuda dina läsare (mina läsare, ’häpp’ - sträcker på ryggen och ett leende sprider sig i hela ansiktet) ett VIP-erbjudande.
Genom att uppge VIP-koden "Fredagsmail" (japp, där satt den – Fredagsmail har blivit en blogg att räkna med) i kassan får dina läsare under kundkvällen 20 % på UGG Australias sommarkollektion 2011.”

Nu kan jag väl tycka att det vore lite extra coolt om dessa 20% gällde på hela butikens sortiment men så kul skulle vi tydligen inte ha det.

Nåja, meddelandet är i och med detta nu framfört.
Och skulle någon av mina läsare ha vägarna förbi Mathilde imorgon och råkar vara extremt sugna på ett par schyssta UGGisar – glöm inte att uppge ’Fredagsmail’ vid kassan.

Ugg Ugg
/Carina

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset!!!! Var nyss inee här och försökte lämna denna kommentar:
  Haha vad coolt! Ja skulle så gärna gå dit och säga "fredagsmail" lite lagom nonchigt i kassan men jag är skuk :( Och om jag piggnar till förväntas jag delta i ett kontorsjippo som bla innebär körsång! så det blir inget av med det ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Coolt!

  Synd att jag inte kan gå. Iofs ska jag inte heller köpa några UGG´s men det hade varit kul ändå att mingla lite och kanske träffa några av er?

  Vilken menar du att du såg på Tradera? Klänningen eller tunikan?

  kram

  SvaraRadera
 3. Testing testing... tackar och bugar för trixtipset med att kommentera under namn. Nu återstår att se om det funkar utanför min egen lilla bloggsfär. Massa Kram Vackra!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag bor ju för långt borta :-( Hade gärna provat några stövlar. Men jag har ju mina gosiga floppisar. Får slita in dem först.
  Ha det gott
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Skulle vilja ha ett par Uggisar men måste nog prova. Kram!

  SvaraRadera