CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 29 juni 2011

Har Traderat!

Nu har jag fyndat!
Två nya plagg har efter stort sökande blivit funna och därefter förflyttade.
Dessa finns nu hemma i min garderob.
Först och främst, äntligen har en Fonda i Almost black och storlek 3 blivit införskaffad.
Storlekspessimisten Carina hade tidigare en 4a, som inte blev använd för att den var för stor. Väldigt mycket för stor (nähä).
Nu är jag glad och velourig igen.
Äntligen får även jag vara med i Fondaklubben – lyckliga jag, trallalalla laaa…

Sen har jag kommit över en klänning som jag aldrig provat men som jag ändå velat ha - en X-stitch Dress från Amore Spare Intergritas (eller vad den nu kan heta?).
Prova den nu på morgonen. Blev lite besviken.
Hade för min inre syn sett mig snygg och smärt traskandes i denna coola dress, men på var den annorlunda, den blev damig på något sätt. Jag är med andra ord inte så nöjd som jag hade hoppats på att vara.
Den sitter perfekt över bysten (vilket är ett plus) men sedan är det gravidvarning i 180, den inte bara putar över magen utan hela runt om.
Hmmkänner mig inte helt tillfreds alltså.
Å när vi är inne på ämnet ’inte helt nöjd’ måste jag även ta upp min Rock-a-fellow silk slip dress i färgen Dark rose. Jag är inte helt nöjd med den heller.
Rätt längd, rätt färg men den korvar sig när man har den på sig - efter 100 meters promenad sitter den skruvad runt midjan, stanna dra ner den och gå vidare, stanna dra ner den och gå vidare osv.osv, irriterande... Jag är med andra ord inte helt nöjd.
Skulle kunna drista mig till att säga rätt missnöjd.
Meningen med silke är väl att det ska hänga lite snyggt och svalt på kroppen och att alla andra tyger liksom ska glida friktionsfritt på det glansiga tyget – INTE korva sig som en drapering runt midjan.
Är det fler med samma problem?

Något bitter
/Carina6 kommentarer:

 1. Jag älskar ju fondan! Så skön att ha på sig och så fin modell! Kul att du i alla fall kan känna dig nöjd med den.
  Ha en skön sommarkväll!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att du ääääntligen shoppat en Fonda :-)
  Jisses... Rocafellen.... har testat tidigare, men jag har inte heller varit HELT 100 på den... men NU är jag nog det ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag har ingen fonda men väl en ka ching dress som jag fullkomligt älskar. Trots att jag inte är någon velouranhängare så gick ka ching serien rätt in i garderoben och dressen kompletterades med wrapen och 2 par pants- I Love!!! Rockafellow har jag ingen men tycker mig känna igen problemet med min spoiler...den kommer sluta på tradera nån dag :( Ha det så gott! Kramis/Loo

  SvaraRadera
 4. Jag gillar faktist Chrysalisarna och dom andra sidenunderklänningarna mycket bättre än RaF:en. Härligt med Fondan! Kram på dig!
  (Klart du måste skaffa vovve-vakt och komma till mig och Bönan i Nora!!)

  SvaraRadera
 5. Ha en fortsatt fin sommar.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Välkommen till Club Fonda!

  Jag lyckas inte heller med siden. Mina spoiler skirts hade en tendens att klättra uppåt. Så de fick flytta. Klänningarna har jag inte testat än.

  kram

  SvaraRadera