CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 24 augusti 2009

Dagens outfit

Har ägnat en del tid åt surf.
Det är något helt otroligt hur många ’vi’ är som bloggar, en del gör det riktigt bra.
Men det är ännu mer otroligt hur många tjejer runt 20 som har ett behov av att berätta om sina fantastiska liv.
Dock verkar de alla vara stöpta i samma form.
De har alla långt blont lust hår, fejknaglar med fransk manikyr, svindyra väskor och solglasögon. De pluggar spännande utbildningar, de jobbar, de jobbar extra och de syns runt Stureplan (fattar för mitt liv inte hur många timmar dessa ’damer’ har på sitt dygn?!?)
Att ha ambitioner och stora förväntningar på livet är förvisso inget negativt, nej vad jag reagerar mest på är nog de bilder som de lägger upp. Man får snabbt en deja vu känsla när till synes intelligenta tjejer envisas med att lägga upp bilder med ’dagens outfit’, där de står med handen på höften, huvudet på sned och tittar djupt in i kameran alternativt håller sin exklusiva mobil framför sig och plåtar sin egen spegelbild.
Det samma gäller partybilderna, de glittrar med ögonen, plutar truligt med munnen, ställer sig på sniskan och försöker vara såååå unika – humpf… Vart har alla härliga glada leenden tagit vägen???
Kanske är det så att ’vi’ tjejer faktiskt måste gå igenom en period i livet med fotomodell drömmar?
För, liksom… been there –done that
Lite I efterskott kommer här Skrattmåsens outfit

Fredag och kräftskiva.
Bordet var klätt i vit duk från Martin Olsson, röda servetter samt en mängd med glittriga kräftor rån Åhlens var utplacerade. Allt gick för dagen i rött och vitt och dekorationerna bestod av dillkronor och augustimåne inköpta på ICA Globen. Även kräfthattar och sånghäfte fanns att tilgå (privat).


Lördag och grillkväll.
Bordet fick tillbaka sin limegröna karaktär via duk (från Åhlens)och matchande Marrimekkoservetter. Även samtliga ljus (Ikea)och porslin gick i de (för sommaren älskade) limegröna färgerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar