CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 8 september 2009

Personlighetstest

I mitt dagliga jobbsökarsurfande hittade jag på www.jobb24.se en personlighetstest - sagt och gjort.
Här nedan har ni en snabbanalys av mig!
Dina styrkor
Du anstränger dig för att bidra till en harmonisk arbetsplats och undviker oenighet och konflikter på jobbet när det är möjligt. Du tycker det är speciellt viktigt att ha harmoniska och vänliga relationer till dina kollegor.
Även om du förstår vikten av att vara seriös på jobbet, menar du att det är väldigt viktigt att ha roligt tillsammans med kollegorna. Du värdesätter en avslappnad och munter stämning där du ofta kan skratta tillsammans med andra.
Du är öppen och ärlig i din kommunikation med dina kollegor
Att utföra et bra jobb är viktigt för dig och trivs du med dina arbetsuppgifter lägger du sannolikt ner både hela din tid och själ i dessa.
Noggrannhet, punktlighet och eget ansvar är några av dina styrkor.
Det är väldigt viktigt för dig att du får beröm för dina prestationer och att de uppmärksammas. Om du tycker att du gjort ett bra jobb vill du också få feedback på det.

Att vara medveten om/att tänka på
Det är inte så viktigt för dig att bli personligt och yrkesmässigt utmanad i jobbet. Att lära sig nya saker, nya färdigheter och att ägna sig åt personlig utveckling är inte så högt prioriterat för dig.
Du gillar inte att ändra dina invanda rutiner, och du är vanligtvis försiktig med att prova nya arbetsmetoder. Oftast behöver du tid på dig att anpassa dig till nya omständigheter. Du analyserar ofta nya arbetssätt grundligt innan du beslutar dig för att använda dom.
Du fokuserar mest på dina nuvarande arbetsuppgifter och du har ett ganska kort tidsperspektiv framåt i tiden. Detaljerna är viktiga för dig när du löser en uppgift. Du försöker se konsekvenserna av ditt handlande så långt det är möjligt.

Nu ska man väl ta dessa analyser med lite salt, men måste erkänna att denna högst ovetenskapliga analys på vissa punkter ligger nära sanningen, vet inte - men möjligen ska kanske ett hjälp(!!!) vara på plats här...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar