CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 15 september 2009

Veckans Grattisar!

Vissa människor är otroligt ofantligt snabba i sina beslut.
En sådan är min äldsta och troligen bästa vän Susse.
Susse har jag känt sedan hon föddes, hon går sin egen väg, ger sig alltid ikast med sådant som jag inte vågar/orkar/vill, hon är en stor humanist och även om vi periodvis inte hörs så ofta så finns hon alltid där. Susse är också en dejtare av rang, hon har stenkoll på varenda dejtingsajt i norra Europa, men nej – desperat skulle jag inte kalla henne, snarare välorienterad, disciplinerad och nätverkande.
Å se på tusan, pang bom, blixten slog ner och plötsligt (och väldigt otippat) förlovade hon sig i fredags, det typ efter 7 (!!!) veckor, varav två på semester i Turkiet (nej han e inte turk)
Nåja, jag är inte den som är den – STOR kram och STORT lycka till önskar jag dig och Patrik (för det var så han hette va??? ;)

Dessutom kommer de tillsammans med övriga Altefalkarna hit på middag på lördag.
Och blir det så som det utlovats så kommer detta bli något av debutanternas afton (hänger på dig där Annika ;).

Några som inte var lika snabba är Perres morbror Ragnar.
Han och hans Eva slog i all hemlighet (tolkar det så eftersom vi inte fick reda på något förens här om dagen) och gifte sig på Gotland i somras. Här pratar vi inga 7 veckors bekantskap utan snarare 25 år
För en annan som fortsatt väntar på att bli en ärbar kvinna inger deras långa startstäcka ett visst hopp, kanske är det så i släkten Wuscha, att det kräver sina år innan karlarna slår till?!?
Ytterligare ett grattis skickar jag till Perres andra morbror, Roffe - han fyllde 70 här om dagen, vilket förstås borde ha uppmärksammats, skäms på oss.
Inte för att han läser bloggen, men då var det i alla fall gjort!

Imorgon onsdag fyller våran Sebbe Bubbe Supersnubbe 23 år – ’hold your horses’… tjuuugåtreeååår, det betyder att jag är…...


Fredag fyller svärmor Gurli år, åker väl över och grattar på kvälln. Vet inte om jag vågar skriva hur många, men hon är jämnårig med min pappa och han är född 1938, då har jag inte sagt för mycket he he…


Grattis och en kram till er alla
/Carina

1 kommentar:

  1. Det är ju en jäkla tur att du finns!!!! Har precis ringt Ragge och grattat!! Vi får festa nästa gång jag kommer hem!!!
    Kramar och grattis till Sebbe!

    SvaraRadera