CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 30 december 2015

Sista inlägget 2015

Trettionde december 2015!
Inledde dagen med att agera chaufför.
När jag ändå var i farten tänkte jag att ja slänger in ett besök på ett av mina favoritställen - nämligen IKEA.
IKEA är kul.
Helst besöker jag IKEA ensam – inga massa karlar som suckar, stånkar och stönar över att allt tar en sån nedrans tid, att det är för varmt, att det är för kallt, att det är för mycket folk eller som tjurar över att de faktiskt högaktningsfullt rent av struntar i vilken färg det är på kuddarna i soffan.
En tanke är att IKEA borde följa Ullaredstrenden dvs. att skapa en sportbar där man kan placera sin man under tiden som man i lugn och ro kan shoppa runt och fylla sin gula plastkasse med allehanda ting som man inte visste att man behövde.
Ikea, jag bjuder på det tipset!

Imorgon är det nyårsafton
En dag som kommit alldeles för fort.
Cheeezzzus – vart tog året vägen liksom?!?

Om jag snabbt ska resumera året som gått kan jag sammanfatta det genom att börja med att detta faktiskt var året där det vände – året där jag gick från att vara mellan två jobb till att ha ett riktigt jobb.
Ni vet ett sånt jobb där man är fast anställd, känner sig trygg och kan sluta hyperventilera varje gång som man ska betala räkningarna (nåja, det sistnämnde har jag inte riktigt slutat med ännu).
I spåret av jobb kommer lön.
När man får lön behöver man inte längre hushålla med de 10.240:- kronor i månaden som a-kassar erbjudit. Alltså känner man sig nu rik.
Rik är kul och spara är tråkigt.
För första gången körde vi (förutom några kortare Europatrippar) två veckor i Grekland – å två veckor -  ’Once you go twice you never go one’ Typ!

Eftersom jag har slutat att ge nyårslöften (åtminstone officiellt) så var de ganska lätta att hålla (misslyckades f.ö även med de inofficiella…daglig yoga, träning etc.).
Det i sin tur innebar att jag fortsatt är otränad, jag är lat, smått obrukbar och som grädde på moset även lyckats lägga på mig några extra lyxiga överflödskilon.
Sammanfattning; Pengar är kul – äta god mat är gott och vin är ett privilegium, träna är trist, tar tid och är galet tråkigt.
Till mitt försvar får jag säga att man faktiskt bara lever en gång och att ingen kommer att tacka mig för att jag avstått livets goda.

Ja, det var väl allt.
Har väl inget annat direkt att tillägga.

Jo förresten - ett stort tack till alla er som uppmuntrat mig till att fortsätta med Fredagsmailen, utan er hade det med största sannolikt inte blivit några fler inlägg (ja, er uppmuntran är oerhört viktig - förmodligen viktigare än vad ni tror).
Gott slut och gott nytt till er alla.

Hoppas (ja, jag menar det) ni får en fantastisk övergång till det nya året.
Själva ska vi (tack vare en skön jobbrokad från Perres) fira en traditionell nyår här hemma, det i släktens god lag.
Sebban väljer och vrakar bland nyårserbjudanden - söta bästa unge.
Loppan har förpassat sig till ljuvliga västkusten - söta bästa unge.


Så välkommen 2016
I am ready
/Carina


1 kommentar: