CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 20 november 2009

Fredagsmys

Såja, då har man vilat sig i form ännu en vecka
Folk piper och klagar över gråvädret, själv ler och myser jag åt det fantastiska att inte behöva gå ut annat än med hunden.
För vad vädret anbelangar är detta helt underbart, alldeles legitimt att vara inne, alldeles ok med att tända tusen ljus och alldeles grymt att få bylsa in sig i allt vad ull, fleece och velour heter.
Den gångna veckan passade jag och Perre på att vara lite småkrassliga.
Febern drabbade Perre mer än mig å andra sidan har jag hostat/hostar som en storrökare uppväxt i någon gruvhåla i norra Wales.
Bra saker med att vara sjuk är annars att man bara får vara, kan kolla film i oändlighet och shoppa på nätet, handlade dock bara fem saker – har hört att handla sex på nätet är olagligt…. (ridå…).

Igår var jag så pass på benen att jag gjorde en utflykt till Sportnik.
Har inte varit där sedan jag slutade – har inte riktigt vågat/velat åka dit.
Tog tag i oron och kunde konstatera att det var jättekul att komma dit. Hade tänkt att stanna en kort stund men blev kvar hela eftermiddagen, fick en känsla av att tillhöra, att jobba och jag gillade den. I bilkön på väg hem var tankarna kluvna, kul att varit där och sorg över att inte ha ett jobb, att inte vara någon, att på något sätt ha förlorat lite av sin identitet.

Hörde att solen skulle komma imorgon, det passar perfekt.
Det är nämligen hemmamatch igen, Sharksen möter Sumpan.
Vill så här under pågående säsong passa på och tacka klanerna Carlström, Schibort och Dennerby. De är på många sätt föredömen, dels för att de ser till att föröka sig i en takt som gör att Farsta IBK inte behöver oroa sig för tillväxten och dels att genom sin ständiga närvaro match efter match se till att hålla publiksnittet uppe med minst en tvåsiffrig siffra.
Tack och kram till er!

Ikväll väntar ännu en helig fredag, Perres favvoprogram Idol betyder total kommunikationstystnad mellan 20.00-22.00.
Vet inte om ni har noterat det, men lite hjälte har man ju hunnit med att vara under veckan – klicka på länken här så får ni se mer!
Nu e de Fredag
Kram
/Carina

2 kommentarer:

  1. Jag är ute 2 ggr Per dag. Till och från bilen så jag piper inte om vädret men om mycket annat..... När kommer du o lunchar med mig?

    SvaraRadera