CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 25 januari 2010

Appeteaser!

Såja, då har man varit och hämtat ut första leveransen på förra veckans totala mentala obehärskade Odd Molly shoppingyra som jag utan vett och sans hamnade(!!!)i.
Det som kom i ett liten oansenlig påse var en Appeteaser Dress i färgen Chalk, för er oinvigda kan jag berätta att det är en tunn sommartrasa i färgen ljusbegie.
Lite osäker på om det var själva klänningen eller det överkomliga priset jag föll för, hur som helst så klickades den helt skrupelfritt hem. Efter att bekantat mig med priserna på Odd Molly så föreföll nämligen priset av 749:- som rena rama fyndet. Snacka om att det går snabbt att ändra perspektiv, känns som om det bara var några veckor sedan som jag dissade en tröja för 298:- på Gina Tricot, skälet – den var för dyr… En annan parallell är att vi betalar 460:- tur och retur flyg för två personer till Belgien, skäms lite lagom i smyg.
Eftersom jag på bloggar har läst om den fantastiska doften som lär sprida sig över hus och hem när man öppnar en Odd Mollypåse så var jag väldigt försiktig, lirkade upp påsen, drog ett djupt andetag och kände… just ingenting :( (de måste ha glömt att preparera just denna…)
Synade mitt kap uppifrån och ner, hmm – söt, japp, mer begie än vit men helt ok.
Drog den på mig och ställde mig framför spegeln, hmm – likheten med en värmlandskorv i kyldisken var slående.
Sträckte på ryggen, ställde mig lite på tå och drog in magen – jodå, den kan nog funka.
Tänk lite bränna, nyvaxade ben och riktigt schyssta underkläder å sen ska man ju gå ner i vikt till sommaren, eeeeehhh jodå så att…

Hängde in den i garderoben
/Carina

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Haha, och välkommen till odd molly träsket:-D
  Det är så det brukar börja;-)
  Fast de flesta av oss har nog vanliga löner fast ett riktigt brinnande intresse och riktigt roligt är det dessutom!
  För första gången i mitt liv som jag har hittat kläder som jag trivs i och känner mig snygg i utan att man måste dra in magen:-D
  Såg att du hade fått tag på en fonda dress...Ett stort grattis!!
  Den kommer att lukta gott, jag lovar!
  Appeteasern luktade inget speciellt, vet inte varför..
  Jag får suga på det ett tag till om den ska behållas..Men visst blir den snyggare till sommaren än nu blekfisig och med tjocka strumpbyxor under..
  Ha det gott, kram Mia

  SvaraRadera
 2. Spännande jag har kikat lite på den jag med men har inte klickat hem någon. Kanske senare fast då i lite blue tänker jag mig...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Förresten, glömde säga att jag ska maila dig en inbjudan till min Odd Molly blogg bara jag hittar din mailadress...*letar febrilt* japp ajag hittade den. Du har snart mail :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Hej på er!
  Bättre en sen kommentar än ingen alls :)
  Har förstås ingen aning om huruvida någon av er är inne och kikar på gamla kommentarer eller ej.
  -->Mia - Nix, Fondan doftade ingenting den heller :(
  -->Livet i byn, tack för inbjudan
  /Carina

  SvaraRadera