CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 24 januari 2010

Jag en, Mollyhollic...

Fast, helt såld, hjälp jag har blivit en ’Mollyholic’!
Berättade tidigare att jag har ägnat dagar och timmar åt att på Tradera hitta den Odd Molly klänning som jag sett i butik och som jag bara ’skulle’ ha till mammas födelsedagsfest.
När jag ändå var i farten passade jag på att hitta fler goa presenter till mig… fick av Perre en underbar rosa kofta i julklapp. Flyttade in i den på juldagen å på den vägen är det… , love it.
Måste även meddela hur djupt imponerad jag är av vilket engagemang mängder av människor (läs kvinnor) har i Odd Mollykläder, jisses vilket arbete vissa OM-bloggare lägger ner.
De går runt till butiker, provar modeller och storlekar, modellerar och fotograferar, de kan serier, årsmodeller, färgsättningar – you name it. Vi novisa inom området kan sedan ta del av informationen mao en grym och otrolig service.
Och vi pratar inte ett fåtal bloggar vi pratar mängder med bloggare – sicket OM-träsk man hamnat i!!!
Började igår (fredag) kväll med att skapa en favoritmapp där jag sparade ner Odd Molly webbshops och Odd Molly bloggare, ungefär 01.15 och 327 webbplatser senare lade jag ner – tror jag har täckt in det mesta.
Efter att ha granskat de flesta aktiva OM-bloggarna kan jag konstatera följande:
Här pratar vi inga 20-åriga modebloggare av ’size zero’ typen, nix – här pratar vi kvinnor. Storlek 3 eller 4 det vill säga L eller XL och i min värld så betyder det ’Yes now we talking’
Att döma av deras bilder (de flesta är mycket frikostiga med att visa upp sig i sina OM-kreationer) så har många det väldigt snyggt och smakfullt hemma.
Många verkar ha en hyfsad ekonomi, vilket iofs nästan är en grundförutsättning för detta omåttliga intresse (no shit Sherlock…)
Känner dock att min nya hobby håller på att bli en dyrbar hobby, suck – har redan klickat hem tre nya plagg denna vecka…å mer är på g…
Skrev på en sida en kommentar om att jag sökte en specifik kofta.
Vips, några andetag senare fanns där en person som kunde tänka sig att sälja en sådan till mig, jag är fortsatt förundrad och förstummad – vilket tempo, det är verkligen en NY värld, lite som att ha upptagits i ett hemligt sällskap.
Vet inte vad det är men dessa plagg men de framkallar en ’måste ha’ känsla som jag sällan upplevt, läser man på ’alla’ bloggar att ’alla’ köpt en ’Fonda Dress’ och att den nu är slut överallt så blir det ett mission att hitta en ’Fonda dress’ i min storlek, ett antal klick senare finns den där å den e min min min...
Mohaaahaaa…, It´s mine – it´s mine - It´s mine !!!

7 kommentarer:

 1. *ASG* Välkommen i sekten! Visst är det härligt och nästan lite farligt?

  *håll i kulorna så du har råd med afterski*

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej hej!
  Farligt, farligt men härligt härligt ;)

  Tack för kommentaren :)
  Får bli vatten å bröd på Afterskin...

  /Carina

  SvaraRadera
 3. *asg* Välkommen till OM-träsket! ;-)

  Du kommer att bli sååååå vacker till helgen!

  Kraaaaam,
  Maria

  PS. Jag väntar också på min svarta Fonda. DS.

  SvaraRadera
 4. Snygg :-) blir det den på lördag ;-)

  SvaraRadera
 5. Jajjemen, det var i alla fall tanken :)
  Får så om resultatet blir uppstoppad korv eller om den sitter snyggt?!?

  /Kram

  SvaraRadera
 6. Du skriver precis som jag tänker. Odd Molly börjar kännas som en drog, snabbt beroendeframkallande och dyrt men man blir lycklig av den!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Ha-ha udnerbart skrivet, välkommen in Molly-träsket :)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera