CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 4 januari 2010

Odd Molly

De e helt sjukt…
Under den senaste månaden har jag tillbringat nästan varje ledig minut (å de e ganska många) framför datorn och totalt fördjupat mig i Odd Molly.
En helt ny värld har öppnat sig, sitter med hakan ner till knäna och är mållös och fascinerad över vilken otrolig aktivitet det pågår runt detta klädmärke.
Det finns mängder och åter mängder med OM-bloggar, det finns diskussionstrådar och det finns massor med plagg till salu på Ebay, Tradera och Blocket.
Jag är helt såld, på väg att tömma spargrisar och bankböcker i jakten på de eftertraktade plaggen.
Fick en underbar ’Rose alpaca mix long cardigan’ av Pelle i julklapp, jag har bott i den, jag älskar den.
Just ikväll studsar jag runt på små rosa moln – yabba dabba doooo, vann en budgivning av en hett efterlängtad ’4 continent x-stitch dress’ (jajjemen, de har tjusiga namn också), utan att blinka betalade jag 1260:- för denna begagnade tunika.
Å det är just det, 2:a handsvärdet å de här kläderna är löjligt högt, vissa plagg säljs begagnade för en bra bit över butikspriserna – som sagt, helt sjukt.
Sitter nu här vackert med stora tefatsögon, surfar som en besatt, nyfiket som ett barn på julafton och planerar nästa ’must have’.

/Odd Carina

5 kommentarer:

 1. Välkommen till OM världen:) Tänk att det finns så många fanatiker när det gäller OM, som man kan se på olika bloggar. Gäller att veta priserna innan man handlar på tex Tradera eller Blocket. Men man kan oxå gör många fynd:)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 2. Hej hej AnnaCarin!
  Upptäckte de fantastiska OM kläderna redan för ett par år sedan men det är först nu som jag har förstått vidden av deras popularitet - jisses amalia säger jag bara :)

  SvaraRadera
 3. Du vann auktionen.. kul och din Rose alpaca... passade dig perfekt, den var supersnygg.

  SvaraRadera
 4. He he, inte lätt att ha koll - den rosa alpaca du pratar om vad en koftan som jag hade på mig när du var här, klänningen här ovan heter ’4 continent x-stitch dress’ :)
  Du kan få gå en kurs om du vill ;)

  SvaraRadera
 5. Fast upptäckte nu att det var jag som inte var med i matchen å att du har stenkoll =)

  SvaraRadera