CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 7 april 2010

My first stalkers!

En härlig varm känsla sprider sig i kroppen, fnissar till och klickar på de små nya ikonerna på min blogg, upp dyker spännande information och jag känner mig utvald, handplockad och speciell – jag har fått mina första stalkers!
Å nej säger du och börjar desperat vifta med armarma och plinga i varningsklockan som jag i mitt euforiska rus inte hör.
Stopp, en stalker antastar sina offer med brev, sms, mail och telefonsamtal, går det tillräckligt långt kan antastaren börja uppträda våldsamt och avundsjukt och börja riva dina surt förvärvade mollysar i strimlor.
Men nej, nej - mina stalkers består än så länge av tre tappra själar och deras enda laster (såvitt jag vet) är Odd Molly ’en masse’
Hitintills har de inte visat några som helst ursinniga eller psychopatiska beteenden, har följt deras bloggar och gillar det jag ser och skriver, de här verkar vara bra människor.
Hmm är detta möjligen tvivel och självförnekelse, är jag så desperat efter ’Mollyvänner’ att jag inte inser hur snaran dras åt?.
Men ähh, skärp dig - den dagen jag ser dem smyga utanför min bostad, tälta på slänten ner mot sjön och börjar koka kaniner till frukost så bör jag nog dra öronen åt mig.

För lite harmlöst internetrotande tillhör väl vardagen nuförtiden, eller?
Började faktiskt ifrågasätta mig själv här om dagen, e jag en stalker?
(För)-följer bloggar, langar in lite kommentarer, följer upp och följer med – hmpf, helt plötsligt kände jag mig som en pinsam snokare och på gränsen till en obehaglig psykopat.
Men det faktum att jag känner oro för om jag är en stalker torde ju vara ett tecken på att jag faktiskt inte är det, eller?

Näe, här med fastlägger jag att ingen oro föreligger varken för det ena eller det andra och att jag sannolikt inte kommer behöva skaffa besöksförbud för mina ’Mollykokerskor’ – I just love them… moohahahaaaaa…!
Så vill på mitt lilla något udda sätt tacka ’Ankan’, ’Javabönan’ och ’Sanni Bus’ för att ni har gått i bräschen för en ny generation av ’Fredagsmailsbloggsstalkers =)

Thanks
I've got a stalker yes I have hihi…
/Carina

8 kommentarer:

 1. Jag är nog rädd att jag är din första stalker, har haft dig på Bloglovin läääänge. Så då har du alltså minst fyra...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Hej Trollet,
  Klart jag läser och följer med din blogg:) Har ju varit med sen du startade med mail och gick vidare till blogg.
  Var och hämta min senaste stitch idag. LOVE them :)Måste hitta tillfällen nu att bära alla mina fina nu. Ha ha, skojar bara. Vet redan när de ska användas. fins plats för flera oxå.

  Kram AnnaCarin (ej ankan om det var mig du syftar på!!)

  SvaraRadera
 3. -->Livet i Byn
  Ha ha, de e inget att vara rädd för =)
  Å jag blir JÄTTEGLAD över att ha minst FYRA stalkers!

  -->Ankan
  Hehe sorry AC men AC låter så kyligt liksom, Ankan låter mer som den pratglada person som jag känner dig som 'no offence' =)

  Kram till er båda
  /Carina

  SvaraRadera
 4. Tro inte att jag inte läser ;-) även om jag inte klickar upp dig så läser jag dig via googlereader... you've got some stalkers!

  <3

  SvaraRadera
 5. *hihi*...du har väl läst i dagstidningarna om den där kvinnliga dubbelmördaren, hon hade tydligen kartlagt någon av sina grannar i 2 år. Stod och väntade på henne i tvättstugan och tog kort.

  Jaja, vill bara säga att nu vet du vad som väntar..... ;-)

  Stalkerkramar

  SvaraRadera
 6. Eh jo, men du vet jag säljer ju en hel del eftersom så det som finns i bloggen är ju en modifierad sanning...men visst har jag kläder så jag klara mig ;0)Man är väl lite småtokig!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Nu har du nog minsann en till stalker:-))
  Måste komma ihåg att lägga till dig i min blogglista annars glömmer jag att gå hit...
  Nu hittade jag dig någonannanstans:-D
  Ha det gott, imorgon är det fredag!!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. hahah sötnos :D Önskar jag kunde vara med på er "miniträff" Men!! i v20 kommer jag att vara i Stockholm mån - fredag så då kanske man kan få en liten tour? Kram gumman

  SvaraRadera