CLE1960 - Instagram å jag liksom!

lördag 10 april 2010

Trädgårdsmässa bla.

Ser med en viss stolthet att min ’Bloggstalkerslista’ har utökats till antalet av sex.
En för mig (tror jag?!?) totalt främmande person med ’namnet’ The Queen of Fucking Everything har anslutit sig - har bara ett ord för det ascoolt!
Är man ’Drottning av allt’ så är det klart att man är hur välkommen hit som helst :) Smånördiga jag som inte är mycket för svärord (ja, ni vet det är min puritanska ådra som spökar) får väl därför ta det kanske något mindra tuffa ’nicket’ The Troll of almost everything – fast de e helt ok med mig =)

Igår var vi en vända till Trädgårdsmässan.
Hade tänkt inhämta inspiration till den lilla plätten som vi förfogar över och kanske hitta något uterum – men se icke, just den varan var det tunt om.
Däremot fanns där blommor i alla format och färger, urhäftiga ’lulllullgrejer’ i lantlig stil, snygga stilrena växtvarianter och fiskar (!!!).
En liten dröm är en trädgård i en härlig ’Lantlig vintagestil men influenser från Medelhavet’, låter väl enkelt å billigt, yeah right...
Nu kom vi hem med en pilkrans och en hink i zink – någonstans måste man ju börja.

Ikväll ska vi vara barn å hundvakter till brorsans avkommor (nåja hunden kanske inte är en direkt avkomma…).
Hade planerat in premiärgrillning men med regn i luften och en temperatur som visar 5 plus så blir det till att ändra planerna.

Trädgårdsmästaren
/Carina

Jag å vacker bakgrund

Magnoliaträd

Perres favorit

Å så fanns det gräsklippare i Perre size

Å en fantastiks blomsoffa

5 kommentarer:

 1. Åh vilket fint Magnolia-träd. Förstår att din man gillade den där saken, vad det nu ska föreställa. Hammock kanske! Skulle gärna ha en hemma. Kostade skjortan antar jag?! Vi ses:)

  SvaraRadera
 2. Vilken upplevelse att få gå på en trädgårdsmässa. Önskar att våren skulle komma snart här hos oss men den liksom lyser med sin frånvaro.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Får försöka hinna dit en sväng i morgon och kika runt lite.
  Ha en trevlig kväll med vovvar och kids och Perre.
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 4. --->Linda
  Jag Magnolian var fantastisk.
  Å den där Hammockgrejen var fantastisk, gick att beställa med Ralph Lauren klädsel, priset var väl i jämförelse med en mindre ny bil.

  --->Livet i Byn
  Ja, det var jättetrevligt, inte så fasligt mycket folk som jag var 'rädd' för, men det kunde gott varit mer trädgårdsmöbler etc.

  --->Ankan
  Vi har haft det alldeles förträffligt trevligt. Lite av nostalgiafton, åt nämligen den gamla paradrätten 'Flygande Jakob' och lyssnade på Clabbe =)

  SvaraRadera
 5. Jodå, jag är nog okänd IRL skulle jag tro, iaf vet jag inte vem du är utan föll för nicket "Fredagsmailsblogg": coolt.

  Stjäl hur många citat du vill, jag tar det som en komplimang! Och jag ska försöka låta bli fula ord, jag lovar;-)

  SvaraRadera