CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 24 maj 2012

En bild säger mer än 1000-ord

Eftersom jag uppenbarligen för närvarande är så erbarmligt dålig på att skriva slog det mig att ’en bild säger mer än tusen ord’. Himla praktiskt.

Att jag inte tänkt på det tidigare???
Trots min skriftliga frånvaro har jag (oavsett av vad ni tror) inte legat som en sysslolös zoombi utan faktiskt varit hyfsat aktiv. Pysslat med ditten å datten. Varit ute och käkat, gått på bio för det var gratis (tror senast var en James Bond på 90-talet) och lite annat som jag för stunden inte kommer på.
Men för att bildmässigt komma ikapp måste vi förflytta oss till den 21 april.
Jag, Pelle, Åsa och Lasse hade tänkt oss en helkväll med ’On The Rocks Band’ – tyvärr verkade det som om vi var de enda som hade tänkt oss just det.
Vilket betyder att kalaset blev inställt.
Dock stoppade det inte oss.
Vi intog Oliver Twist och senare någon halvsunkig pub på söder.
Hur som helst var det en trivsam kväll – som jag minns det.

Partypinglan
/Carina
&Co

P.s varför Lasse inte fastnade på bild tänker jag inte göra någon djupare analys av, däremot kan jag intyga att han åt hyfsat - så även Åsa (om man nu räknar en halv hamburgare och fem pommes som hyfsat - självfallet helt utan alla former av dressing).

2 kommentarer:

  1. Intog Oliver Twist?! Det lät skumt. Men ok=)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha ha... länge sen jag skrattade så när jag läste ett inlägg... vi hade kul även den kvällen, vad jag minns... ser man min röda nästa så kan jag fundera på om jag minns något :-)

    SvaraRadera