CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 12 december 2012

Tolv-Tolv-Tolv

Exaktemente - 12-12-12!
För ingen kan ju ha missat...
Klart jag måste göra ett inlägg detta magiska datum.
Tydligen kommer det dessutom ta 88 år innan något liknande kommer ske igen – alltså inte att jag kommer blogga utan att datumet slår alla andra datum med häpnad.

Mest hela dagen har man i media sett par som idag valt att gifta sig.
Dock ingen (läs Perre) som friat till mig.
Så typiskt.
Minns att jag på mitt mest diskreta sätt (hmpf…) påbörjade operation ’nog-borde-vi-väl-ändå-gifta-oss’ i samband med 09-09-09.
Nio är mitt ’turnummer’ och ansåg att detta vore det ultimata datumet.
Men icke.
Å på den vägen är det…

Ett inlägg denna unika dag förpliktigar.
Detta är ord som ska tas med till framtiden, lite som ’I fäders spår för framtidens segrar’.
Tänkte febrilt.
Slöbläddrade bland reklambladen å vips kom jag på det!
De e ju tusan jul snart!
Tycker om julen.

En bra grej med egen blogg är att jag här kan meddela mina nära och kära hur jag tänker i viktiga frågor i allmänhet OCH vad jag önskar mig i klapp- och presentväg i synnerhet.
Smart där Carro..
Hade någon av mina närmste vänner alternativ familj haft någon form av officiell blogg skulle jag garanterat dagligen lusläsa den, dissekera den och analysera allt in i minsta detalj.
Jag skulle följa varje steg personen tog, varje ord som skrevs och likt en värsta sortens stalker (fast naturligtvis en sympatisk och diskret sådan) försöka ligga steget före.
Tänkte igen.
Äh tusan, där sprack det…
Såvitt jag vet läser ingen i min familj min blogg.
Det är trist.
Det betyder att alla mina små insinuationer om önskemål aldrig går fram.
Lite som att ge en bok till en blind, prata för döva öron, ge pärlor till svin eller schampo till en hårlös.

Nåja
/Carina

3 kommentarer:

 1. hahha, mitt problem är inte att släkten inte läser, snarare att jag inte har en susning om vad jag önskar mig. Ja, förutom en sån´där plasthuva man sätter över tallriken om man ska micra något. Och en bra stekpanna, men ma och pa har redan s a s paxat de inköpen och de fick även önskemålen muntligt, eftersom de inte kan läsa min blogg p g a ingen dator. Ja, pysslar och pyntar det gör jag ju och egentligen vill jag inte alls sluta visa jul, jag vill visa allt jag ser och det kommer att komma mer, eftersom jag ska till Helsingör på julmarknad på Lördag. Mkt Bra!! (och det var väl på tiden att du liksom kom på att det snart är jul!!) Klem

  SvaraRadera
 2. Vi hade jättekul på vår lilla resa till Gällstad, men det fanns inget nytt, så jag åkte hem tomhänt. Bra för plånboken att jag inte köpte koftan jag provade. Min kompis fyndade en sidenklänning, för inga pengar alls!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. svar från min blogg: Alltså. Jag har bara svarat dig ytterst kort här, det finns en smärre uppsats i din egen blogg och denna text kommer även att kopieras dit, OK? ;)

  SvaraRadera