CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 12 december 2017

Sicken skitdag!


Alltsåvilken jäkla skitdag.
So far… vilken jäkla skitdag.
Egentligen började denna skitdag redan igår kväll som för övrigt var en riktig skitkväll.
Vaknade i morse helt förvirrad med den märkligaste (i alla fall på länge) dröm på näthinnan och hur osannolik den än var tog det en stund innan hjärnan fattat skillnaden mellan dröm och verklighet.

Drömmen i superspeed handlade om att jag besökte en skönhetssalong som låg i Indien där man genom trådning skulle avlägsna hår från min kropp.
Damen ifråga började med att berömma min hudfärg, att jag var så brun och fin (det bästa var nog att hon pratade svenska) därefter visade det sig att hon inte använde tråd utan bet (!!!) av håret på min då brunbrända kropp.
Därefter hittar hon en leverfläck som hon biter av, hon tittar på den grundligt och meddelar mig sedan att jag har fått hudcancer.
Det här var förstås ingen rolig historia (osäker på om jag ska tolka detta som ett dåligt omen... hmm).
Min mamma (som plötsligt fanns med i handlingen) tyckte att vi skulle kontakta en specialist vilket alla runt oss avfärdade det då det visade sig att damen med de vassa tänderna var en av världens främsta inom området.
I ock med detta ville jag uppleva livet, tog på mig min leopardkappa och hoppade ner i den väntade racerbåten (har nu snabbt och interaktivt förflyttat mig till Göta Kanal), båten framförs av sonen den yngres chef vän och kollega.
Han styr båten alá filmscen över en sluss varpå vi med båt sjunker, som väl är har jag min mobil (som inte tagit skada av vattnet) i fickan och kan ringa Perre (ja, jag låg i vattnet och ringde) och be honom hämta mig – vilket han gör – i en zeppelinare (inget märkvärdigt eller konstigt där).
Perre ber mig något irriterat att skynda mig på vi har nämligen bråttom. Anledningen till brådskan är att trafiken efter ett visst klockslag blir outhärdligt (no shiit Sherlock) och föreslår därför att vi ska åka till Portugal för där är det både lägre skatt och mindre trafik och någonstans här vaknar jag...
Tog min morgondusch för att under den korta promenaden till bilen nästan bli lika blöt igen.Mängder av blötsnö vräkte ner och plattade till det vita och vackra som sedan igår förgyllt vår stad.
Blötsnön har sedan  under dagen i en oförtruten energi fortsatt att vräka ner.
Mina sedan tidigare allmänt kända sluttande axlar har sluttat mer än nådigt idag – för det har varit en jäkla skitdag.
Fast egentligen är det väl bara att tugga i sig och vara glad för att allt kommer på en gång.
Struliga telefonsamtal, besvikelse över andra, besvikelse över mig själv, gnälliga kollegor, usel ekonomi, ful och tjock men mest trött på min oförmåga att göra något åt allt elände.
Fast… vem är jag att klaga.
Det finns alltid de som har det värre. Skitmycket värre.

Äh - nu lägger vi ner den här skitdagen.
Sovdags
/Carina
Den trötte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar