CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 6 juli 2010

If you can't beat them, join them


Vad gör man för att blidka alla grannar – bjuder dem på fest naturligtvis.
För någon dag sedan gick jag runt och lade ovanstående lapp i samtliga brevlådor i området, närmare bestämt runt 50 stycken.
På lappen finns all tillgänglig och nödvändig information som man som granne kan behöva samt att jag bifogade öronproppar.
Hitintills kan jag berätta att reaktionen hos grannarna har varit översvallande positiv, det tackar vi för (får se vad de säger på söndag...)

För ingen (tänkte lägga in ordet ’normalbegåvad’ här men vet att Perre starkt skulle ogilla det uttrycket så skippar det) granne kan väl efter denna informativa lapp ens komma på tanken att klaga, eller ?!?

Burning down the house
/Carina

P.s
Antalet personer börjar nu, sakta men säkert närma sig tresiffrigt – jublar, bubblar och tjoar!!!

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt smart- och fantastiskt trevligt initiativ!

  SvaraRadera
 2. Oh jösses jag blev nästa tårögd. Så himla himla trevligt skrivet och dina grannar måste ju bli överväldigade. Oavsett vilket altarnativ de väljer :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Gud vad smart!!! Väldigt trevligt initiativ. Åh vad jag hade velat komma dit och få vara med om denna härliga fest. :) Dina grannar är lyckligt lottade med en så omtänksam och trevlig tjej!
  Du kommer ju ha årets fest i området. :D

  SvaraRadera
 4. Vad smart du är! Det finns väl inte en käft som ids klaga nu:) Verkar bli ett jäkla kalas, skit att vi ska bort! Kram

  SvaraRadera