CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 12 mars 2010

Fredagsmailstankar

Jag har sett ljuset i tunneln.
Jag har hört fåglar sjunga sett solen glittra och stjärnor gnistra.
Jag har sett världen le mot mig, jag lyfte mitt ansikte mot solens strålar, tog ett djupt andetag och sken tillbaka.
Jag tog ett steg framåt, ställde mig åter på vågen, tittade ner och den log, jag log – vi log tillsammans.
Jag gjorde som havet, sveptes med på en våg och för första gången på en sisådär 6, 7, 8:a år valde vågen att inte kliva över det magiska 70-strecket – mitt tidigare måtto ’våga vägra väga’ bytters raskt ut mot ’vann å vågade väga’.
Halleluja – jag är en fri människa…

I veckan har jag provat på mitt livs första ’Mollytrading’ - ska bli mycket spännande och se vart den chansningen leder, hmpf… Tanken är att tjäna pengar på sina köp men har en känsla av att detta kan sluta hur som helst – ett varningens finger och ett litet rop på (ekonomisk)hjälp utfärdas härmed!
Har under många år gått i Perres privata tradingskola, det för att lära mig att begripa den för mig obegripliga finansmarknaden.
Här krävs full disciplin, koncentration och slösurfning i smyg är icke accepterat. Nu är förvisso Perre oerhört pedagogisk (om än något lättirriterad) så om jag fortsatt har brisande kunskaper i att köpa ’björnar’, sälja ’tjurar’, stoppa ut sig å casha hem så beror det inte på min läromästare. I min förvirrade hjärna råder nämligen ett fortsatt kaos på när man ska göra vad och om dessa kunskaper går att applicera på Odd Molly-trading???

Annars då?
Solen har varit är här och hälsat på – sådant gillar jag :)
Perre har varit ledig hela veckan – sådant gillar jag :)
Sebban är ’fit-fot-fight’(hehe) igen – det tycker jag är bra :)
å Loppans lägenhet är äntligen såld, blev en tung, sur förlustaffär – men ack så skönt att kunna lägga detta bakom sig, det tycker jag är bra :)

Har funderat på det där med jobb, är inte det rätt överskattat egentligen?
Kram
/Carina

4 kommentarer:

 1. Hehehej där! ;-)

  Jo du här finns mycket rappel...vi får väl se vad som får vara kvar sen. *visslar - allting går att sälja med mördande reklam*

  Gårdsbutiken ja, hihi du är såååå välkommen så...tror dock inte den är klar förrän 2011 nån gång. Men har du vägarna förbi så kan du ju alltid besöka loppisen, om inte annat för att få en kopp kaffe hos mig. ;-)

  Jag är ingen fanatisk samlare av gamla originalsaker utan jag kan faktiskt ha en del nya också, gillar oväntade kombinationer. Jag är ju inte typen som skulle sitta och titta på en gammal svartvit tv från 50-talet bara för att den är gammal. *haha*

  Sen beror allt på vad man bor också, bodde jag i en liten lägenhet mitt i en stad så skulle jag nog ha väldigt modernt omkring mig och sparsmakat.

  I helgen ska jag i alla fall röja där jag ska ha mina pysselsaker så att jag kan sätta upp symaskinen, det är en massa jag måste fixa nu och sakerna bara hamnar på hög.

  Och svar ja, jobb är mycket överskattat....vem f-n har tid att jobba? ;-)

  Ser framemot när du publicerar resultatet av din mollytrading.

  Ja, grattis förresten för att se 60-talet...själv ser jag fram emot 70-talet, har bara några kilon kvar.

  Ha det mysigt och se nu till att gubben skämmer bort dig ordentligt i helgen!

  Kraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Ja, Print tank är ganska urringad i ryggen. Jag har dock en behå som funkar, som inte syns i ryggen på linnet. Visst fan är det överskattat att jobba, men om jag inte gjorde det skulle det bli väldigt få nya Mollysar;)

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya vikten, inte helt fel kan jag tänka mig.

  När man har jobb längtar man efter att bli ledig, när man är arbetslös längar man bara efter en sak - att få riktigt lön och det innebär att man måste jobba!! Been there - done that ;0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Helbild = ihjälskrämda besökare ;0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera