CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 9 oktober 2009

Uppmärksamhet!

Jag tillhör dem som tror att vi alla har ett behov av att synas men att vi har olika sätt att uttrycka det på.
Man kanske är klassens clown, festprissen på jobbet, plugghästen, gaphalsen, idrottskillen/tjejen, ideellt engagerad eller aktiv inom annat område – alla sätt är, i mina ögon bara olika vägar att synas på.
För visst är det så att vi nuförtiden mer eller mindre kräver, önskar eller suktar efter någon form av uppmärksamhet och behovet har bara ökat via tv´s dokusserier och internet – skumt… varför är det så?
Själv tror jag att ja fick en stor del av min uppmärksamhetstörst släckt under de år i början av 80-talet då jag jobbade som utvikningsmodell.
På den ’tiden’ räckte det med runda höfter och ett sött leende för att få fotojobb, silikonbröst var det knappt någon som hört talas om.
Några spännande år blev det där det både ingick resande och lite medieuppmärksamhet. Efter avslutad ’modellkarriär’ (hmpf…karriär.., dags att ta till saltkaret) tog barnafödande vid, även det ett sätt att synas på. Senare fick jag min röst hörd genom mitt engagemang i innebandyn och numera sitter jag i seck och bloggar (dock inte samtidigt).

En govän sedan lekis är Frank (Frallan-Frasse-Frank the tank,Frankie boy).
Han blev liksom jag uppsagd från N3sport för dryga året sedan, sen sadlade han om till kändis (sorry skådis…)
Frallan syns just nu i Alectareklamen, kommer synas i Helena Bergströms nya film, flera kommande avsnitt av Blåsningen och även Oskyldigt dömd – snacka om raketkarriär, go for it Frankie!

Pratade med en CV-coach från arbetsförmedlingen idag (det finns då en titel för allt).
Han dissade min nyskrivna CV och kom med tusen och en idéer till ett nytt.
Vet inte vad det är med mig, men istället för att bli peppad av coachens idéer så blir jag muttrig å anti – jag vill minsann göra på mitt sätt (knäppa obstinata jag…)!

Har inte sett ett enda avsnitt av Hollywoodfruar så har nollkoll på Anna Anka.
Däremot fastnade jag igår framför Mammas Pojkar, jag bara satt å gapade – vad är detta???
Å Sebban och Loppan, inse fakta – jag är en ovanligt vanlig mamma, för min del får era flickvänner se ut hur som helst (bara de gillar att städa och tvätta he he…)
Var en sväng bort till Rusta i Länna idag, de höll på och julpynta, öhhhhhhhhhhhhh – jo, jag skrev julpynta!!!

Nää, nu är det nog för idag
Seck för imorgon
Och choklad på söndag
Kram
/Carina

1 kommentar: