CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 9 augusti 2010

Storleksfixering!

Bläddrar bland Traderaannonserna, mycket man vill ha... , men så är det en formulering som får mig att backa, en formulering som i mina öron är totalt avtändande;
’Garderobsrensning då jag minskat i vikt’, eller ’säljes pga kraftig viktminskning’.
Alltså, stopp på belägg och grattis alla bantare…Men i mina öron klingar detta ’garderobsrensning, nu får ni tjockisar chansen att köpa mina avdankade gamla palter’ eller ’säljes då jag minsann har lyckats med något som inte du har…’.
Ursäkta mig, är det någon som har sett en annons med innehållet ’säljes då jag har gått upp i vikt’,garderobsrensning då jag har blivit en knubbis’ eller ’säljes då jag är pank och behöver cash’ - bara undrar???
Härmed struntar jag högaktningsfullt i om du säljer för att du blivit pinnsmal, tjock som en tunna eller är i akut behov av pengar.
Varför ett plagg säljs, om man tröttnat, behöver cash eller om det var ett felköp spelar ingen som helst roll – är plagget välskött och i den modell jag söker och att du är en seriös säljare DET är vad som räknas!
Överhörde nedanstående konversation när jag idag intog Åhléns provrum;
Tjej 1;
Iiiiii, kolla jag måste nog ha Large i denna
Tjej 2; Ok, vad jobbigt, ska jag hämta det åt dig?
Tjej 1; Ja gör det så får jag i alla fall prova.
Plagg hämtas och provas
Tjej 2;Den sitter faktiskt snyggare i Large – ja, den sitter till och med mycket bättre än Medium, så köp large!
Tjej 1; Nääää, jag kan inte gå runt i Large heller, så tjock är jag väl inte????
Här lämnar jag min provhytt, det efter att lyckligt ha konstarerat att en 2:a satt bäst he he...

En gång hade jag faktiskt XS
/Carina

Provade en sån här lampskärmsblus - riktigt schysst faktiskt, men fortsatt lite dyr för min plånbok.

8 kommentarer:

 1. Du skulle ha slagit till på lampskärmsblusen när Redhe reade ut dom, kanonpris var det! Vad tyckte du om fransarna förresten? Kram

  SvaraRadera
 2. Blusen är mycket snygg på dig. Även med lampskärmsfransarna. :)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Håller med dig fullständigt angående ovan resonemang. Lampskärmsblusen är en av mina favoriter men så gillar jag fransar och du är verkligen fin i den.
  Med varma hälsningar från Eva

  SvaraRadera
 4. Jag har sett en annons en gång på Tradera där säljaren skrev att plagget ifråga hade blivit för litet och det var ganska befriande. Jag tycker som du, jag struntar i varför plagget säljs.

  SvaraRadera
 5. Du är fin i blusen, jag gillar ju fransarna jag.

  Kan tänka mig att klänningen är läcker till den koftan. Äger ingen rosa kofta men får börja kika runt efter en lämplig tror jag. Luddar din mycket?

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Hej.
  Hade tänkt att köpa en sån blus.... Den är helt speciell!! Och kul... Men vad kan du säga om storleken på den?? Jag är normalt en stl 3 eller stl 4, har ganska stora bröst... Snälla hjälp mig!!!
  Tack, från Bea

  SvaraRadera
 7. Tack alla för uppmuntrande ord och ja, får jag tillfälle och den säljs till rätt pris så slår jag definitivt till - den är ascool =)

  ->Till Anonym.
  Jag har stl. 75 G i kupa och drar i 'normala' fall stl 3, just denna fanns inte kvar i 3 så jag provade en 2:a, måste säga att den satt perfekt - tror att en 3a hade blivit för stor.

  /Carina

  SvaraRadera