CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 16 juli 2010

Bland tång och lera

Wakeup call – festen är över!
Kvar finns massa minnen och mängder av tankar och funderingar över hur jag på bästa sätt ska sammanfatta hela chapparajset...
NI vet, allt var bara så rackarns bra, jag är/var så nöjd så orden räcker inte till, det var fabulöst, overkligt, vidunderligt och omåttligt häftigt.
Det brukar ju alltid vara något som går åt pipsvängen eller någon present som är ’sådär’, något man nickar vänligt åt och utbrister i ett ’åhh vad fin’ åt, och som man sedan artigt ställer åt sidan. Men här var inte (knappt) ett fel, så jädra otroligt (ok, ok… kunde inte låta bli att dissekera (så typiskt mig, aldrig bara vara nöjd) och lyckades hitta ett par detaljer, små partiklar som skulle kunna gjorts annorlunda – men jisses, sitta å grubbla över det...vad gör det om 100 år???)
De första gästerna anlände redan 14.00 och de sista gick 04.30. (förutom de som inte åkte förens på måndagen) – say no more…

Har sedan onsdags placerats på Kurortshotellet i vackra Varberg.
Trodde vi skulle vara här i 3 dagar surprice!!!, min present från Perre blev att vi skulle vara här 8 dagar – min värsta grymma Pelle.
Här trivs jag
och känner att jag blivit något av en SPA-junkie, en behandlingsaddict som efter en avslutad behandling skriker efter nästa, en beröringsnörd som bara vill ha mer, mer, MER…
Det kostar att fylla f e m t i o…
Från en bekväm lyxig hotellsäng med utsikt över havet tar jag mig friheten och gör något jag egentligen inte gillar (personliga Person talar) – slänger iväg ett kollektivt tack till er alla!
Tack för alla vänliga kommentarer, snälla komplimanger och vackra ord på vägen, de är noterade, sorterade och arkiverade.
Jag vet att jag den senaste veckan varit rätt osynlig på landets bloggar och jag hoppas att ni haft överseende med det, ska sanningen fram kommer jag sannolikt inte vara någon särskilt frekvent bloggläsare den närmsta veckan heller - men NI ska veta att jag läser alla lämnade kommentarer, tar emot dem med hjärtat, registrerar dem i hjärnan och läser dem med ett leendeläpparna.

Det är tur att det inte alltid är kul
för då skulle man inte förstå när man har det

/Carina

På allmän begäran
Me and my dress!

8 kommentarer:

 1. Finns bara ett ord, SNYGGT!

  Njut nu och ha det bäst :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Fy vad du är elak nu. Som är så otroligt SKITSNYGG i the dreandress, nu kan jag ju aldrig använda min... För jag ser ut som något som katten lite motvilligt släpat hem i jämförelse... ;o)
  Njut gumman, njut, det är du såååå värd!!!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis i efterskott - det låter som om du har det helt fantastiskt! SKITSNYGG är du också!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Vilken överraskning från käre maken! 8 dagar..jo jag tackar jag, underbar lyx!
  Du ser helt fantastisk ut i "din drömklänning"! Säger som Josanne, börjar tvivla på hur man själv ser ut.. Hur eller hur, det är bara fö dig att fortsätta njuuuta!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Grattis och hurra i efterskott och du ser helt fantastisk ut i drömdressen.

  Vänliga hälsningar från Eva S.

  SvaraRadera
 6. Stor grattis från mig också! Vad du är vacker i klänningen! Njuta av din semester, vilken bra present!

  SvaraRadera
 7. *busvisslar* grymt snygg i THE dress!!! Det var ju en klockren klänning på din fest!
  Njut och ha det härligt - båda två - det är ni värda efter allt fix med festen.

  SvaraRadera
 8. Stort grattis och ett ännu större: WAAOOO!!!
  Du är verkligen "One hot mama" och jag vill med vara så läcker på min 50 års dag ( vilket inte är så långt borta)

  Lyllos-8 dagar på Kurhotellet är en högvinst. Där är så gott att vara

  kramar

  SvaraRadera