CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 2 juli 2010

Presenter, gåvor, mutor, donationer och klappar

Är det någon gång man bör ha vett nog att sätta på sig ’diplomatkepan’ så är det nu.
Att i egna ordalag framföra lämpliga önskningar på gåvor till föremålet för festen anses i de allra flesta kretsarna inte vara särskilt fint, snarare oförskämt och i viss mån kanske även respektlöst.
Ok då har vi klarat ut det faktum att jag känner till reglerna och därmed besitter någon form av vett, etikett och uppfostran, nu över till väsentligheterna - vad jag önskar mig!
Med en vecka kvar till min största födelsedagsutmaning någonsin börjar nerverna spöka, oro för att det kommer för lite folk kvarstår, hoppas fortsatt på 100 (yeahh man…)
Vill ha en tillställning som det slår gnistor om, ett party man kan leva gott på de närmsta 50, stilla förvissad om mitt stordåd...
Åter till ämnet presenter…, att vara brutalt ärlig betyder också brutalt tråkig…
Presentkort är trist, lätt lite fantasilöst och ’fyrkantigt’, men då jag är en bedrövligt kräsen person så älskar jag just presentkort, det kan liksom aldrig bli fel.
Min presentkortönskemålsslista ser ut enligt följande;
Adeli Hudvård – sedan 10 år tillbaka mitt bästa vaxningsställe, Parima är fantastisk, hon kommer förhoppningsvis även på festen
Amazon Fotvård – är trogen kund hos Mia sedan 25 (!!!) år tillbaka
Kurortshotellet i Varberg – älskade Varberg som ligger oss varmt om hjärtat, det är här jag planerar att avnjuta själva födelsedagen den 15 juli.
The Body Shop – inget ställe har så underbara tvålar, väldoftande oljor och mjuka lotions, ren njutning…
Åhléns – skulle nog kunna drista mig till att säga att detta varuhus är det mest kompletta som finns, här hittar jag allt inom design, mode å mat - me like
Twilfit – favoritbutiken med ett underbart utbud av underbara underkläder.

Blommor älskar jag – fast just denna dag så står jag helst över!
Inte för att jag inte uppskattar dem utan för att vi någon dag senare åker bort så skulle inte kunna njuta av dem.
Nej då är det bättre med en flaska vin, denna kan avnjutas när som =)

Å festen då!
Vi kommer hålla till utomhus (men under tak), förbered er med myggolja, moskitonät och för ändamålet passande partykläder – vill även be om att ni i er dagliga aftonbön lägga in en önskan till vädergudarna om att fortsätta på det inslagna vägen.
Start från 17.00, bandet beräknas dra igång efter åtta, tanken är att man innan dess ska ha inmundigat mat (och för dansgolvet lämpliga mängder dryck).
Senare på kvällen finns en bar med en ’riktig’ bartender (wooow!!!), drinkarna säljs till självkostnadspris (lugn, vi bjuder på mat, öl å vin).
Skulle det finnas någon som har lust att säga några väl valda på den för kvällen uppriggade scenen så meddelar man det till Susse.

En hektisk vecka kvar!
Perre går nu på semester och fyller år på söndag
Sebban är på G
Leopold har jag nu inte sett på sex veckor, enligt sms mår han bra och det finns ingen anledning till oro.

Festfixaren
/Carina

2 kommentarer:

  1. Visst är det svårt att önska sig saker! Jag gillar också att få presentkort, kan liksom inte bli fel då. Skönt att det var rätt storlek på klänningen, att inte mina mardrömmar var sanndrömmar! Kram

    SvaraRadera
  2. hahahah du är för jävla go! Önskar att jag hade kunnat vara med. Hoppas du får ett sjuhelvetes partaj!! Kram hjärtat

    SvaraRadera