CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 30 juli 2010

Jag är tillbaka!


Här e ja,
något rundare, lite äldre, betydligt ’fattigare’ men så mycket rikare!

Har under min fredagsmails/bloggfrånvaro tillika semester i lugn och ro haft möjlighet att gå igenom den senaste tidens intensiva projektperiod.
Utan att på något sätt överdriva känner jag mig i det stora hela fantastiskt nöjd med allt – tänk vilken underbar fest det blev, osannolikt perfekt väder, otroliga vänner, sagolika tal och fenomenala presenter.
Jag blev ofattbart omåttligt glad över att en del för mig totalt otippade personer dök upp (ni vet vilka ni är). Mitt hjärta värmer och ett leende sprider sig i ansiktet när jag i efterhand går igenom dagen och kvällen – tusan hakar vad allt föll på plats bra!
Funderar dock lite över fynden som gjordes dagen efter, ni vet när man röjer och upptäcker smått oväntade kvarglömda effekter.
Tänker då till exempel på de snygga damskorna som låg kvar i trädgården – gick någon hem barfota?
Den singelstrumpa som låg under ett bord (hel), vem tar av sig en strumpa?
På gräsmattan i stora partytältet återfanns ett läppglans och en grådaskig t-shirt av herrmodell, bytte någon om eller gick man hem utan?
På toaletten på nedervåningen låg en cigarett (otänd) av märket ’Blue Label’ samt ett par (rätt snygga) bruna, trendiga solglasögon någon som saknar dem?
I Loppans rum hittade jag ett par örhängen och en vit klänning (förmodar att det inte är hans men kan inte svära på att han inte har något att göra med dessa fynd…), på hatthyllan i hallen låg en svart sjal (där är jag mer säker på att han inte var inblandad).
I badrummet på övervåningen (där festen inte pågick) fann jag en oöppnad öl samt en välblandad drink (av doften att döma en GT), undrar förstås varför man valde att lämna dem och inte dricka upp dem, hmm…
Utav de mer ovanligare förfrågningarna vi fick under kvällen var att en gäst ville låna duschen, hmpf… (jodå det gick bra).
De mindre roliga fynden var alla glasbitar från krossade glas som återfanns på gräsmattan och i rabatten, mindre kul var även ett gäng fimpar som återfanns ungefär på samma ställen (hur tänker man då man fimpar på gräsmattan i någons trädgård, bara undrar…)
Men det mest märkliga var nog följande, på toaletten på nedervåningen stod det i en skål en ny, väl förpackad tandborste (ni vet i den typen av förpackning som nästan är omöjlig att få upp) – denna förpackning var uppbruten och tandborsten använd – öhhh va???

Reaktionen från grannarna har för övrigt varit odelad positiv, de kommentarer som hörts var att musiken upphörde ’för tidigt’, bandet var ju så jättebra (som om det inte räckte med livemusik fram till 01.00???).
Gräsmattan mår för övrigt efter omständigheterna väl.
Andra konstateranden är att bara för att man är ’ståuppare’ betyder det inte att det alltid är lätt att ’stå-upp’.
Nämnda person ringde dagen efter och efterlyste en plastpåse av modell ’Konsumkasse’, den lär bla. ha innehållit solglasögon och keps.
Ingen kasse har dock återfunnits och vid en genomgång och rekonstruktion av nattens händelseförlopp konstaterade vi tappra själar att personen ifråga sannolikt faktiskt hade med sig omnämnda kasse när han lämnade ’Casa de Skrattmåsen’ runt 04.10.

Tjockesmockmaja
/Carina

Å äntligen – bilderna från festen är upplagda (tackar Frallan för hans bidrag).
Du hittar dem här!!! (klicka på bildspel så spelas de upp i en följd)

3 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder - det känns som om man "är med" när man tittar och du är strålande vacker!

  KRAM <3

  SvaraRadera
 2. Tjolahopp snygging! Välkommen tillbaka efter din semester.
  Haha... helt galet vad grejer folk har drällt omkring sig :o)
  Ska hojta in och kolla bilder lite senare, men satan i havet vad snygg du är på den här!
  Stor Kram vackra primadonna!

  SvaraRadera
 3. Vilken fest! Där skulle man ha varit med! A-C ser ut att ha varit i form också:) Kul att se dig igen. Kram!

  SvaraRadera