CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 17 februari 2011

Nå´t ska man ju göra

I brist på annan vettig sysselsättning ägnade jag idag dagen åt sådana viktiga saker som att träna (yes, ni hörde - I did ít again), hundpromenad ett par ärenden på söder, lite enkel shopping och klädprovning.
Någon Mollyprovning blev det dock inte tal om, dels för att det inte finns någon betrodd butik som ’får’ sälja och dels för att finns mer specialiserade bloggare som är något av experter på just det området – nej här blev det enklare variant för oss med tunna plånböcker.
Den gamla hederliga klädkedjan Kapp Ahl har ’hottat’ upp sig rejält och presenterar en riktigt cool och färggrann vårkollektion. Både i färger, mönster och skärningar känns det som man i mångt och mycket har sneglat på favvomärket Odd Molly och när det gäller deras sjalar är det Ester Eleonora som verkar vara förebilden.
Att de dessutom har den goda smaken att fullkomligt mangla ut 25% rabattslappar gör inte min nyfikenhet på dessa kläder mindre.
Tyvärr har butiken i Farsta kanske det sämsta provrumsljuset ’ever’ – en stor bakläxa till Herr. Ljussättare.
Att det ofta blir dåligt med mobilkamera är en sak men att man med nöd och näppe knappt kan se kan hur plaggen faller och hur färgerna passar min hudfärg etc. är fruktansvärt irriterande.
Så utan sju provade plagg blev bilderna så dåliga på fyra av dem så det inte ens är någon idé att lägga ut dem.
Provade allt i 40-42. Började med en lång t-shirt med knappar fram, fanns i flera färger – satt som en smäck och priset 179:- ett guldplagg som passar det mesta.
Provade sedan en ursöt rosa tunika som säkert varit som gjuten på de flesta, dock inte på mig, pris 199:-
Den sista av de tre bilderna är av samma modell som den rosa fast blommig, jag älskade modellen men upplevde denna som betydligt större än den rosa, fast storleken i nacken var den samma.
Vet inte om det är jag eller deras modeller men jag får sällan eller aldrig till det i deras blusar och tunikor. Tyvärr.
Men rabattlappen brände i fickan så den schyssta långa beige t-shirten till priset av 134:- fick följa med hem.

Fyndaren
/Carina


6 kommentarer:

 1. Ska försöka ta mig in till Örebro i helgen och kolla in KappAhl lite. Fina saker du har provat:) Kram!

  SvaraRadera
 2. Har ju en 25% som bränner i plånboken jag med så jag måste nog dit på måndag jag med! Den långa t-shirten såg ju riktigt snygg och bekväm ut!

  SvaraRadera
 3. Jag tror din blogg spökar? Jag såg nyss ett annat inlägg det inte gick att kommentera. Oavsätt, fina kläder du provat, jag måste bli bättre på att blanda märken och KappAhl måste spanas in.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gillar Kappahl, hittar ofta fina saker där och deras rabattkuponger är ju som sagt inte att fördöma :) Gillar den rosa du har på mittenbilden!
  kram

  SvaraRadera
 5. Du är en riktig pingla, Carina!
  Det är bra att du provar kläder och visar upp, så slipper jag plågan med att dra med mig barnen till stan!
  Du och jag har samma stl!

  Jag har spanat in en jacka på Kapp-Ahl! Ska bara få hit en rabattkupong med posten först innan jag slår till! Och så hoppas jag på att jackan finns kvar!;)

  SvaraRadera