CLE1960 - Instagram å jag liksom!

lördag 12 februari 2011

Tråkigt inlägg

För första gången i min blogghistoria fick jag igår något som skulle kunna klassas som en mindre rolig/smickrande kommentar.
Kanske inte direkt elak, men anonym och man anade en lätt irritation.
Kära ’Anonym’ jag vill tacka dig för att du tog luddet ur munnen och skrev ner vad du egentligen tyckte, att mitt förra inlägg helt enkelt var tråkigt och höll låg klass (det sista var min egen reflektion).
Till mitt försvar kan jag säga att ’även solen har fläckar’.
Det är inte helt lätt att hitta nya infallsvinklar på livet och ibland lyckas man inte tillfredställa er alla.
Lite, om än liiite - glad blev jag över att någon skriver vad de faktiskt tycker, det är trots allt det jag själv försöker göra.
YESspread it out!
På gott och ont…
För - ska villigt erkänna att jag blev smått sårad och ett skugga med budskapet ’näe nu lägger jag ner’ svepte över mitt medvetande.
Tänk, tål jag så lite?
Jag har varit bortskämd.
Mycket bortskämd.

Vill också passa på att tacka för alla sköna träningstips.
Dans är inte min grej, Wiii ser lite skoj ut men äger ingen spelkonsoll (så smet man undan där), simning är helt okej men kräver tid sin tid, blir lätt enformigt och hmm… har ni simmare tänkt på hur mycket svett som florerar i vattnet ni simmar i?
Fakta är att bara för att jag starkt ogillar att träna betyder det inte att jag aldrig gör det.
Dock sker detta i hemmet trygga vrå, långt från perfekta kroppar och osmickrande speglar samt nära till egen dusch.
Jag har sedan några år en Orbitreck som jag periodvis tampas med.
Ja – så jag är avslöjad, även jag gör små tafatta försök till att inte helt och håller falla ner i soffträsket.
Vilket nödvändigtvis inte betyder att jag tycker att det är kul.
Inte alls faktiskt


Nytränad
/Carina

7 kommentarer:

 1. Men hallå - oformlig???? Eller har jag läst slarvigt - kanske har du inte använt just det ordet. Jag kan inte se annat än en riktig snygging! Uppenbarligen inte 22 längre men snygg! Jag är lite spänd på hur länge det dröjer tills jag får en mindre gullig kommentar ;) Själv kan jag inte tänka mig att lämna en direkt neggokommentar men däremot har jag ifrågasatt - på ett vänligt sätt - varför någon tyckt si eller så. Nu ska massor av kläder på och långpromenad tas för tusan vad det är vackert ute!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kör samma teknik som du och tränar hemma, när ingen ser på.
  Här har vi haft underbart väder i dag. Jag och lill killen har putsat alla fönster, känns riktigt bra.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Det var jag som skrev att ditt inlägg var trist och jag trodde att du fattade att det var en trist inställning. Sedan drar du egna(negativa) slutsatser att det höll låg klass?
  Tål du inte mer får du skaffa dig mer skinn på näsan då jag inte skrev eller menade något illa. Men vill du inte ha kommentarer som bara speglar ditt ego så då lägger jag ned och raderar din blogg från min favorit lista. Sedan var det inte jag som kallade dig oformlig det har du själv kallat dig.
  Man slutar aldrig häpna!

  SvaraRadera
 4. Ah, där ser man. Det fanns redan en Oritrek i hemmet.:) Jag "hajade" också till på anonyms inlägg igår och jag förstod att det var själva inlägget som ansågs tråkigt och det får man ju absolut tycka. Det jag däremot undrar är om man måste påpeka det? Om man träffar en person IRL och denne berättar något man tycker är tråkigt/ointressant, säger man det då till personen rakt i fejset?

  kram

  SvaraRadera
 5. Ser fram emot dina tråkiga kommentarer i Gammelbo sen. ;-)

  Puss

  SvaraRadera
 6. ->Anonym
  Hej hej, ’Guilty of all charges’!
  Jodå, efter att läst kommentaren ett par gånger såg jag också att du syftade på att det var trist att jag inte gillade att träna Å ingenting annat.
  Tog mig sedan friheten att spinna vidare på att jag fått ett ’trist’ inlägg – alltså inte personligen mot dig utan mer att jag varit bortskämd med att få rätt snälla kommentarer.
  I mitt sätt att skriva försöker jag se något ironiskt i det mesta, att få fram ironi och humor i det skrivna ordet är inte alltid lätt, jag vet å jag lyckas långt ifrån alltid.
  Sen skrev jag på helt egen initiativ att inlägget höll låg klass – det var alltså jag som tyckte, inte du.
  Å det var jag som kallade mig oformlig, inte du
  Sen konstaterade jag att ’jisses’ tål jag inte mer’???
  Återigen var det jag som gjorde ett utfall om min dåliga självkänsla, inte du.
  Så, stort sorry om jag utnyttjade din kommentar till min fördel – var inte alls meningen att hänga ut dig (vilket förvisso är småsvårt eftersom du är anonym ;)

  Så, hoppas att du slutar häpnas - i alla fal för stunden
  och med ett leende tar dig an nästa inlägg på min blogg.
  /Carina

  SvaraRadera
 7. Till Septemberflikka: så du förstår att jag menade att inlägget var trist? Jag menade precis som Carina förklarar i inlägget ovan att det är trist att inte tycka om att svettas och träna!!!!
  Så läs lite noggrannare nästa gång och är det ok att påpeka vad andra får tycka och tänka även om det inte är IRL?

  SvaraRadera