CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 13 maj 2010

Rodnar!

Hej å hallå,
sitter här och rodnar som en nykokt kräfta, läser om och om igen, ropar på Perre – lyssna, lyssna, läser och känner mig salig – halleluja.
Inte tusingen hade jag räknat med en sådan massa vänliga kommentarer på mitt inlägg om ’Favoritkommentatorer’.
Så, vill härmed på alla tinggängliga sätt dementera att jag skulle ha skrivit detta för att få just lovord – I let the heart do the thinking.
Nä, mitt förra inlägg föddes för att jag ville tacka för att folk faktiskt kikar in och läser det jag skriver, det betyder så oerhört mycket, mer än vad ni kanske tror.
Några saker fastnade lite mer än andra, t.ex. att bli kallad ’oförutsägbar’, satt och smakade på ordet å yes I love it (frågan är hur mycket en potentiell arbetsgivare gillar att ha en oförutsägbar anställd???), gillar också ärlig – jag blir hellre hågkommen som ’brutalt ärlig’ än 'fånigt mesig’. Och tack för att jag finns, humpf… kinderna blossar som en nyförälskad, kan inte minnas när jag hörde det senast å ännu mindre från en kvinna hehe…men ohhyeahhh – suger i mig som en svamp.
Å vips så gav det mig dåligt samvete, suck… Josanne – min stilguru.
Iofs är hon inte en av mina flitigaste kommentatorer men hon är väl värd att omnämnas, om inte annat för att hon är så otroligt varm människa och alltid vänlig mot mig och givit mig en massa uppskattning om mitt sätt att skriva på. För mig, en verbal nybörjarskribent betyder det extra mycket att få några erkännande ord från en rutinerad journalist.
Började direkt att fundera över kommande ’listor’, mest lästa bloggar, snyggaste bloggarna, schysstaste outfitsen, tråkigaste bloggen, fulaste outfitsen (hehe.. när där går nog gränsen även för en frispråkig bloggare som jag, ful får man va men inte dum).

Tackelitack
Kram

/Carina

5 kommentarer:

 1. Du förtjänar det beröm du har fått:) Kram

  SvaraRadera
 2. Hej mitt favvotroll!

  Vad är nu det här för fjäskinlägg som jag missat? ;-)

  Och vad är detta: " full av integritet som till skillnad mot mig har en utvecklad diplomatisk ådra."

  Jag skrattar så jag nästan ramlar av stolen, utvecklad diplomatisk ådra....skrattar lite liggandes på golvet också.

  Faktiskt så förväntar jag mig att du och Master Perre kommer hit i sommar, jag förväntar mig också att ni meddelar i god tid så jag kan införskaffa Rosévin åt herrskapet också. ;-)

  Nu tänker jag inte ösa några lovord över trollet utan nöjer mig med att instämma i de andras kommentarer. Skönt för en latmask som jag. *hihi*

  Hoppas du har det såååååå mysigt just nu!

  Kramar från en mycket trött Javaböna som sovit bort några timmar mitt på dagen!

  SvaraRadera
 3. 12 juli +- ser perfekt ut, vi är hemma och jobbar på kåken. Det finns arbetskläder att låna. *asg* ;-)

  Jag är känd för att vara allt annat än diplomat ska du veta, jag brukar vara brutalt ärlig och är inte rädd för att stöta mig med folk.

  Fredrik å andra sidan är den sanne, riktige diplomaten.

  Ni verkar ha mysig, här regnar det som sagt en hel del och jag är faktiskt på väg till sängen ihopp om att morgondagen blir bättre.

  Då ska vi handla så man kanske får sig ett glas vin.

  Kram igen

  SvaraRadera
 4. hahah inte varje dag man får känna sig som en nyförälskad tonåring ;) Men du är väl värd allt beröm. Så sug åt dig :D

  SvaraRadera
 5. Iiiik, sorry att jag missade första platsen! Jag får skärpa mig :0)

  Alla vi andra vill också göra listor, men det är ingen idé: du skulle ju toppa dem allihop och då blir det ingen spänning i det hela *smicker smicker* Om man inte gör dålig-listor förstås, men handen på hjärtat- vem vill vare sig skriva eller läsa en sån?

  SvaraRadera