CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 30 juni 2010

Stoppa pressarna!

Hey, hey hey - ni kan sluta leta nu!
Klänningen med stort K, Klänningen numro uno - ’The dream gown’ har hittat hem (eller är i alla fall på väg hem).
Sammanfattning; har dreglat över denna skapelse sedan den släpptes (lite som då jag såg Brad Pitt första gången, har dock slutat dregla...)
Att leta efter ’The Up-to-me-ism strap dress’ blev mitt kall, en livsuppgift som skulle övervinnas innan jag fyllt 50.
Har gått bärsärkargång över landets butiker, dammsugit världens webbshoppar OCH har fått en ovärderlig och smått overklig hjälp av den bloggande Odd Mollyskaran som jag genom mitt eget bloggande har fått möjligheten att ’lära känna’.
Dessa fantastiska människor har kommit med förslag och länkar som jag knappt trodde existerade, de har sökt med ljus och lykta – allt för att uppfylla MIN dröm (blir smått tårögd vid tanken).
Att det var rea som gällde stod snabbt klart (såvida lottogudarna inte slog ner på Skrattmåsen först), helst till 50%.
Med tiden började oron växa, att ha just DEN klänningen blev en fixering, hemska tankar började cirkulerar i huvudet, skulle jag överväga plan B?
Var vid det här laget nästan övertygad - kom inte denna klänning i min ägo skulle 7 svåra år drabba mig (funderade snabbt på om man fick göra avräkning på min tid som arbetslös), åska och regna skulle spy sin galla lokalt över Fagersjö. Vädrets makter skulle sätta stopp för gästernas vilja att festa och utan gäster så kommer bandet kräva högre betalning eftersom de nu skulle tvingas stå i ösregn till alla grannars allmänna beskådning och som enda publik grannens ohängda katt.

MEN!!!
Här om dagen (har så mycket i huvudet så börjar bli smått dagvill) piper mobilen till.
’Life of Linda’ meddelar att ’The One’ finns på rea i Örebro – svarar med blixtens hastighet KÖP!!!
Linda
vänder snabbt om i butiken, använder barnvagn som murbräcka och Sören Marodören som siren då hon äntrade Mollyavdelningen.
En stund senare piper mobilen igen – ’I´ts yours baby’
Bubblande och fnissande satt jag där hos fotvården och försökte ivrigt berätta ’klänningshistorien’, Fru. Fotvårdare som är en luttrad person nickande uppmuntrande (ständigt dessa ’nickare’).
Slutligen – jag vet bara inte riktigt hur jag ska kunna tacka dig Linda, jag är omåttligt glad och jag hoppas att det lyser genom i mina rader (och behöver du Sthlmsassistans så finns jag här).
Skickar en gigantisk cyberkram till dig för din underbara hjälp och det samma går till alla andra som har lagt ner tid och engagemang i att hitta klänningen till mig.

Vad vore livet utan vänner?
I am in heaven and dressed for succsess – vad kan gå fel???
/Carina
P.s 1
Nej, tänker inte ägna mig åt en uppräkning av saker som faktiskt kan gå fel…
P.s 2
Som grädde på moset ger bästa Linda mig ’frakten’ i födelsedagspresent – jag är mållös =)

11 kommentarer:

 1. Nej men!! Alltså Linda hon är ta mig fan bäst och DU!! GRATTIS TILL THE ONe!!! Såg hur snygg du var i den i stockholm och är SÅ glad för din skull!!!! Kram du underbaraste du! <3

  SvaraRadera
 2. Wheeeeoooo!!! Vilken lycka! Blir allt lite fuktig i ögonvrån när jag läser om denna underbara hjälp. Internet is da shit - vad hade vi gjort utan? Så himla glad för din skull och vilken fin gest av Linda att bjussa på frakten. Bästaste Linda!!!! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till ´din nya vackra bekantskap. Och Linda som riskerade liv och lem för att få fatt i den åt dig :-)
  Ni flickor *made my day* :-)

  SvaraRadera
 4. Va fint, är så glad för din skull. Och Linda, hon är en ängel faktiskt. Det känns så bra att äntligen hitta vad man har letat efter länge.

  Hoppas, att din fest blir en jätte succé!

  SvaraRadera
 5. En sak är säker, bandet kommer inte kräva högre ersättning. Bandet ser det som en stor ära att få försöka förgylla din stora dag!

  SvaraRadera
 6. WOHOOO! Dock hävdar jag att det handlar om karma. Bra saker händer bra människor- i det här fallet med hjälp av andra bra människor=)

  SvaraRadera
 7. The One är postad och i dina ömma händer i morgon. Skickade dyrgripen rekad, mailar dig rek-nummer så är det bara att störta i väg och hämta ut. Kul att kunna hjälpa till:)
  Och oroa dig inte, du kommer säkerligen att få assistera tillbaka nån gång;) Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. vilken underbar historia med lyckligt slut!!! Grattis! Kramar

  SvaraRadera
 9. Grattis till en underbar klänning Trollet!


  Linda är allt bra att ha ;-)


  Kraaam

  SvaraRadera
 10. Kolla han är inte skild, jag väntar fortfarande på att hans fru ska maila. ;-)

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7396394.ab

  Puss

  SvaraRadera
 11. GRATTIS till din drömklänning =)
  Du var sååå fin i den. Tur att jag kommer på din fest så jag får se dig i den underbara skapelsen. Det vill jag inte missa och hoppas ingen annan heller vill det;)
  Linda: vilken pärla du är som hittade på klännigen till ett bra pris. Guldstjärna till dig.
  Tyvärr ingen sol idag men då blir det lite gjort hemma istället.
  Kram

  SvaraRadera