CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 29 mars 2011

Adeli Hudvård

Så länge jag kan minnas har jag gått och vaxat benen,
(okay, maybe that is a little bit more information than any of you need).

Hett vax stryks på hela benen och ritch, ratch, swosh så avlägsnas denna missprydande hårväxt från mina ludna ben. Folk brukar fråga om det inte gör ont, svaret är ’JA’ att vaxa bikinilinjen är ingen lek. Men vad sjutton, det är bara att bita ihop.
Det finns värre saker i livet.
Ondhetsfaktorn beror dessutom på dagsform OCH vem som vaxar. Det finns de duktiga och så finns det amatörerna. Själv går sedan många år till ett proffs.
För länge sedan uppstod en paniksituation då jag ’bara-var-tvungen’ att få benen fixade (ni vet hårstråna var flätbara, solen sken och party hägrade) och min ’fotvårdare’ (tillika numer före detta benvaxare) hade inte tid. De gav mig då tipset om Adeli Hudvård. Ett tips som jag tacksamt tog emot och efter en enda vaxning var jag fast. Parima var helt enkelt outstanding.
Då ska man veta att jag kan vara en riktigt petig människa. En sån där hemsk kund som synar och pekar, ’där ser jag lite hår å där å där och glöm inte tårna’.
Sån är jag.
För vad tusan, jag tycker nämligen att om jag går och betalar dyra pengar ska det också vara perfekt gjort. Om inte så finns det mängder med andra aktörer där ute som gärna vill få mig till kund.
Men som sagt, här är jag nöjd.
Parima är inte bara en grym vaxare utan även en fantastisk hudterapeut. Och – inte minst, aldrig omöjlig när det gäller att fixa tider. Jag brukar inte pracka på er en massa eländig reklam, men ibland gör jag små undantag. Som nu. Pratade med Parima. Hon erbjuder ALLA nya kunder som uppger att de känner mig (dvs. säger att det är via Carina och Fredagsmailsbloggen) 10%SAMTLIGA behandlingar vid första bokningen. Ett ’toppen-prova-på-erbjudande’ helt enkelt. Parima håller till på Swedenborgsgatan och hennes sida hittar ni här, http://www.adelihudvard.se/ – telefon 08-4289580

Mina varmaste rekommendationer
/Carina

7 kommentarer:

 1. Men hurra - det är ju i mina trakter :) Jag hakar på - har aldrig vaxat tidigare men man blir aldrig för gammal för att lära sägs det ju :o) Ska vänta lite för än dröjer det innan benen ska vara bara. Och ja - har noterat snöfallet - känns nästan som om det snöar lite extra mycket här ute! Dubbelblä.......

  SvaraRadera
 2. Men AJ tar det inte gräsligt ont? Jag skulle nog dö om jag provade, tur det är långt från mig ;0)

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 3. Man ska ju inte dö nyfiken och man borde nog prova allt, minst en gång så varför inte?

  SvaraRadera
 4. aaajj! Jag har aldrig provat att göra det hos ett proffs. Men varit sugen flera gånger...
  Ska göra det i sommar!!
  kram

  SvaraRadera
 5. Bodde jag närmre skulla jag gått dit på en gång. Börjar se ut som skäggiga damen;) Och jag tycker allt att du ska höra av dig när du är på Åkerby, det är ju för fanken bara en mil från mig! Kram

  SvaraRadera
 6. Nu ska jag ut på jakt efter en snyggt urringad underklänning :-)

  SvaraRadera
 7. Äsch nu är jag i fel stad igen! Ännu ett argument för återflytt till storstan alltså... =)

  SvaraRadera