CLE1960 - Instagram å jag liksom!

torsdag 4 februari 2010

20%

Brått brått, upptäckte att min 20% rabatt på Åhlens gick ut idag och inte kan man förspilla en sådan chans.
In i duschen å plumps så låg jag i ett varmt bad, suck - ljuvligt
Ok, ännu mera brått, på med palterna och iväg till city, detta för andra gången bara på några veckor – hjälp, vad gör Odd Molly med mig?
Rattade ner bilen i Åhlénsgaraget och tog hissen upp till dam.
Började min vända från höger till vänster igen, ganska snabbt märkte jag en förändring, en förbättring - kände hur det började pirra i kroppen och entusiasmen vällde över mig, ohhhyeeahhh – massor med nytt sedan senaste besöket, halva vårkollektionen verkade finnas på plats.
Men en liten reflektion, vart gömmer OM alla sina svarta kläder???
Nu kan det kanske tyckas att svart inte är någon färg, men för mig är det en superfavorit.
Jag är löjligt förtjust i svart i allmänhet och ’almost black’ i synnerhet, älskar den där gråsvarta blaskiga färgen som funkar till allt och känns lite sådär Mollyrockig :)
Då kassan var ganska begränsad (för att inte säga obefintlig) efter tidigare hysteriska inköp så var det ’low budget’ som gällde, rabattkupongen till trots.
Plockade på mig några plagg samt en Essential Muslin Cami Dress från Hunkeydory, min vana trogen tittade jag ner i golvet när kläderna åkte av och mötte inte min spegelbild igen förens första provplagget åkt på.
Bäst var, Essential Muslin Cami Dress, dyrast var… just det - Essential Muslin Cami Dress, varför är det alltid så???
Hur gärna jag än vill ha denna enkla lilla sommartrasa så får den nog vänta, istället blev det en Antidote frill tank i rosa.
Hade hellre velat haft en grå, men de var slut, surt.
Bestämde mig för att sälja min Appeteaser dress, den e nog inte jag och den blir perfekt att finansiera Hunkydoryklänningen med, yes så får det bli!
På väg hem svängde jag förbi centrum och hämtade ut mitt paket från Minzo.
Nu skulle det provas Fonda och hemmet skulle fyllas med den omtalade Odd Mollydoften.
Upp med påsen, lirkade upp tejpen och WOW, kände ingenting :(
Perre böjde sig ned och drog ett djupt andetag och kände just ingenting – hallå…. driver ni andra med mig???
Fondan satt annars så bra som den nu bara kan göra på en småmullig medelålders kvinna som vardagligen brottas med tankar som ’borde-motionera-men-tycker-det-är-så-förbålt-trist-och-hatar-att-bli-svettig’

But - If you want the rainbow,
you gotta put up with the rain
/Carina

5 kommentarer:

 1. Tyvärr kan jag bara meddela att sådant betende är vanligt för en Odd Molly älskare :0) Vad doten anbehagar har ingen av mina nyare inköp luktat. Jag skulle säga att en av fyra luktar ungefär.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Men oj.. jag tror inte jag hört någon som öppnat Fondan utan den underbara velourdoften =( vad synd att du blev snuvad på den.

  Beteendet? *skrattar högt* jadu.. man kan göra det mest knasiga och senast igår deklarerade jag högljutt för en Molly-vän att jag förmodligen hade en sjukdom..

  Ha en härlig dag!
  KRAM //Bina

  SvaraRadera
 3. Farlig sjuka du fått, Odd Molly sjukan. Den smittar väldigt, så håll hårt i plånkan;) Tro mig, jag vet;)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 4. Jag har fått känna den omtalade Odd Molly doften 1 gång. Det var när jag beställde från Milk & Honey. Den doftade underbart men doften försvann fort. Jag har oxå en tendens att hitta de dyraste plaggen, prylarna, tror jag luktar mig till dem:) Spännande att få se dig i Fondan, du är säkert superfin i den!

  SvaraRadera
 5. --->Livet i byn - Nää, så trist, jag som hade sett fram emot denna doft som alla beskriver som så ljuvlig.
  -->Bina - Jag beställde min Fonda från Minzo i Göteborg, den kom inte ens i sin originalpåse utan med doftfritt silkespapper :(
  Börjar också tro att detta är en sjukdom, de e nästintill sjukt vilken enorm tid man lägger ned på Odd Molly - man skulle tusan ha betalt från dem istället för all marknadsföring som alla bloggar ger.
  -->AnnaCarin - Min förste OM vän IRL he he, lustigt att jag känt dig i närmare 20 år och vi först nu har börjat prata OM :)
  -->Camilla - Ahh, så den finns alltså?, började nämligen misstänka att detta var en skröna...
  Får se om jag vågar lägga upp en 'Dagens outfit' på bloggen vad tiden lider. Mycket som måste stämma, ingen-svullen-mage-dag, ingen-bad-hair-day osv.

  Tack för kommentarerna
  Kram till er alla
  /Carro

  SvaraRadera