CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 10 februari 2010

StayFriends

Går igenom lite mail som jag inte hunnit/orkat besvara.
Ser att jag har lagts till som ’kontakt’ av flera på StayFriends, trevligt.
Idén med StayFriends är bra, man kan samla ihop och finna mängder av gamla klasskamrater från skoltiden, sånt är kul.
Vad som är mindre bra tillockmed riktigt jäkla irriterande är att man måste betala för att kunna se någon som helst information (förutom en bild, skola och namnet). Visst, jag kan sitta där och känna igen en massa namn från skoltiden, jag kan välja att lägga till dessa namn på min kontaktlista men inte blir jag lyckligare för det :(
Det handlar inte om mycket pengarna som det kostar för att bli guldmedlem, nej det är just själva grejen, ’att betala’. För mig blir det lite av StayFriends kontra Facebook, å då vinner FB - stort!
I stort sett samma tjänst och samma möjligheter att söka folk på men till en kostnad av 0:– lätt val för mig (snåljåpen Carre har talat).

/Carina
Källbrinksskolan, Huddinge
Avgångsår 1976

2 kommentarer:

 1. Jag har aldrig gått med i något av det, har inga positiva minnen från grundskolan. Var en plugghäst som gick ut med skyhöga betyg...det är jag stolt över i dag men då var det inte så poppis!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Ja alla har vi våra minnen från skoltiden en der mer eller mindre roliga.
  Tyvärr så tramsade jag nog bort mycket av min skoltid genom att försöka vara cool, vilket jag förmodligen kapitalt misslyckades med...
  Jag kan säga att jag blir glad när jag via Facebook eller Stayfriends får kontakt med de 'gamla' plugghästarna från skoltiden.
  Vill liksom 'sluta fred' och är uppriktigt intresserad av hur det går/gått för dem.
  /Carina

  SvaraRadera