CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 12 februari 2010

Idag börjar Olympiska Spelen

Idag börjar OS, detta underbara fantastiska spektakel.
I just looove gigantiska sportevenemang.
Drömmen är att någongång få möjligheten att besöka något av dem.
Perre är sedan urminnes tider med i en s.k. Aktieklubb (mao ett svepskäl till att träffa polarna å ta ett en öl eller två), hur som helst har de snackat om att åka till något arrangemang som t.ex. fotbolls VM eller OS för vinsten (som lite kuriosa kan jag berätta att de vid senaste vinstutdelningen lyxade till det med en 24-timmars till Åland). Men öhhh, vänta nu… skulle han åka ’själv’ till något som jag suktat efter så länge jag kan minnas, hmm – det ska vi nog bli två om!
Idag är det dag fem av min tänkta 14 dagars pulverdiet.
PULVERDIET hör jag er skrika, ’det är bara skit å så går man direkt upp igen när man slutar!’
Å kanske är det så?
Själv har jag aldrig provat tidigare och det finns alltid en första gång för allt å har man inte provat kan man heller inte veta.
Så, nu väntar några vita veckor med vitt pulver som intas blandat med vatten – party, party!

Var på ny intervju i veckan.
Har varit på några intervjuer under hösten och har varje gång känt mig rätt väl till mods när jag gått därifrån, tryggt förvissad om att jag säkerligen kommer få just ’det’ jobbet. Nu har det förvisso inte blivit så, fast har ändå haft med mig en positiv känsla.
Hur som helst kändes det som jag denna gång var en ’babblande katastrof’, vet inte varför jag var så nervös just nu men gav nog de mest ogenomtänkta svar man kan tänka sig, jag måste ha framstått som varje arbetsgivares mardröm, säger bara - cheeezus!

I morgon fyller min Orbitreck 1 år.
Var nere och klappade lite på den, torkade av dammet och berättade för den hur den har förändrat mitt liv.
Orbitrecken nickade tillbaka och undrade om förändringen i mitt liv bestod i att jag har fått ännu en sak att damma eller om jag möjligen skämdes för den då jag ställt in den i husets mörkaste hörn? Kliade den lite under pedalerna och lovade att det snart skulle bli ändring på det :)
Förutom att jag (ev.) tänkt bestiga Orbitrecken imorgon så är det även match.
Ohh yeahh – denna veckas höjdpunkt är Farsta IBK vs Gottsunda IBF, Farstahallen 13.00.
I secket, den babblande pulverdrickande innebandyälskande Carre.


Live från soffan
/Carina

8 kommentarer:

 1. Ha ha, ja det där med dammig Orbitrek känner jag igen. Började stenhårt när jag köpte den, for till Thailand i 14 dagar och när jag kom hem "glömde" jag bort att Orbitrek stod i källaren och väntade på mig:) Jag har provat pulverdieta några gånger och har alltid gått ner i vikt och behållit den vikten pga att jag har ändrat kostvanor och börjat motionerat. Dieten är en spark i rumpan för att komma igång för mig och det har alltid gått bra. Däremot om man tror att man ska kunna leva som man gjorde före dieten så går man självklart upp alla kilona igen, ganska snabbt oxå. Lycka till med ditt vita pulver och ha en riktigt mysig helg!

  Jag lovar att jag ska dra på smile bandet på nästa kort;)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Åh du.. jag hade världens enklaste intervju denna gång, jag var helt chockad. De satt och pratade utifrån AF-s såkallade CV om mig. Det var rörigt och då bröt jag bara, böjde mig mot väskan och plockade fram mina egna papper. Lade på bordet och utgick från dem. Inga tunga frågor med risk att svara fel.. hoppas du gick hela vägen trots att du kände dig svamlig.

  (bilderna finns nu)

  *KRAM*

  SvaraRadera
 3. Hellu!

  Skulle bara titta in och tala om att jag nyss körde ner näsan i min nya 327:a och upptäckte att den också luktar mycket Molly. *hihi*

  Om det är ett bra jobb och du vill ha det så hoppas jag du får det. =)

  Pulverdiet, behöver du sån? *rynkar på pannan och ser frågande ut*

  Ha myyyyyyysig helg nu!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Orbitrecken måste du ha gömt bra, för någon sådan såg jag ej till hemma hos dig? men den kansek får komma fram på 1-årsdagen ;)
  Du har otur som inte fått känna OM doften. Förköp dig nu inte bara för doftens skull ;)Chanel no5 luktar oxå bra. OS är roligt precis som den VM, EM osv.
  Trevlig helg och lycka till med dieten.
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 5. Orbitredken kanske tycker om att vila sig, den har nog inte alls bråttom att komma i gång ;0) Jag tränar aldrig så jag är total novis på sådant.

  Nä men du vet ju att jag lossat 40 kg med Cambridgekuren och inte gått upp ett gram sedan jag slutade.Det fungerar om man är beredd att förändra sina vanor. Däremot har ju jag gått ner ytterligare 15 kg efter avslutad kur.

  Du kommer att lyckas!!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Angående bilderna så vill jag inte väcka anstöt så därför klipper jag av huvudet ;0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Du är cool! och Kul! :-)

  Ang pulverdieten så är jag ett levande bevis på att det funkar. Om man inte tycker att 17 år mellan gångerna är tätt dåra....

  Du kommer fixa det finfint! KRAM

  SvaraRadera
 8. Camilla
  Ja, jag förstår inte att det ska vara så svårt att komma igång och så lätt att ’pausa’, det borde ju vara tvärtom =)
  Härligt å höra att du har behållit vikten efter att du har ’pulvrat’, det är även min avsikt. Jag å Perre brukar köra GI, vilket brukar funka hyfsat. Han kör GI nu och jag tänkte hänga på när min ’kickstart’ är över. Dessvärre är jag rätt usel på motion, gillar inte att svettas (eller om det är en undanflykt ;)
  Smile!
  Bina
  Lyllos dig, min intervju gick som du förstår ’sådär’… På frågan ’om det var något jag funderade på’ kom det blixtsnabba svaret ’Ja, jag sitter här och hoppas på att jag inte har fått p-böter därute’ – god dag yxskaft…
  Maria
  Fusk, fusk, fusk :(
  Jag tror dig när jag känt de he he…
  Ang. pulverdieten så är ju allt relativt.
  Med mina 165 centimeter över havet är en vikt på 65 ok, 75 är 10 för mycket. Dock tillhör jag typen av människor som är duktiga på att klä bort mina kilon varför de inte alltid är lika synliga som på andra – men de finns där, TRO MIG!
  AC
  Nja gömt och gömt, det är ju inte direkt att man skyltar med sin ineffektivitet ;)
  Funderar allvarligt på att ta fram den i dagsljuset och umgås med den en stund, det är den värd.
  Livet i Byn
  Ahhh, äntligen en vettig människa ;)
  Skönt å höra att fler än jag tror på uttrycket ’vila sig iform’
  Det verkar ju helt osannolikt att du har gått ner 40 kilo och fortsatt på samma väg, djupt imponerad.
  Själv har jag gått ner 1 kilo på 6 dagar…
  Livet i Byn
  Trams, har ju både sett en bild av dig +40 kilo och den bild som du har på din blogg.
  Dumsnut, du har ingenting att skämmas över, vad du än säger så kan jag meddela att jag har sett värre ;)
  Evalena
  Tack å tack, blir bubblande glad för dina ord.
  Å jag kämpar på med pulvret, ’bara’ 8 dagar kvar…
  Tänker att jag ändå har det ganska bra iom att jag inte har en massa barn att laga mat till vilket förstås gör det hela ännu mer beundransvärt att liksom du ha lyckats.

  Vänliga Hälsningar
  /Carina

  SvaraRadera