CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 26 februari 2010

Dagens!

Som hängiven ’Mollybloggerfollower’ har jag lärt mig ett å annat bl.a. så känns jag som en av de få ’mollyisterna’ som inte visar upp någon dagens.
Nu bloggar jag förvisso inte på heltid om Odd Molly utan försöker få in ett å annat – annat, liksom…
Har skrivit det förut å gör det igen – herre jisses vilken tid och engagemang vissa lägger ner på sina bloggar, fascinerande, imponerande å framförallt trevlig läsning!
Men åter till bilderna, vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta fenomen, alltså visst är det lite kul att se andras kombinationer men jag kan även känna att det kan bli någon slags ’jakt på cred’ över det hela. Missförstå mig rätt, det är klart att varenda levande skäl mår bra av lite uppskattning men ibland förefaller dessa sammanblandningar av kläder i mina ögon som rätt förvirrade.
En sak som är sann är att bara för att man har tillgång till tjusiga, vackra, snygga, läckra och dyrbara kläder så innebär det inte man har god smak – ooups, här stack jag visst ut hakan kände jag.
Å vem e jag som sätter mig över alla och utger mig för att vara någon slags stilpolis ?!?
Ber om ursäkt om jag därmed klev någon på tårna, sån e jag – inte elak, inte dum, men har svårt att hålla inne med tycke å smak.
Jag är så jättedålig på att ge komplimanger om de inte är uppriktiga och kommer från hjärtat, i de lägena blir det istället ’ööhh, snygg färg’, ’eeee, knapparna passar perfekt’ – ja ni fattar.
När jag var yngre var detta en klart ofördelaktig egenskap, men med åren har jag lärt mig hyfsat att hantera min ärlighet å fakta är att de nära vänner jag har uppskattar (förhoppningsvis) just denna sida. Är det någon som undrar något, ring Carina – då får du ett ärligt svar!
Så, har jag lämnat en kommentar på en blogg kan ni räkna med att den är 100% ärlig.
Hjälp… jag kanske iom detta tappar poäng i jakten på att ingå den innersta ’Mollyklanen’ jag kanske nu istället blir uthängd, utskälld och utestängd från samtliga Mollybloggar, gaahhhhhh…
Så, för att visa min goda vilja så kommer här två stycken ’Dagens’ – båda med Lovely Knit, den ena ny å grå och den andra solbrun å beggad.

Definitivt
/Carina

10 kommentarer:

 1. Klart du ska vara ärlig och bara kommentera om du känner för det.

  Båda dessa är ju för fina i färgerna, jag har en i almost black men powder är ju annars min favvofärg. Jag är lite färgfeg emellanåt...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Jag har förstått att det finns en värld full med Mollybloggare.
  Personligen är jag inte så förtjust i formen på plaggen, så jag äger inget.
  Men vissa av de längre linnena är fina, så kanske kommer det något som passar mig i framtiden.. och då kommer jag också hamna i Mollybloggträsket...tjohoooooo!!

  SvaraRadera
 3. Klart att det är bra att vara ärlig, komplimanger betyder ju så mycket mer när man får dem från någon som man vet är ärlig.
  Gillar många av plaggen, de har ju verkligen en egen stil och även om de ofta kostar en hel del så kan det vara värt det tycker jag. Är dock inte överförtjust i alla Mollyplaggen.
  Ha en jättefin helg :)

  SvaraRadera
 4. Lika snyggt som de flesta av deras plagg:) Nu får du hålla hårt i plånboken ett tag framöver;)

  SvaraRadera
 5. -->Livet i Byn
  Jo, självklart är det så, men menade mer qtt det jag skriver är ärligt, alltså skriver jag att det är snyggt så menar jag verkligen att det är så :)
  -->Mille
  He he, akta dig - har man väl börjat med Mollysar så blir det lätt som en drog, en dyrbar sådan...
  -->Tezz från Kungens Kurva
  Jo, klart man ska vara ärlig, men ibland känns det som om någon populär OM-bloggare får en vänlig kommentar så hänger 150 andra på av bara farten, det kanske är så att alla tycker lika, vad vet jag ?!?
  Å som sagt ang. Mollyplaggen, allt är inte snyggt, men mycket, väldigt mycket, lite för mycket...
  -->AnnaCarin
  Plånbok???
  Den har jag inte sett sedan Perre snodde den från mig efter mina senaste impulsköp ;)

  SvaraRadera
 6. Lindgren Ha ha , ja det kan jag tro med din köptakt ;) Du måste sälja i samma takt oxå

  SvaraRadera
 7. Nej nej inte mina Mollysar, de e MINA de e MINA!!!!

  SvaraRadera
 8. Förstår att han snodde den ;) Han måste väl få köpa nåt skoj till sig själv också? Och då menar jag inte OM-klänningar :p

  SvaraRadera
 9. Du har inte sett Perre i klänning du inte, ben som en rashäst ;)
  Näe här är det den nya hobbyn enduro som gäller - balans i skogen, typ...

  SvaraRadera