CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 25 maj 2010

Blåögd, blåst och bedragen!

Jaha, då kan man konstatera sin första blåsning, min första mollyknäpp på näsan och har följaktligen blivit av med godtrohetsoskulden.
Min inställning i livet är att man alltid ska prova allt minst en gång och att man ska lita på folk, basta!
Jag utgår helt enkelt från att folk jag har kontakt med är goda och ärliga i sina avsikter - å ja ja ja… Perre har redan haft en föreläsning för mig om betydelsen av ordet naivitet.
Men vad tusan, jag anser fortsatt att man MÅSTE ha som utgångspunkt att människor har ett uppriktigt och hederligt uppsåt, hur skulle världen annars se ut?
Tänk om alla gick runt tvivlande och misstrodda, blängde snett på varandra fulla av misstankar vid minsta konfrontation – den världen vill jag inte leva i!
Dessutom vimlar det av medmänniskor som faktiskt är fullkomligt sanna i sina gärningar men har svårt med kommunikationen, alla är ju inte lika verbala som jag hmpf…;)
NEJ, jag må vara naiv och korkad men lever i tron att ärlighet och öppenhet varar längst och ser som mitt kall att gå i bräschen för de ’Enfaldigas parti’.
För ett par veckor sedan fanns en annons på Blocket, en svart 327:a.
Hade mailkontakt med säljaren fram och tillbaka – tyckte att jag fick de svar jag önskade och betalade därmed pengarna, därefter slutade all kontakt och ingen vara kom (förstås).
Såhär i efterhand förstår jag inte riktigt hur jag tänkte…
Besatt av en svart 327:a innesluten i en tät mollydimma var jag så ivrig och tog ingen notis om alla de tydliga tecken på att det var något fuffens – är huvudet dumt får plånboken lida…Så för att ingen annan ska betala pengar till dessa bedragare följer här ALL info som jag har att tillgå.
1) På bilden ser ni den annons som jag gick på… enligt uppgift från säljaren var bilderna lånade (vilket de var eftersom exakt samma bilder fanns på Tradera för en tid sedan)
2) Säljarens namn enligt annonsen är Peter Sundström hemmahörande i Örkelljunga/Helsingborg.
3) Den jag hade kontakt med påstår sig vara denna Peters fru och kallar sig Thongbai Sundström.
4) De använder sig av ett konto på SEB-banken och mailadressen är thongbaisund@live.se
5) Högst sannolikt är att detta är samma Peter S som för en tid sedan var i farten och ’sålde’ lite andra OM-plagg bla en kappa nr:578 i storlek 3 (minns att det var lite bloggsnack om den annonsen eftersom även den bilden var hämtad från en Traderaannons), mailadressen som användes då var; piet82@live.se

Självklart är detta polisanmält samt anmält till Blocket.
Polisen informerade att de nyligen tillsatt en unik grupp som specialiserat sig på internetbedragare med fokus på Blocket och Tradera, då jag hade ett kontonummer att tillgå samt att Blocket hjälper till med IP-nummer så satte de stort hopp i att få fast lurendrejaren.
Håll tummarna för att de sätter dit denna skojare och sprid gärna detta vidare så inte fler blir av med pengar.


/Carina
Ny ordförande i de Enfaldigas parti - partiet för dig som är blåögd men inte enögd (återkommer med partiprogram inför höstens val)

När vi är inne på ungefär samma ämne kan jag passa på att göra reklam för denna sida,
http://oddmollykopior.blogg.se/

55 kommentarer:

 1. Jag tror att jag är med i det partiet utan att vara riktigt medveten om det. Blocket handlar jag aldrig på, det känns osäkrare än Tradera där man ändå kan se hur säljaren har skött sig tidigare. Hoppas du får tillbaka dina pengar.

  SvaraRadera
 2. fy vad trist det är när man blir lurad. Jag vill också tro gott om alla! Bra att du har polisanmält, hoppas dom åker dit så det sjunger om det! KRAM

  SvaraRadera
 3. De är tjocka och dumma och här tycker jag definitivt det är på sin plats att damma av fjädrarna och tjäran!

  SvaraRadera
 4. Fy sjutton vilka svin! Jävla skitstövlar! Tyvärr så verkar det inte bli bättre utan snarare värre med kopior och bedrägerier:( Tycker att det är mycket konstiga säljare på Tradera också tyvärr.....Kram!

  SvaraRadera
 5. Men vad fan!! Som du säger skall man ju egentligen inte behöva tänka tanken att man skall bli blåst på detta sätt när man handlar av en medmänniska...!! Hoppas verkligen att polisen får tag i idioten som försöker lura dig och att du får dina pengar tillbaka! Kram hjätat! <3

  SvaraRadera
 6. Klart man vill tro gott om folk och annonsen verkade ju inte särskilt skum. Värre är det väl med annonser där de knappt kan stava, skriver på engelska och är fåordiga.

  Jag hade också antagligen blivit lurad.

  Hoppas polisen sätter fast skurken, även om jag tror att dina pengar lär du nog aldrig se röken av något mer. Det är bara så trist.

  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 7. Men blähä!!! Jag räknar kallt med att åka dit jag med någon gång. Har klarat mig än så länge men fler och fler ser jag blir lurade...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Jag tror jag smäller av!
  Det är ju jag på bilden framför min garderob.
  Han har alltså snott mina bilder rakt av från Tradera. Jag sålde nämligen en sådan blus för ett par månader sedan. Fy F*N rent ut sagt. Har du anmält honom och fått bort annonsen?
  Hoppas han åker dit för nu blev jag riktigt förbannad. Kram!

  SvaraRadera
 9. Surt! Detta påminner mig om att jag inte uppdaterat om när jag blev blåst, om man säger så här: det dröjde över sex månader före polisförhör efter anmälan så mitt tips är att du lägger din kopia av anmälan på en plats du lätt kommer ihåg och hittar när polisen ringer upp dig. (jag kommer iallafall inte ihåg detaljer exakta datum osv så länge..)

  De har f*n inte rätten till våra pengar!!

  Jag säger ett ärligt lycka till i processen!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Hade det inte varit bra om det gick att samla information ang de som luras med Odd Molly plagg på Blocket ? Hur det ska gå till vet jag inte men på andra sälj sajter läggs helt enkelt ut varningar för vissa personers namn och konto nummer ? Har själv köpt en hel del på Blocket men också blivit blåst vid ett tillfälle, av en tjej från Örebro som annonserar lite då och då med ganska bra priser på Odd Molly kläder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nyligen blivit blåst på blocket av en tjej från örebro. Undrar om det är samma person. Vad hette hon som blåste dig? Mailadress? Kontonr/ bank? Tack för svar!! Mvh Peo

   Radera
 11. Jag håller med Anonym. Jag har också blivit blåst på både blocket och Tradera men inget händer tyvärr med den man anmäler.

  SvaraRadera
 12. ->Efva
  Välkommen kära partimedlem, jag signar in dig som nummer 1 på listan.
  Det är trist att folk inte vågar handla på Blocket, menar att det vimlar av seriösa säljare där som blir misstänkliggjorda tack vare bluffarna.
  ->Dr Molly
  Ja, det kommer nog ta sin lilla tid, men hoppas också förstås att de åker dit.
  ->The Oueen
  Japp, det kan du haja – de ska tjäras och rullas i fjädrar och sedan utannonseras på Blocket =)
  P.s Kan jag signa in dig i partiet också?
  ->Linda
  Jo, visst vimlar det av konstiga märkliga människor så det är tur att det finns sådana som vi, som liksom bevisar motsatsen ;)
  ->Sanni
  Jo, klart man vill att de åker dit, pengarna kan jag nog se mig i stjärnorna efter – känns viktigare att de åker ditt med hull å hår.
  ->Maria
  Du hade aldrig blivit lurad, du hade haft iskalla nerver och satt igång utfrågning alá KGB.
  Vid minsta antydan på bluff hade du skickat dit dina styrkor som bojjat ’honom’ och slängt in honom i Gammelbos mörkaste källare, där hade ’han’ fått leva på vatten och bröd resten av livet.
  ->Ingrid
  Ja handlar man regelbundet på nätet/blocket etc. så är nog risken stor att man förr eller senare blir blåst. Håller tummarna för att du blir ett gyllene undantag.
  ->Saramia
  Annonsen togs bort efter det att jag betalat, dock så har jag kvar annonsidet som jag använde då jag anmälde till Blocket, och polisen förstås.
  ->Bina
  Tack för tipset.
  Har inte fått pappren ännu men ska lägga dem lättillgängligt och instämmer – det är så ledsamt, fick (eller skulle få) denna av Perre i namnsdagspresent och så snor någon jäkla idiot pengarna, så trist :(
  ->Anonym
  Jo instämmer, visst vore det bra med en sida som berättade om bedragare på Blocket.
  Jag tycker nog att när det är konstaterade bedrägerier så borde Blocket själva kunna lägga ut den info som det har, det är schysstast gentemot oss kunder.
  ->Johanna
  Men vad trist :(
  Det här var första gången som jag blivit blåst.
  Har du info om de personer som du blivit lurad av så har jag ingenting emot att lägga ut den infon här i bloggen.

  ETT STORT TACK TILL ALLA SOM HAR LÄMNAT KOMMENTARER OCH GIVIT MIG SITT STÖD
  Kram
  /Carina

  SvaraRadera
 13. Godmorgon! Så himla tråkigt när det händer sådant här, man blir både ledsen o arg! Så ska man dessutom behöva känna sig lite dum o behöva förklara för maken, polisen m.fl varför man gick på en nit..nej det är inta alls roligt! Jag hör till dom som åkt på liknande, tyvärr. Blocket har jag helt slopat numera. Man lär så länge man lever heter det ju..
  Ha en fin dag o hoppas du kan lägga detta bakom dig så småningom. Kram

  SvaraRadera
 14. Man blir ju vansinnig, fy vilka människor det finns!! Så ledsen för din skull!!:-(
  Jag blev blåst förra sommaren på T, hade onda aningar men kunde inte låta bli att klicka men hade bestämt mig för att använda en betaltjänst. Efter auktionen fick jag ett Paysonmejl och då jag aldrig använt Payson innan utan bara Internetgirot visste jag inte riktigt hur det funkade men jag läste, som jag tyckte, NOGA igenom köpvillkoren och betalade sedan. Direkt då kvittot kom såg jag att jag inte hade någon Paysongaranti vilket inte var tydligt i informationen jag läst. Jag ringde direkt till Payson men inget kunde göras och visst var mina farhågor riktiga. Jag blev blåst på 2400 kr drygt, inte pengar man bara kan slänga ut hur som helst ju. Polisanmält och det är en stor härva då många blev lurade, fallet är ännu inte klart men enligt polisen hoppas det vara klart innan midsommar så personen som gjorde det är fast och kommer få ta sitt straff. Om jag får mina pengar tillbaka vet jag dock inte...
  Jag säger bara akta er alla och använd BETALTJÄNSTER som Internetgirot eller Payson MED PYSONGArANTI!!
  Hoppas det ordnar sig för dig!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 15. Fy katten!! Blir så sur på sånt!
  Hoppas verkligen att det ordnar sig för dig.

  Jag blir mer o mer rädd att handla på tradera och blocket. Vill tro gott om alla men ja... det verkar ju ej funka...

  Kram

  SvaraRadera
 16. Jag signar in mig direkt!! Är lika fast övertygad som du att människor är ärliga men...

  Jag blev blåst av tidigare nämda Örebro tjej som betalt tillbaka en del av pengarna men inte allt. Vakar som en hök över om hon dyker upp igen.

  Fy f-n för tjuvar och banditer säger jag för det är det de är som snor andras pengar.

  kramar

  SvaraRadera
 17. Jag blev också lurad. Mailade den där tjejen varje dag och polisanmälde givetvis också. En dag dök pengarna upp på mitt konto igen och där och då insåg jag att man aldrig skall ge upp, vad det än gäller. Det visade sig sedan att denna tjejn hade polisanmälningar på sig, det blev rättegång och jag antar att hon idag har fått ett rätt rejält straff.
  Jag ringde även direkt till polisen ett antal gånger så gör det du med. Min uppfattning är att de nu tar krafttag mot detta. Eftersom varje lurare verkar lura många personer så blir det ju många brott att lösa om det inte stoppas på en gång.
  Skall även tillägga att jag kände mig rätt dum när detta inträffade men insåg sedan att det var många som drabbats och det är ju faktiskt inte man själv som har gjort något fel.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 18. Nej fy så förbannat trist!! Jag håller med dig om att man gärna vill tro alla människor om gott, men tyvärr verkar det finnas alltför många av den otrevliga sorten! Man vågar knappt buda på Tradera längre och ännu mindre köpa via Blocket. Så trist eftersom dessa lurendrejare även förstör för de som är seriösa som i och med alla kopior och bedrägerier får svårare att sälja sina plagg. Tänk om de idioterna kunde sättas åt nån gång!! En helt annan sak, men ändå inom gruppen bedrägeri: mina föräldrar blev nyligen lurade då de betalade en hyrd lägenhet utomlands och "företaget" drog summan två gånger från deras kort men på två olika datum så det inte skulle märkas antagligen (dessutom var det inte ens den lägenheten som visats på bild, samma bild som används på flera sajter har de upptäckt nu i efterhand)! De har nu fått tillbaka pengarna efter polisanmälan i både det landet och i Sverige och en massa annat ståhej, men semestern blev ju förstörd. Det är klart man känner sig lite naiv när sånt här händer, men jag säger som Helena att det är ju bedragaren som gör fel, inte man själv. Jag hoppas det löser sig för dig och att de får fast denne "Peter" och att du får dina pengar tillbaka.

  SvaraRadera
 19. Jag blev oxå blåst förra sommaren av en Stigtore_2009 i Skövde. Efter många mailtjatanden efter min vara som jag betalat REK för dessutom, så kom ett besked om att han skulle ha dött (ja, eller hur!). Jag ville då ha uppgifter om vem som var ansvarig för dödsboet och att de kanske kunde titta igenom hans ägodelar - föreslog att det kanske inte kryllade av klänningar i hans garderober...
  Där slutade kontakten och jag polisanmälde. Personen i fråga skulle visst ställas inför rätta i en större härva men mina pengar är jag blåst på. Och jag har haft svårt för Tradera sen dess... tittar mycket men vågar inte riktigt slå till ens på mina drömplagg... trist.
  Det borde finnas varningslistor på bankkontonummer som använts av bedragare på Tradera mm.

  SvaraRadera
 20. Stackars dig! Hoppas du får tillbaka dina pengar, bra att du polisanmälde. Jag har också blivit lurad på Blocket. Fast jag gav mig inte fortsatte att maila dagligen i minst en månads tid. Till slut tröttnade bedragaren på mina mail och jag fick tillbaka pengarna.

  SvaraRadera
 21. Hejsan Carina,ny medlem på ingång till partiet!=)Jag köpte en wigwam på blocket(skiftet april/maj) men den kom aldrig och jag kände att jag anade ugglor i mossen,fick väl korta svar etc,mejlade och visst,den var postad,då hade han även en Odd Molly kappa ute som jag var intresserad av så frågade om den fanns kvar och det gjorde den.Ok,jag köper den också då, sa jag, NÄR jag MOTTAGIT den tunikan som är skickad.Sedan var det stendött,mejlade men inga svar.
  Namn Peter Sundström email Peter m.r S eller
  acerpe@live.se konto i SE banken
  Jag har gjort flera fynd på Blocket och på tradera och säljer även där själv ibland då jag är lite lagom besatt av mollysar och handlar en hel del och ibland passar inte färg el strl som man tänkt el fel modell för ens kropp el vad det nu kan vara,jag vet hur orolig man kan känna sig när man köpt dyra kläder och kontakten är dålig,själv skickar jag alltid så fort jag kan efter betalning kommit in samt har mejl el tel kontakt tills affären är klar.Allt för att båda parter ska känna sig nöjda.Jag har blivit lurad två gånger,en gång förra året,då behövde jag inte ringa polisen själv utan dom ringde mig!!!det hade kommit in massor av anmälningar så dom ringde upp alla som var kontoinnehavare på konton man betalt från till lurenderejaren.fick hem en SÅN BIBBA sedan dom var två som hade lurat såååå många,inte bara på mollysar utan även mobiler o annat tekniskt lättsålt dyrt.
  Jag ska anmäla den här peter s nu,funderar på om man bara ringer polisen eller vad? blev ju uppringd sist,dom har ju som Carina sa speciella som sitter just med detta,

  Har möjligen partiledaren tel el email till vart man anmäler sådana här brott?

  Jag har på sista några regler när jag handlar på tradera o blocket,man kan säkert bli lurad ändå men detta tål att tänkas på
  Köper inte från säljare med 0 omdömen
  Lite svårt där för alla är vi nya i början men då vill jag ha en bra mejlkontakt om jag ska slå till.
  Köper inte el lägger bud på kläder från säljare som inte svarar på frågor.
  Köper inte från säljare som har många lika plagg i olika strl(observera dock att det faktiskt finns ett par säljare som har fysisk butik som säljer av sitt lager men det får du reda på om du mejlar)
  Oj vad långt det blev,ska inte babbla sönder er men jag tycker också det vore bra med något ställe där vi som blivit lurade kan skriva i namn email vilken bank etc så kan vi alla kolla där före köp,alltid hjälper det väl något fast dom ändrar väl namn hela tiden.
  Ha det bra alla,måste rusa=)

  /Katarina

  SvaraRadera
 22. Japp 04:30, varje dag årets alla dagar utan undantag. Ibland vill jag bara kräkas av trötthet MEN 99 % är ändå bra mornar trots den tidiga timmen.

  Att dra runt gården ensamen men alla hästar och hundar kräver en hel del. Maken arbetar ju borta under veckorna.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 23. Ja den där Peter var den jag varnade för som använde sig av bilder från Tradera han också. Väldigt billigt var det också......
  Någon hade ju fått till svar att han svarat att hans flickvän flyttat ut och att han ville bli av med kläder som han köpt till henne........Undra hur det gick för den personen om Wigvamen dök upp tillslut som hon trodde den skulle göra?
  Usch och fy för dessa lurendrejare!
  Upp till kamp mot dessa!

  SvaraRadera
 24. Hej, mitt namn är Anki Karlsson, har precis läst din blogg och därefter
  gjort en polisanmälan. Det är inte bara du som är blåögd och godtrogen,
  min son 11 år har suktat länge efter Harry Potter lego. Såldes mycket
  dyrt på Tradera men vi hittade det för 350 pix på Blocket Förstå lyckan.
  Det fanns förstås kvar så vi satte in pengarna 475 m frakt,dagarna gick
  å 11 åringens tålamod började ta slut mitt med (det var ju hans födelsedags pengar
  som han fått i pressent). Så började sökandet efter "peter" och vi hitta din blogg
  snacka om man blir förbannad.
  Det var skönt att få skriva av sig lite.
  Kramar Anki

  SvaraRadera
 25. Men fy! Jag handlar aldrig på blocket, men Tradera har jag bra erfarenheter av. Det är ju så bra med omdömessystemet där.

  SvaraRadera
 26. Va trött jag blir! Kan inte folk skaffa sig ett hederligt jobb! Den ena som jag blev blåst av har nu blivit dömd och ska betala tillbaka. Det andra lades ner och väntar på en återbetalning från en tredje. Jag kan gärna säga namn på dem det gällde men vill inte göra mig skyldig till förtal så kan göra det via mail johannaap@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Trist när man ej kan lita på folk. Klart jag vill jag tro att alla är lika ärliga, precis som jag själv är.
  Jag handlar bara på Blocket då säljare bor så jag kan åka dit och hämta varan och betala på plats. Litar ej på alla dessa som kallar sig Odd Molly osv och endast lämna en mailadrss som de kan nås på. Har stött på de som verkar ärliga men sen försvinner snabbt som vinden.
  Tradera har hitills fungerat bra vid mina köp och föräljningar.
  Jag tyckeratt de som förstör för oss andra självklart ska hängs ut. Så att andra kan bli varnade för dessa personer.
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 28. Fyyy vad jag blir sur och förbannad på folk som bara är ute efter att luras. Ingen skam i kroppen på dessa människor!!??!!
  Bra att du gjort polisanmälan.
  *hejar på dig och alla andra som blivit lurade och polisanmält*

  SvaraRadera
 29. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 30. Hej! Vad jag är glad som hittade ditt inlägg. Har blivit lurad av precis samma Peter Sundström och samma annons den 14e maj på Blocket.
  Håller på att anmäla annonsen hos Blocket och polisen just nu. Först en trevlig mejlkontakt med säljaren. Han lovade att skicka blusen och frågade efter min adress och jag satte in pengarna på hans konto.
  Men ingen blus dök upp förstås. Tack för att du skrev om detta och satte in bilden på annonsen!
  Nu vet att jag att jag inte är den ende som blivit bedragen av denna Peter. Dessutom har han fräckheten att använda samma bild och text som Sara Mias annons på Tradera! Fy sjutton.

  SvaraRadera
 31. Har också blivit blåst av samma person. Köpte Harry Potter-lego på Blocket 17:e maj. Har precis polisanmält. Är det någon som har fått något resultat med sina anmälningar?

  SvaraRadera
 32. Hej! Jag vet vem han är och var han bor så om du behöver någon hjälp eller polisen behöver hjälp med att ta fast honom så kan ni söka på hans mammas namn mariam sundström i örkelljunga, hans pappa heter per-olof sundström. Något mer ni vill veta så bara skriv tillbaka^^ och vill ni hitta honom på facebook så sök på Max Mourey!

  SvaraRadera
 33. Hej, till er 'Anonyma' - tack för era kommentarer.
  Har inte hört något mer om min polisanmälan men har fått in lite mer info från andra bla. hans personnummer så hoppas att ärendet kommer gå vidare.
  Sökte på Max Mourey på Facebook och fick upp flera med det namnet, så vet inte vilken av dessa som är denna Peter.

  /Carina

  SvaraRadera
 34. Annars vet jag en bra sak.. han har bytt namn på facebook igen.. men skicka din e-mail så kan vi ta det där istället... Så är det lättare^^

  SvaraRadera
 35. -->Anonym
  Min mailadress hittar du högst upp till höger på sidan - jag finns för övrigt också på Facebook.

  SvaraRadera
 36. Jag tänkte att ni här på forumet kanske borde få ta del av en sak. I lördags misshandlades en helt oskyldig pojk en bit utanför Örkelljunga vid namn Max Sundström. Han har flyttat ner hit för ett bemanningsjobb och hyr ett rum i vårat hus. Gärningsmännen hade läst om honom på den här sidan och därför tagit lagen i egna händer. Det är hemskt tråkigt det ni har råkat ut för men det ska väl inte gå så långt att andra ska bli drabbade för eran sinnesro?

  SvaraRadera
 37. Väldigt tråkigt att någon oskyldig har råkat illa ut men man kan inte anklaga denna sida för att det hände. Gärningsmanen är den enda skyldiga till det brottet, finns många med samma namn här i värden vilket han borde tänkt på. Personligen tycker jag det är bra att en person som peter sundström hängs ut, han har jävlats med tillräkligt många och det är bra att så många som myligt blir varnade. Man bör ju hålla sig på rätt sida av lagen men kan ändå inte låta bli att tycka att det var synd att gärningsmanen inte tog rätt person.

  SvaraRadera
 38. Du kerstin då vill jag fråga dig hur ser denna max sundström ut egentligen? Jag menar Peter går under både namnet max och peter och han har lurat många människor så det skulle inte förvåna mig om han lurat dig med och jag kan säga så här mycket att peter ljuger, bedrar och manipulerar människor till sin egen fördel och han hittar på så många lögner han kan under så kort tid som möjligt.

  SvaraRadera
 39. Jag har blivit lurad på ett Odd Molly linne på Tradera. Se upp för "Theresis".

  SvaraRadera
 40. Hej!
  Jag behöver så mycket uppgifter som möjligt om denne Peter/Max. Kan förklara via mail. CLE har min mailadress för jag har mailat henne och bett om hjälp. Så alla ni som har uppgifter maila till CLE så kan du CLE väl vara snäll och vidarebefordra dem till mig!!

  SvaraRadera
 41. Akta er även för en "Laila Nolvi" som säljer saker hon inte har på blocket. Hon ber dig sätta in halva summan i förskott och sedan säger hon sig ha skickat varan men den kommer aldrig fram. Hon har ett nordeakonto.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laila nolvi heter Laila Barnes nu... Ett tips

   Radera
 42. Har också blivit lurad av laila nolvi hon svarade på en köpes annons jag hade.
  Har polis anmält och det låg redan många anmälningar hos polisen

  SvaraRadera
 43. Ja hon (laila nolvi) har nog ett 20-tal anmälningar på sig ang bedrägerier och har även begått annat brott som det tydligen ska bli rättegång (ryktas det om) för så det är bara att hoppas att hon åker dit med besked!!!!

  SvaraRadera
 44. LAILA NOLVI blåser ALLA på pengar! Drar till med snyfthistorier och reser Sverige runt och blåser "vänner". Sjukast av allt är att hennes blogg handlar om medmänsklighet och ta "ta vara på varandra i vardagen". Hon är allt annat än det!

  SvaraRadera
 45. Hörde också av säkra källor att hon lämnat sin sambo som har skulder över 70 000. Laila Nolvi har beställt en massa grejer på hans namn & tagit lån. Och stack.

  Synd om hennes barn?? Enligt hennes dotters blogg har hon inte träffas sin mamma på flera år. Allt är lögn.

  Laila Nolvi ska man se upp för!

  SvaraRadera
 46. Vart hittar man Laila Nolvis blogg eller hennes dotters blogg?

  Förstår att dottern inte alls har något att göra med Laila och är mest nyfiken.

  SvaraRadera
 47. ->Torsten
  Jag har ingen aning.
  Tips är att googla på det.
  Jag har för övrigt ingen aning om vem denna människa är och har (tack å lov) aldrig råkat ut för henne.

  SvaraRadera
 48. Hon bloggar inte under hennes riktiga namn, var därför jag frågade. :-)

  SvaraRadera
 49. Laila nolvis blogg finns om du söker på lailas liv och leverne. Dotterns vill jag Inte lämna ut pga att jag tycker att hon ska få vara ifred.

  SvaraRadera
  Svar
  1. #svårt hitta Laila nolvi då hon heter Laila Barnes nu o bor i storfors ����

   Radera
 50. Fattar inte problemet med att lägga ut hela adressen, nej istället ska folk ge ut lite "hintar" så att andra kan hitta dit.

  Söker man på Lailas liv och leverne då hittar man inte mycket utan man hamnar på gamla bloggar osv.

  Sen är det så fint att folk ska "skydda" andra som har helt öppna bloggar. Vad är det för trams? Är bloggen öppen då söker personen läsare.

  Nästa gång gör rätt, lägg ut hela adresser, det Laila har gjort är att kryssa i att hon inte ska vara sökbar genom tex Google.

  SvaraRadera
 51. Hej alla Anonyma Kommenterare!
  Jag uppskattar ert engagemang men vore tacksam om ni kunde slutföra era diskussioner någonannanstans än på min blogg.
  Jag har - som jag tidigare nämnt ingen aning om vem demma Laila Nolvi är.
  Inte för att jag på något sätt stöder hennes förehavanden men jag känner mig icke berörd av dessa och hoppas slippa bli det i framtiden.

  /Carina

  SvaraRadera
 52. Laila Elisabeth Marie-Louise NolviKarta, Tele
  Kyrkogatan 18, 688 30 StorforsPå samma adress
  Fyller 43 år om 227 dagar, född den 2 mars 1971

  SvaraRadera