CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 28 maj 2010

Fredagseftermiddag

Fredag och den årliga avslutningsutflykten med Farsta IBK står på programmet.
Det här är en trevlig återkommande tillställning med nya mål varje år och självfallet går dessa via Stockholms vackra vattenvägar - det brukar vara jag och 25 ’gubbar’ :)
Känner mig lite smånöjd med att ha ’uppfunnit’ själva idén och än mer nöjd över att den har övergått till en tradition inom föreningen.
På den tiden då man var betrodd med jobb vankades det alltid någon trevlig gemensam vår/sommarfest på sin arbetsplats.
Ni vet; ’Party party’ - chefen under bordet, lagerkillen som vill bryta arm, säljarna som stöter på kontorissan, receptionissan som hänger på killen i baren, kollegor som ska dissekeras, systemkillarna diskuterar projekten som inte borde blivit av och marknadsfolket som avhandlar löneskillnader.
Skulle ljuga om jag sa annat än att jag saknar den här typen av föreställningar - så, bäst att ta tillfället i akt och njuta när tillfälle ges (även om det närmsta man kommer överförfriskade kollegor och flirtande säljare är en å annan ledare på sniskan, DE å andra sidan är ingen gissning).

Har en automatisk koppling mellan min blogg och Facebook.
Det betyder att när jag skriver ett inlägg i bloggen kommer det per automatik upp på mina Facebookvänners sida (himla praktisk om det fungerade… å andra sidan lite trist eftersom man tappar besökare på bloggen).
Denna funktion verkar emellertid ha fått fnatt, ingenting – ingenting – ingenting, sedan rasslar det till på FB och blogginläggen rasar in, de som inte känner till kopplingen måste tro att jag har drabbats av ett totalt haveri och likt en förprogrammerad zombie suttit ett par dygn i sträck och med glödande fingrar pumpat ut inlägg (nu är detta inte så långt från sanningen, men mitt databeroende kanske vi inte ska gå in på nu).
Och apropå denna smått intelligensbefriade och för vissa vanebildande sida, Facebook så finns där mängder av mer eller mindre meningslösa applikationer (eller apps som de insatta säger, host, host).
Klickade på en av dem och fick fram att det är 3041 sökningar i månaden på Google efter 'Carina Liedholm-Ericlid', betyder det att jag är småkänd eller ökänd och finns det någon skillnad där?

Föresten, sorry för sent Fredagsmail .
Fick finbesök av Gurli och kusin Patricia från Belgien – när de åkte dök en kille från ComHem upp vilket resulterade i att internet gick ner å sen kom granntanten över, ja ni förstår vilket körigt liv man har som arbetssökande ;)

Partysugen, öhh sådär..
/Carina2 kommentarer:

 1. Hahaha inser genast att jag måste googla på dig! Googlar man på mig så är det "mindre än 90 sökningar i månaden" tydligen. Hmpfff.... Måste bestämt gifta mig med Dr Evil så jag får förmånen att heta Svensson i efternamn- DET borde hotta upp min statistik betydligt!

  SvaraRadera
 2. Hellu bruden!

  Den värsta av alla företagsfester jag nånsin varit på var när jag jobbade på I13 i Falun, har aldrig varit med om så mycket fylla någonsin.

  Några befäl började bråka och slet loss några gamla sablar/svärd eller vad det nu var som var fastsatt med järnstift på väggen i trappen i Kanslihuset. Åh herregud vilket rabalder det blev...det festen slår alla rekord.

  Bluffblogg låter helt perfekt, go for it!

  Nu ska jag googla på mitt namn och sen ska jag curla mina tonåringar - NOT ;-)

  Ha det nu mysigt vännen!

  Kraaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera