CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 7 maj 2010

Intervjun

Jaha, intervjun ja!
En snabb sammanfattning är att det var en typisk Carina ’INTEvju’.
Varför blir jag 'sån’ för, varför kan jag inte bara kliva in genom dörrarna hälsa med fast hand och stadig blick på den som ska utsätta mig för diverse spörsmål..
Och när frågorna väl ställs varför kan jag inte bara luta mig tillbaka, njuta av stunden, nicka instämmande, vara lite cool, låta intervjuaren prata på i lugn och ro – höra frågan ställas, låta den sjunka in och ge ett rakt och klokt svar.
Men näää då, här ska babblas om allt å ingenting, här ska det berättas hela mitt livshistoria och här ska det skämtas och fnissas.
Fick frågan ’Vad tänker du på när du hör ordet ’hälsa’ – den otyglade Carina svarar förstås ’goddag’ å tyckte att jag var oerhört vitsig…
Give me a break!
Å kläderna, här var nästan den största katastrofen.
I min iver att se vårig och fräsch ut drog jag denna mulna och blåsiga dag på mig ett par ljusljusblå (utsvängda anno 1976) Leejeans mina väl använda gamla (trasiga) cowboyboots, ett beige linne och en brun Odd Mollykofta (vad tänkte jag på (eller med) här?) – den övre halvan av jag matchade på intet sett den nedre halvan, den hade snarare platsat på en träff för Wheels and Wings (ni som inte vet vad de e kan googla på det) – dra mig baklänges så fel jag kände mig – One word d i s a s t e r…

P.s
KRAM å tack allesammans för alla namnsdagshälsningar – de värmer i kylan
(ja ja, jag kanske lade orden i munnen på er, men va tusan…).


Carro – Carre – Carko
/Carina

Bilden är INTE från idag men jag ser ungefär lika puckad ut här som jag kände mig där...

8 kommentarer:

 1. Fast ärligt- om du inte kan dyka upp i kläder som är du och de inte kan ta en bra (ok, det där var smicker men du fattar andemeningen;-P) ordvits, då är det inte ett jobb du vill och inte människor du vill jobba med?

  Det är lite pinsamt att erkänna att man faktiskt trivs rätt bra hemma- men det vore tusen gånger värre att ta ett jobb där Carina inte får vara Carina! Och känns det kymigt redan på intervjun är det inte dig det är fel på, basta! Mys på hemma, klappa din fina trappvovve och jobba på solbrännan, tids nog har vi tagit oss ur krisen och då finns det perfekta jobbet för dig!

  Helgkram *från Mia som inser att som förste kommentator på plats så blir det pinsamt tydligt att jag suttit och kollat din blogg halva dagen för att se om du fick napp på intervjun....*

  SvaraRadera
 2. Ha ha - fast nu var det så att detta var en rekrytering vilket innebär att jag var på det bemanningsföretag som skötte rekryteringen och lyckas jag passer genom deras nålsöga får jag den stora äran att träffa själva företaget där man ska jobba.
  'Vad tänker du på när du hör ordet 'energi'? - svar 'fossila bränslen?', vilket sannolikt var fel svar igen...
  Å JA, jag gillar att strosa hemma, synd att det är så dåligt betalt :(

  Helgkram tillbaka från Carro 'som-inser-att-jag-har-suttit-här-en-lång-stund-och-bara-väntat-på-att-få-någon-kommentar-från-någon-så-jag-kan-skriva-ett-smart-svar' =)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, en av mina (wow! ser du! EN av mina, just nu har jag inte mindre än tre igång!) är också en sån, och grejen med dessa- man har la varit ute i arbetslöshetskylan förr- att klarar du det nålsögat har du ju chans på FLERA kunder, så det är kanonbra!

  Energi- lika med bränsle ja? Vad var de annars ute efter? Jisses.... Nästa gång du får samma vaga fråga får du kisa mot en obestämbar punkt ovanför vederbörandes huvud och mässande väsa "energi...jag ser mörka saker omkring dig.... en avundsjuk kvinna och en låååång mörk man... olycka! olycka säger jag dig och ond bråd död! onda starka energier och du måste rena med salvia"

  Fast det kanske inte direkt hjälper upp läget när jag tänker efter=)

  SvaraRadera
 4. *haha* vilken underbar intervju...jag hatar såna där larviga tester där man ska säga vad man tänker på och diverse andra idiotfrågor...

  Varför inte raka och enkla frågor typ, varför vill du ha det här jobbet?

  Vad kan du tillföra oss?

  Har du kvalifikationerna vi kräver?

  Mer behöver de väl inte gagga om. *suck*

  Dessutom tycker jag att det är liiiiiiiite otajmning att skaffa jobb när sommaren är i antågande, du kan väl i alla fall vänta till september. ;-)

  Säger som ovanstående kommentar.Varför ta ett jobb där Carina inte får vara Carina? Gillar de dig inte som du är med allt solsken och energi som du förmedlar på bloggen t ex. då kan de banne mig vara utan Carina. *basta*

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 5. Vill dom inte anställa dig får dom skylla sig själva!
  Så din man har passerat mina krokar i dag. Jag jobbar inte på Virveln, min salong heter Figaro och ligger i andra änden av byhålan;) Kram!

  SvaraRadera
 6. Alltså sådan är jag med. Ibland undarar jag varför i hela he***E jag bara inte höll käften. Som du säger, luta sig tillbaka och bara lugnt svara på frågorna. När jag babblar och babblar och babblar. Min fd chef som anställde mig till mitt nuvarande jobb tom berättade för mig i efterhand att han aldrig hade anställt mig om han bara utgått från intervjun :s Jag iglade mig fast och ringde han ett par gånger och då fick han en bättre bild av mig och sade senare att han var glad att han litade på sin magkänsla :D Hoppas att det gick bra ändå och att de insåg din pttenital bakom allt pladder.. Inte kramar ;)

  SvaraRadera
 7. hahah :D Nä är svårflörtad förstår du ;) Du ingen dålig idé på rollspel! Men jag ser mig själv som den stränga chefen så det blir lite snevridet rollspel isf :D ;) Ja vem gör inte det. VÄRSTA jag vet och på säljutbildningar etc envisas man med sådana jävla rollspel hela jävla tiden *urk* Har du tid ngn gån i v 20? Kram gumman! ;)

  SvaraRadera
 8. Hej från soliga Mallorca, och grattis på namnsdagen en dag för sent.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera