CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 12 maj 2010

Mina favoritkommentatorer

Man bloggar å skriver å skriver å bloggar.
Med tiden blir man lite av en specialist på att fylla sina inlägg med absolut nonsens.
En morot för att fortsätta att fylla bloggsfären med allehanda ovetenskapliga tankar och bilder är att man får uppmuntrande kommentarer från ens begåvad läsare.
Det ena ger det andra liksom, för att behålla sina läsare krävs ständig påfyllning av ny rappakalja samt förstås besök på sina bloggvänners bloggar och där lämna ett litet bomärke eller två. Oftast är det här inga problem men ibland gör man det för att visa att man finns och att de finns, en nog så viktig poäng.
Så för att ge mina ’trognaste kommentatorsfan’ lite extra cred tänkte jag presentera dem, eller nja i alla fall ge dem lite extra utrymme.
Här är de ’Mina fem mest finurliga följeslagarna’ (helt utan inbördes ordning);
Javabönan/Maria:
Snälla, varma, rara, söta Maria.
Hon var min första Odd Mollykontakt och den första som jag köpte ett OM-plagg av, plagget en Lovely Knit i Almost Black i storlek 4 – var hett efterlängtat (idag lite stor men vad tusan, det fixar sig genom att knyta den lite tajtare).
Jag gillar Maria och uppfattar henne som en smart, intelligent och rolig människa full av integritet som till skillnad mot mig har en utvecklad diplomatisk ådra. Går allt som planerat kommer vi (jag å Perre) att i sommar hälsa på dem (Maria & Mr.Modd Fellow) i Gammelbo.
The fucking Queen of everything:
Egentligen är jag lite allergisk mot anonyma bloggare, men ’The Queen’ är det gyllene undantaget.
Man kan inte annat än älska hennes sätt att skriva på, eller ’harkel…’ jag älskar hennes sarkastiska, ironiska, fyndiga och humoristiska sätt att skriva på – lite som jag (hmmm...), man får ta orden för vad de är.
Livet i byn/Ingrid:
Fina Ingrid som bor så långt bort att få av oss Svenskar har besökt hennes hemtrakter. Ingrid som verkar ha 34 timmar på sitt dygn är helt enorm på att kommentera i ’alla’ bloggar, snabb på att alltid visa upp nya kreationer och alltid ha ett vänligt ord till övers – cred till dig.
Life of Linda:
Coola Linda som jag har haft glädjen att träffa ’på riktigt’.
Jag gillar henne för att hon kör sin egen stil, är som hon är, alltid bjuder på sig själv och även hon mycket flitig kommentarsläggare – tackar för det.
Sanni Bus:
Sköna härliga Sanni, hehe… jaaaa, jag har lite småsvårt med puzzisar å kraaamizar men det finns vissa människor som kommer undan med det, Sanni är ett sådant härligt, ärligt undantag – det är liksom bara Sanni. Hon skriver med en underbar rättfram underhållande energi, go girl!


Å så finns där några till:
AC: Förstås, borde nästan komma med bland de fem – men eftersom vi ändå ses och talas vid regelbundet så är du där ändå =)
My odd reality: En makalös människa som sprutar ut inlägg i Formula 1 fart, pust – vilken vilja och vilken energi, heja Mia.
Dr Molly: Utan att veta har jag fått en känsla av att detta är en genuint trevlig människa som man blir glad av att se, dessutom ser hon ser alltid glad ut på sina bilder.
Odd Efva: Efva slänger iväg nån kommentar med jämna mellanrum, hon känns alltid go och påläst.
Mortys Hörna: Lämnar oftast bara någon kort rad, men det behövs inte mer, det är vetskapen av att någon läst som räknas
Theodoras Skafferi: Theodora har en fin blogg och har dessutom ’begåvats’ med bra åsikter om stil och smak som jag delar.

Och till er andra som inte är nämnda – ni är inte glömda!
CYBERKRAM
/Carina

En trädgårdsdagens, ett trädgårdstroll långt från Mollyyvärlden...

8 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅ vad du är söt- jag är supersmickrad!! Och, som jag tidigare skrivit, jag kommenterar inte av tvång utan när jag tycker jag har nåt att säga, och du lockar osedvanligt ofta fram mina (något diffusa och tvetydiga, jag vet) åsikter!

  En liten förklaring till varför jag är anonym... Jag hade tidigare en öppen blogg, men dels fick jag med tiden så läskigt många läsare, varav många visste vem jag var och i varje inlägg jag skrev tolkade in att det var just DOM jag just nämnt på ett ofördelaktigt sätt (joråsåatt, jag kallar alla mammor i mina barns klasser för Skitsyster när jag skriver om dem, eller menar nog egentligen en fd klasskamrat när jag skriver ut ett kodnamn) Sen har jag dessutom jobbat som journalist och fick med tiden inse att det faktiskt på fullt allvar fanns folk som bevakade mig genom bloggen och som dessutom lät mig veta att de gjorde det! Där nånstans tappade jag lusten. Jag vill kunna skriva om vad jag vill och hur jag vill utan att vara rädd för att nån ska ringa mina barns mobiler eller skriva långa elaka kommentarer på saker jag säger (och inte menar nåt med? Egentligen? Och som DEFINITIVT inte handlade om vederbörande alls, men nån är ändå ego nog att tro det?)

  Lång kommentar. Men iaf: tack att du finns och förgyller min dag! Har du tänkt på hur ofta jag står som förste kommentator? Apropå stalker menar jag... Mohahahaha=)

  SvaraRadera
 2. Det är bara ett fel här; när du skriver blir det vare sig nonsens eller rappakalja. Du är grym på formuleringar och roliga inlägg!
  Kram från en skitdålig kommentatorska :o)

  SvaraRadera
 3. Hallojsan från Mallorca :0)

  Tänkte på dig i dag när jag strosade efter strandpromenaden. Detta väder hade du gillat, soldyrkare som Du är.

  I morgon är min sista dag, tidigt fredagmorgon flyger jag hemöver. Kan inte fatta vart tiden tagit vägen.

  Tack för de rara orden, värmde ändå in i hjärtat!!

  ~Livet i byn på Mallorca

  SvaraRadera
 4. oh vad glad jag blir!!! Det här var ju en jättekul idé också att berömma dom som kommenterar också!!

  Jag är helt övertygad om att du också är en trevlig människa (-; KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Jag har inte läst din blogg speciellt länge men tycker den är riktigt kul och så är det alltid roligt att hitta jämnåriga som det inte finns så väldigt många av i alla fall inte inom modevärlden. Nu är det ju inte en modeblogg du har men det känns som om du har intresset och det är alltid lika roligt att titta in hos dig.

  SvaraRadera
 6. Som alltid lika skoj att kika in här! :) Läsning här hos dig är så underhållande och absolut ingen rappakalja! Jag har dock varit lite off och inte hunnit med som jag brukar.
  Sen måste jag ju tillägga att om det är dagens outfit så är det grymt orättvist jag sitter påklädd med flera lager då det är grått, regnigt, dimmigt och KALLT!!! Är grymt avis på ert soliga väder.
  Ha en skön onsdag kväll!

  SvaraRadera
 7. Det är kul att kika in hos dig för du är ju liksom helt oförutsägbar! Brutalt ärlig också, ger du en komplimang så vet man att det är 100% ärlig. Stor kram till dig du skönt galna 08:a!

  SvaraRadera
 8. Nämen! Man tackar. Ja alltså jag själv har nästan börjat spy på mig själv och mitt förbannade kramande sedan du gjorde mig uppmärksammad på det haha Så nu detoxar jag :D Men är liksom ett bra avslut och vet inte riktigt vad jag skall ersätta det men.. hmm.. Du so har "talets" gåva kanske kan hjälpa mig lite på? Alltså The queen of fucking everything hade kunnat få skriva vad som helst. Hon har ändå det coolaste nicket i bloggvärlden :D Snacka om självförtroende att "våga" välja ett sådant nick! Me like!! Och du.. Kram ;) :D

  SvaraRadera