CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 22 juni 2010

50 %

Med min skrala ekonomi kan man inte göra annat än att be till ’lottogudarna’ önska livet ur någon gammal rik ’okänd’ släkting från Amerika eller hålla tummarna för reor där nivån på rabatten överstiger minst 50%.
Utav dessa tre ting är nog sannolikheten för en schysst rea störst (å se där, en liten ljuspunkt på reahimlen).
Under kategorin ’behöver-inte-men-skulle-väldigt-gärna-ha’ hamnar en ’Bazaar Bag’, tycker egentligen att det är okristligt dyrt med 1500:- för en ’vanlig’ tygväska, men den eeee ju bara sååå cooool…
När Country Dreams idag basunerade ut att de reade ut dessa till 50% blev mina fingrar bångstyriga och obstinata, febrilt kämpade jag en ojämn kamp med mitt förnuft och utan att jag ens var medveten om det var kreditkortet upplockat och samtliga siffror korrekt angivna på beställningsformuläret.

Så nu kan jag snart strutta runt på stan med en exklusiv, smått på unik tygväska med fransar, lyckliga jag :)
Nu återstår bara att finna mina andra önskningar, ni vet ’drömklänningen no1’ Up-to-me-ism Strap Dress (med risk för att verka tjatig men chalk å stl.3 är det som gäller) även en Wigwam i grått eller rosa i stl.3 finns med på min reaönskelista

/Carina
Den bångstyriga

9 kommentarer:

 1. Den är fin den väskan. Såg att up-to-me-ismen i storlek 3 gick för hutlösa 3300 på tradera för några dagar sedan. När jag såg den var den på 1000kr o då var det ju ett kap...

  SvaraRadera
 2. Jag har korpgluggarna öppna åt dig och spanar på klänningen. Hittar jag den skriker jag HÖGT!

  Väskan är riktigt NICE!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Så fin väska! Ja nog är vi fler med bångstyrliga fingrar ;-)

  SvaraRadera
 4. Wigwamen i grått storlek 3 såg jag på Maritza idag på Götgatan i Stockholm.40%, de e ju nästan 50%.......;-)))
  Väskan är fin fin. Har bundit fast mina fingrar i i stolen.........men det verkar inte hjälpa.......Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. Jag klickade också hos CD men var för sent ute, egentligen bara bra för som du skrev hos mig jag har kläder tillräckligt. Och därför behöver jag en walkincloset nu. Väskan kommer säkert passa dig bra, jag själv är inte så förtjust i denna typen av väskor utan använder nästan alltid läder.

  SvaraRadera
 6.  AnnaSC
  Ja, jag såg att den drog iväg, jag var med upp till 2200:- sen lade jag mig. Utav budhistoriken att döma så har säljaren med allra största sannolikhet själv (eller via bulvan) trissat upp priset. Vet enligt mail att hon helst inte ville sälja under 2700:- vilket var köp nu priset. Hon fick väl kalla fötter när budet endast låg på dryga tusenlappen så helt plötsligt dyker ett alias med endast ett omdöme upp och var med och budade – så för mig råder det ingen tvekan, helt klart ett bluffbud för att trissa priset.
   Ingrid
  Tack snälla söta du – vet att du har stenkoll på webbutiksvärlden 
   Lillis goes Odd
  För mig ett nytt ’ansikte’ i bloggsfären, kul. Å tackar, jag är också säker på att väskan kommer fylla sin funktion.
   Halvan
  Ahhhh, STORT jättetack för tipset, vad glad man blir när folk ’hör bön’ =)
  Ringde nyss till butiken och de hade den kvar – den är nu undanlagd och kommer inom kort att hämtas och betalas. Bilder kommer senare ;)
   Efva
  Jo, finge jag välja så är schyssta skinnväskor att föredra dock kan jag känna att en tygväska är helt ok under sommartid. Dessutom är alla skinnväskor som jag verkligen vill ha så hiskeligt dyra och ’way over budget…’

  Kram till er alla
  /Carina

  SvaraRadera
 7. Såg det också o det är så irriterande lägg du utgångspriset på det från början så behöver man inte fundera på det. Grrr! tyckte den skulle bli din.

  SvaraRadera
 8. ->AnnaSC
  Exaktemente min åsikt också - jag blir så jädrans förbaskad när folk lägger 'lockpriser' men har för avsikt att inte sälja under ett visst pris.
  Antingen har man utgångspriset som sitt lägst pris eller (fast det gillar jag inte heller) så har man ett reservationspris.
  Men fult som tusan å lägga bulvan bluff bud, fy, fy, fy... :(

  SvaraRadera