CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 25 juni 2010

Midsomarfredag

Midsommar eller ej, ingenting kan stoppa det Fredagsmail som sats i rullning.
Vaknar upp denna underbara sommarmorgon, ställer mig på vågen, sträcker på ryggen och meddelar stolt att jag nu kan andas ut.
Någon form av målgång för vårens prestigefyllda uppdrag har nåtts, efter en hård kamp där jag stundom haft en tuff strid med min motståndare har jag nu gått segrande ur duellen (lite som Davids kamp mot Goliat).
Men kalla det för guds skulle inte för någon viktresa – nej det här handlar om ren och skär fåfänga.
Med inbilskhet och tjurskallighet har jag under året sakta men säkert betat av dryga tio totalt onödiga kilon som helt utan lov hade placerat sig på min kropp.
Som den envisa kvinna jag är hade jag för länge sedan bestämt mig för att inte fylla femtio som en ’tjockesmockmaja’, (jag skulle också ha ett schysst jobb vilket man kan förvänta av en ’medelålders kvinna’) Nu visade det sig att den ena var betydligt lättare än det andra vilket jag från början trodde skulle bli tvärsom.
Men klagar inte, fakta är att jag sannolikt inte hade fixat dusten med kilona om jag haft ett stillasittande jobb omringad av frestande frodiga tanter med ett ständigt flöde av nybakade kakor och bullar å inte hade jag haft den klädsamma solbränna som jag nu besitter (den tackar jag a-kassan extra för).
Har under våren levt på en sträng diet bestående av oxfilé, lax, bearnaisesås, hollandaisesås, sallader, grädde, smör vatten, vin yoghurt, paranötter och blåbär å så en å annan pulverpåse…– men glöm motion (så lågt har jag ännu inte sjunkit, hmpf he he…)
Hur som helst känns detta väldigt nice – jag har bevisat att jag kan och kommer njuta av de ’slanka’ (nu kanske vi inte ska överdriva) dagarna fram till kalaset därefter kan jag med gott samvete falla tillbaka till det lättjefulla, frossande liv som anstår en ’dam’ i sina bästa år, för… ingenting varar för ju evigt…

Idag firas midsommar tillsammans med brorsan & co, Gurli å Katarina – å så kommer Ancan :)
Planen är att samtliga under dagen/kvällen ska försättas i en paltkoma som sällan skådats, vi ska äta och nubba så det sprutar ur öronen på oss – då mina vänner, då är det midsommar!
Sebban var igår förbi hos mamsen och bjussade på svenska jordgubbar, han ska idag på en kombinerad midsommarfödelsedagsfest.
Loppan har jag nu inte sett på fem veckor (sånär som på stureplan.se), pratade med den lille parveln igår – han verkade må bra så det föreligger inte någon anledning till oro, vad han skulle göra idag var däremot dolt i dunkel.

Stor Midsommarblomsterkram
/Carina

P.s
Glöm inte att tacka JA till min födelsedagsfest – det betyder mycket att just DU kommer!
Å glöm inte att gå in och rösta på MITT nya namn, finns på bloggen – DU hittar den här!

Perres älsklingsdamer!
--------------------------------------------------------
Helt vågrätt!

8 kommentarer:

 1. Bra kämpat! Både med vikt och solbränna (fast mest vikt förstås=)

  Ser jag ut som dig när jag är 50 kommer jag dö lycklig, var så säker!=) KRAM och ha en supermidsommar!

  SvaraRadera
 2. Håller med The Queen, skulle jag mot all förmodan se ut ens i närheten av så fräch, snygg, brun och smal som dig om de få år det trots allt handlar om så kommer jag att vara lyckligast!

  Nu har jag namnröstat! Har faktiskt gått och sugit lite på de tre karamellerna och det som vunnit varje gång är Cleo, så där föll min röst. Tänkte även att du ska ha ett unikt namn men så här ser statistiken ut:

  Cleo: Antal bärare 124 kvinnor och 11 män.
  Calea: Antal bärare 1 kvinna och 0 män.
  Catinka: Antal bärare 17 kvinnor och 0 män.

  Men trots att Cleo alltså är vanligast är det det som jag tycker stämmer bäst med dig.

  Shit vad sugen jag också är på att byta nu... hmmm... känner mig ju mer som Josanne än som Susanne... kanske dags...

  Supermidsommarkramar till snyggaste bruttan!!!

  SvaraRadera
 3. Ha en fin midsommar du smala kvinna;) Det var länge sen jag vägde 64 kg! Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken ära att få komma och fira Midsommar med dig och familjen. Alltså är jag godkänd av familjen:)
  Jag kan ju oxå säga att jag tycker om dig som om du vore min syster. Nu har jag tyvärr ingen syster utan 2 äldre bröder. Men en storasyster har alltid legat högt på min önskelista. Så nu vet du det;)
  I alla fall så kommer det att bli så trevligt att ses igen.
  Trevlig Midsommar på er alla =)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 5. Så fina tjejer!!

  Hoppas du får en fin kväll, tror nog du manipulerat sifforna på vågen din lilla myra ;0) (uppåt alltså som du vet vi diskuterat...)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Himmel. vad bra du lyckats med ditt mål! Det måste du väl känna dig nöjd med.. Här hos oss skulle ALDRIG något annat än rent smör, riktig grädde, fet mjölk etc etc komma över tröskeln! För mig är det basen i ett hem, ibland får jag "gräddabstinens" o MÅSTE helt enkelt ha rejält med grädde för att mår bra! Men bantat..nej det har jag heller aldrig gjort. Så det tror jag (o även maken) är väldigt bra mat(ialla fall för oss).
  Nu ska jag in o rösta då..
  Trevlig midsommar! Kram Annelie

  SvaraRadera
 7. Wow, grattis - väl kämpat!
  Låter som ett härligt midsommarfirande. Vi kommer bara vara hemma och ta det lugnt och grilla m m. Har varit iväg och dansat runt stången. :)
  Kram och glad midsommar!

  SvaraRadera
 8. Hallå Trollet!

  Vilken enorm prestation, congratulations! =)

  När jag är klar med mig själv kommer vi nog att väga lika, får se hur lång tid det tar. Jag ska börja träna på gym igen till hösten, det har jag inte gjort sen jag flyttade till Gammelbo. Det ska bli skitkul, på ren svenska.

  Hoppas allt är bra!

  Skååååååååål! ;-)

  SvaraRadera