CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 14 juni 2010

"Should It Stay or Should It Go?"

Den här blusen ‘Voila tassel top’ har jag suktat efter länge, väldigt länge.
Var först osäker på om jag skulle ha en 3:a eller en 4:a, bestämde mig för en 3:a.
Missade hur många auktioner som helst men för ett par månader sedan fick jag till slut tag i denna underbara skapelse.
Det var bara ett mindre problem… denna fantastiska kreation satt inte vidare snyggt på mig, ahhh fel storlek tänkte jag optimistiskt (för självklart kunde det inte vara något annat).
Så, sålde och började leta en 2:a, efter många långa hårda och tuffa budgivningar hamnade till slut en vacker 2:a i min famn.
YES, äntligen - och började raskt laborera med olika kombinationer – men gahhh, tusan hakar, jag får bara inte till det,’ hur mycket jag än vill så är det bara att inse - jag passar inte i den’.
Blir så ledsen, i huvudet satt den perfekt och var verkligen en ’must have’.
Så, till min stora sorg blir det sannolikt att låta denna åka vidare :(
På dagens centrumvända blev det istället ett säkert kort, svart underklänning från Lindex (stl.44/46) en svart blus/tunika från H&M BiB (stl.44) och mina underbara svarta UGG´s.

Äntligen klar med städningen (sånär som att jag inte har torkat golvet i tvättstugan)!
Nu blänker det så vill inte vara inne och ’stöka ner’, pedant?... nja, kanske lite då…
Pratade med Perre tidigare – om gud vill, bågen håller och polisen ger ’frifart’ kommer han hem ikväll.
Min älskade, bästa, underbara, fantastiska, söta (stoppar här eftersom jag vet att Perre är smått allergisk mot ’gullgull’ i bloggen) Pelle komma hem – 12 jädrans dagar har han varit borta, detta är ett absolut 'all time high' på längd vi varit ifrån varandra, ett rekord jag knappast är intresserad av att toppa.
Snart är det frid och fröjd på Skrattmåsen.

Back in Black
/Carina


P.s Har ni tänkt på att man alltid ser vindtyrig ut när man fotar sig själv i spegel, en upp å en i minnet liksom... (eller är det bara jag?!?)

7 kommentarer:

 1. Vindtyrig? Är det stockholmska eller? ;-)

  Jag tycker nog att blusen ska stanna men det måste du ju bestämma själv, du behöver väl i alla fall inte ha så himla bråttom med att sälja den.

  Det svarta out-fitet var jättefint också, jag gillar ju svart jag. Sen tycker jag att du ser väldigt smal ut, har du inte ätit på de tolv dagarna som Perre varit borta?

  Nu ska jag hoppa ner i sängen och se på tv innan jag somnar, jag har ju väckarklocka jag. *suck*

  Ha det nu så mysigt när gubben kommer hem!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 2. Den svarta outfiten är döläcker! Jag gillar blusen på dig också, men den är inte riktigt lika klockren...Vad skönt att få hem gubben:) Kram

  SvaraRadera
 3. Fast men...när jag såg bilden tänkte jag WOW och sedan läser jag texten att du inte blev nöjd själv. Så synd för du är så fin i den!! Men man ska ju trivas, den svarta kreationen var fin den med.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Glömde säga att det blev inget skärp till Wigwamen ;0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Vindtyrig?? hihi ingen aning om vad det betyder men jag tycker du är superfin i båda outfitsen. Voilen tycker jag bör stanna. Tycker den är superfin, men vet av egen erfarenhet att det tar en liten sekund eller två, för att vänja sig vid att den är så vid. Men du... VAR har du köpt den svara underklänningen? I LOVE it!! Kram

  SvaraRadera
 6. Voilen är sådär faktiskt, det kan jag själv tycka om min också och jag har faktiskt tänkt sälja den men det är något där ändå som gjort att jag tvekat. Den är skön att bära om inget annat.

  SvaraRadera
 7. Voilen kan ju alltid få flytta hem till mig. Jag har mkt plats över nu sen jag totalrensat i mina garderober och byråer. Så nu har jag nästan ingenting att ta på mig ;)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera