CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 23 juni 2010

I Provrummet!

Här om dagen flaggade jag för två plagg som stod på min reaönskelista, det gällde en Wigwam och följetongen Up-to-ism-strap-dress.
Å är det inte häftigt så säg – vips hade tips kommit om dem båda, det från folk som jag ’egentligen’ inte känner, bara det så jädrans coolt.
Kryper sakta men säkert fram till korset och erkänner utan omsvep att mina förutfattade meningar om att OM-folket var en sluten sekt svår att komma in i och som talade ett språk som bara de invigda förstod börjar långsamt men distinkt luckras upp.
Begreppet ’Mollysystrar’ har fått en ny innebörd, jag känner mig lite hedrad, lite speciell – att det finns folk ’där ute’ som engagerar sig i mina små högst ovärdsliga ilandsproblem.
Ja må ha blivit en ja-sägare – men vad tusan, hellre en glad, belåten och lycklig ja-sägare än en bitter, tråkig och neggig nej-sägare.
Efter tips från ’Halvan’ tog jag idag Maritza i besittning (liten kuriosa, mitt första plagg köpta jag på Maritza för närmare 25 år sedan, times running…)
Provad en favorit i form av ’Anne Oakly dress’, både med och utan underklänning.
Provad även en Wigwam i rosa/puder – efter lite velande fram å tillbaka slutade det ändå med den förvalda grå (bilder på den kommer seeeen…)

Tack 'Halvan' för ditt goa tips.
Tyvärr bar de andra tipsen om ’drömklänningen’ ingen frukt – men skam den som ger sig :)

Jajjemensägaren
/Carina


12 kommentarer:

 1. Så fin du är!


  Kram från en ja-sägare ;-)

  SvaraRadera
 2. Du är ursnygg i båda klänningarna! Men behöver du din lilla myra en 3:a i Wigwamen?! Då kommer jag aldrig i 4:an! Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina båda två, den första har jag nästan inte sett på någon.

  SvaraRadera
 4. Fina båda två! Wigwamen kommer bli en stor succé på dig. :)

  SvaraRadera
 5. Du är jättefin, men jag tror du tror du är större än du är :0) Du ser ut som en tvåa, inte en storlek större min vän.

  Jag har beställt den guldiga saken i dag till 50 % på Minzo. Tänkte man kunde dressa ner den även till vardags i butiken...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Båda är fantastiska, men jag röstar nog ändå på numero uno!=)

  SvaraRadera
 7. Men du ser så liiiiten ut på bilderna...förstår bara inte hur det går ihop liksom??

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. javisst är det ett underbart gäng!! Och det är klart att du är en syster med! Jag gillar wigwamen mest!! KRAMAR

  SvaraRadera
 9. Så fina båda två och visst är det kul då man får gehör och andra engagerar sig!?:-D Då känner man sig verkligen glad och tacksam. Jag gillar båda på dig och kan nog inte välja... Jo förresten jag gillar Wig Wamen bäst!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 10. Hej, så fin du var i båda! Framförallt tycker jag du var "bus-snygg" i den guldbruna "vad den nu heter".. Riktigt riktigt fin!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 11. MEN!! Så snygg du är i Wigwamen. WOW! Den andra är fin, men du är lite... För cool ?!? för den haha Håller med dig om Molly systrarna. Låter kanske lite halv patetiskt för dem som tittar utifrån. Men JISSES vilka fantastiska tjejer! Kram gumman och glad midsommar!!

  SvaraRadera
 12. Åh vad roligt att den fanns kvar........Man vet ju aldrig........kan gå fort i svängarna ibland.
  Alltid roligt att hjälpa till! Spaningen och jakten är halva nöjet och vips.......så fångar man den.
  Kram kram Halvan

  SvaraRadera