CLE1960 - Instagram å jag liksom!

lördag 12 juni 2010

Effektivitet mina vänner...

Jädrar i havet vad effektiv man kan vara när man är ensam hemma.
Det här med att vara själv är å ena sida väldigt skönt, man kan göra vad man vill hur länge man vill när man vill å andra sidan är det pest och pina, ingen att diskutera de vardagliga obetydliga små händelserna med, ingen att äta middag med och ingen att krypa till korgs med, så nej ’ Ensam vs vara med Pelle 0-1’.
Men, sanning å säga ska det bli något gjort – leave me alone…
Har tvättat varenda textile som går att uppbringa här hemma, bäddad rent, minutiöst torkat golv i sovrum, arbetsrum och vardagsrum (har kvar nedervåningen), rensat papper och satt in alla viktiga papper i ännu viktigare pärmar. Rensat avlopp, städat uterum plockat undan vinterstövlar och hängt upp vinterkläder på vinden. Klippt klorna på Dessan och ’badat’ henne (hon badar förvisso alldeles självmant varje dag i sjön men denna gång innebar badet till hennes stora förtret schamponering i badkaret), haft ’tjejmiddag’, bjudit mamsen på fika, bjudit Krono på fika, haft Sebban på besök (tvättat en massa kläder till Sebban), har varit till glasåtervinningen och har pantat burkar. Har plockat ogräs (maskrosorna har en förmåga att föröka sig i en hastighet som skulle göra vilket kaninkollektiv som helst avundsjukt) , planterat blommor och vattnat, klipp gräsmattan och gått med ett monster till kantklippare och sett till att tomten numera ser ut som en green på vilken ryktbar golfbana som helst.
Har varit på ett flertag shoppingrundor och varit och klippt mig, gått ’hundra’ hundpromenader, socialiserat mig med grannar, planerat festen 'el masse' - och, icke att förglömma tillbringat många långa timmar i min vän ’The computer’´s sällskap.
Dra mig baklänges vilken klippa jag är :)

Superfixaren
/Carina
P.s
Här följer min vecka i bilder…


Glada jag, Ancan och Kicki

Nya skor (tårna ser märkligt döda ut?!?)

Dessi leker ubåt

En promenad, en hund och en groda (de två senare utan koppel)

I provrummet på KappAhl - storlek i kjolen 38, storlek på tröjan 44/46, nej det blev inget köp

Mina nya coola sköna UGG´s (de feta låren matchar utmärkt...)

Ständigt detta Troll...


Min frisör Anette i action, deras nya läckra lounge och jag som nyklippt

7 kommentarer:

 1. För att citera Friends- Janice: OOOOOH.MY. GOD!!!!

  Nu får du lägga av. Du får oss andra gräsänkor att verka lata=)

  SvaraRadera
 2. OCH så har du hunnit ta en massa bilder (de du visar här).
  Håller verkligen med The Queen, i båda kommentarerna! Skulle jag få allt det där gjort hade jag behövt vara ensam i ett halvår!... Minst!
  Bara så du vet så har jag tagit på mig ett litet mission som heter Hjälpa-Carina-hitta-Drömklänningen. Ännu inga napp men skam den som ger upp innan dressen sitter på din läckerbruna kropp. Jag har faktiskt funderat lite hit och dit en längre period om att sälja min (med födelsedagspresentsrabatt) till dig och precis när jag tänkte knysta om det så såg jag att du också behöver stl 3 (har ju 2 i min som du vet och den är för liten till mig). Jävla skit rent ut sagt! Att min inte passar någon av oss! Men för att ändå försöka vara en snällis så håller jag nu alltså span som attans åt dig istället! Vill ju helst swappa min till en större, har INTE råd med en till.
  Ta nu det lugnt så Skånetanten slipper en massa dåligt samvete ;o)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men DU, när du är klart tycker jag du ska ta tåget till ödemarken och städa här med. Önskar SÅ att jag kunde få ett sådant ryck och göra likadant som du.

  Uggsen är LOVELY!!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Herregud vad du är effektiv! Vilken läcker salong, en sån vill jag ha:) Får man inte fotjuice av att gå i stövlar på sommaren?! Kram

  SvaraRadera
 5. Haha...herregud va du står i ;-)

  Kommer han inte hem snart innan du har gnuggat bort färgen? *hehe*

  Sen är jag ju en sån där messerschmidt och ser genast att det är en padda på bilden och inte en groda.

  När vi ändå är inne på ämnet paddor kan jag berätta att i natt vid 1-tiden när jag hämtade sonen hos en kompis efter en fest så var det 3 miljoner paddor på vägen dit.

  Näää, jag över driver inte det minsta. Det tog 50 minuter att åka dit och hem och jag borde ha kört på 25 max 30 minuter. Tack och lov så blänkte paddorna mot den mörka asfalten så jag kunde köra stafett mellan dem men oj vilken tid det tog.

  Paddor är väldigt söta förresten, de brukar bli flera år gamla och hålla till på ungefär samma ställe. Vi hade en i Norr Amsberg som bodde i våran stenmur, han blev lite stött ibland om man var där och ruckade på någon sten.

  Nä nu ska jag nog snart ta och lägga mig i sängen och titta på något kul på tv:n. Viastat - överraska mig. =)

  Ha det nu kanonmysigt trollet!

  Kraaaaaam

  PS. Ja du var jättesöt i ny/gamla frisyren. DS

  SvaraRadera
 6. Oj vad impad jag blir, inte illa och vad härligt det är då man är inne i ett sådant stim då man är så produktiv. Du kan helt klart känna dig nöjd och glad med dig själv! Good girl!!!:-D
  Kram Ina

  SvaraRadera
 7. Vilken vecka du haft:) Man kan ju tro att vi bara träffas och äter gott och dricker vin. Vilket låter väldigt glamouröst :)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera