CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 20 juni 2010

Namnändring enligt Skatteverkets blankett SKV 7630

Vad tusan ger man till sig själv i födelsedagspresent?
Ja, förutom att jag själv ordnar, vad som förhoppningsvis blir värsta grymma kalaset så har jag efter många års funderingar tänkt och ge mig själv en något udda present, nämligen ett nytt namn.
Öhh, va???
Nytt namn, e hon helt galen, fått storhetsvansinne, tappat förståndet eller vad står på... menar, man går väl bara inte å byter namn sådär - citerar svärmor 'man kan göra som man vill'!!!
Jag har, så länge jag kan minnas aldrig riktigt känt mig som en Carina – nu vet jag förvisso inte riktigt hur en Carina ska känna sig men nää, jag har under min uppväxt suktat efter något eget, något unikt.
Och det är klart att jag vet att jag för 'alla' kommer fortsätta att vara en Carina, å de e helt ok.
Har levt halva livet med mamma och pappas val, andra halvan är det dock 'my choice' som gäller, (har föresten tagit upp detta med namn tidigare i bloggen.)
Så – ärade vänner i denna ljuva bloggförsamling.
Jag ber er nu om er hjälp i rätt riktning, vilket av följande namn tycker NI passar mig, vilket av följande namn tycker ni är jag?
Tänk er en 3 äpplen hög trollik varelse, lätt obstinat till stil och sätt, allt som ofta brutalt ärlig med ett stort hjärta och vill oss alla väl (men kanske inte alltid lyckas) samt med en lätt överdriven pedantisk ådra – tänk er alltså mig!

1) Cleo
2) Calea
3) Catinka


Kram
/So-far-Carina
P.s Du röstar till höger...

8 kommentarer:

 1. Ascoolt! Rent ut sagt! Jag är ju också inne på att byta namn... Tänker: inte kan man väl i den här åldern... men det är klart man kan!!!
  Jag behöver ta mig en funderar på dina alternativ innan jag röstar... men jag återkommer när poletten har trillat ner... Have a nice day snyggo!!!

  SvaraRadera
 2. Du är ju en klockren Cleo! Ha det bra i dag. Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha....du är ju rolig du, håller med Linda.

  Du är nog en Cleo du fast egentligen tycker jag du ska heta Trulsa för det hette mitt svarta DAM-troll som du är så otroligt lik. ;-)

  Puss

  SvaraRadera
 4. Du ser ut som en Cleo - helt klart! :)

  SvaraRadera
 5. Hahahaha...roligt att du gör slag i sak! Passar ju perfekt nu till födelsedagen. :) Håller nog med de andra...Cleo passar dig.

  SvaraRadera
 6. Hallå på kvällskvisten!

  Jag tror nog Huset är bästa tipset, håll koll där.

  Annars så börjar ju många butiker rea nu till midsommar, vill ju till att din storlek finns kvar förstås.

  Jag håller i alla fall tummarna för dig.

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 7. Vem är nöjd med sitt namn? Inte jag i alla fall. Det är alldeles för långt och folk minns inte vad man heter. Dessutom är det svårt att få plats att skriva under på blanketter osv då dessa rader oftast är för korta för långa för- och efternamn. Har alltid velt dela mina namn men kan ej bestämma vilket som ska vara tilltalsnamn. Dessutom så får jag ju 2 namn på detta visset istället för 1:)
  Som jag skrev i ett tidigare inlägg och även har sagt till dig, så är du solklart en Cleo. En blandning av Cleopatra och Susanne Reuters Cleo :)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 8. Mäh...Huddinge-Carina lixom, det är ju Du :-)
  Tycker dock, för att röra till det hela ytterligare, att om jag skulle se dig för första gången på stan, då är Du en.. Bianca !!Lite Italiensk, hetlevrad, brun, hemmapysslig...Annars blir det ju Cleo, hehe!Kul grej! Kram!

  SvaraRadera