CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 13 juni 2010

Mupp med mopp!

Sorry alla trötta, lata gräsänkor – men jag kan inte sluta, det finns ingen hejd på mig…
Kroppen är liksom fjärstyrd, inställd på att städa, jag har blivit smått manisk, går igenom husets alla prång och vrår i jakt efter saker som ska lagas och ting som måste tvättas.
Har dammsugit soffor och lampskärmar och passade på att dammtorka alla tavelramar.
Fick i fredags ett paket, har haft en Mollyprovning och planterade om lite blommor
Har bäddat rent i alla tre gästrummen och dammat och torkat golv i de samma.
Tagit mig en tur till Bauhaus som genererade i en till eftersom brunnslocket som jag köpt var i fel storlek (varför mäta innan???), satt på ett handtag på uterumsdörren (ett projekt som jag vet redan nu att Perre kommer tvärdissa ’men Carro – man kan inte sätta fast ett handtag med en limpistol’ )– men det går så bra så (att det först lossnade och nu sitter snett är bara små petitesser =)
Idag var jag i centrum och ser man på, vem stod inte där och hade den otacksamma uppgiften att få igång en trög förortspublik om inte Magnus Carlsson.
Tror att denna överdrivna energi kan ha något att göra med att om jag gör något hela tiden går tiden fortare å Perre kommer hem snabbare - och att det faktiskt är enklare att utföra ett arbete än att förklara varför man inte gjort det när man hade tid =)

Är jag inte klok så säg!
/Carina

Dagens icke mollyinspirerade outfit som består av en gamnmal favorit klänning från Åhléns inköpt 03, militärgrön jacka från Only inköpt runt 03/04 skulle jag tippa på samt favoritstövlarna inköpt i år i Gent, Belgien.

Min proffsiga installation av handtag på utsidan av uterumsdörren, är jag inte händig så säg, är det någon som behöver ett handtag är det bara att hojta.

Dekorerat vårt äppelträd (yes, it´s alive) med fina lyktor.

Plantering av ÄNNU mer/fler marguriter, en klar sommarfavorit, den rosa begonian i bakgrund har jag fått av Ancan :)

Provning av mitt senaste fynd en grå/lila X-stich, dock blev det endast en provning sedan direkt i tvättkorgen - fy fabian vad den luktade skunk, jisses vad den del plagg man köper från Tradera luktar illa, vad gör folk med dem???

Slutligen, herr Carlsson i egen hög person (notera pricken längst bak i bild)
Såg honom i morse på TV4 morgon å nu i Farsta Centrum, det är till att leva ett glamouröst liv...

6 kommentarer:

 1. Oj - tänke tala om att du inspirerade mig i lördags kväll att ta itu med mina 105 kvadrat på Hornsgatan och räkna upp allt jag hunnit i dag sedan 7 i morse men...... Jädrar vad du har jobbat! Här ligger jag klart i lä men känner mej rätt nöjd ändå :-). Snygg X-stich på dig men himla trist att den måst gå direkt i tvätten. Mitt senaste förvärv stank parfym av den sort min farmor använde - tror den hette 4711 - så jag förstår din känsla. Man undrar ju hur folk har mage att skicka iväg plaggen i sånt skick.

  SvaraRadera
 2. Känner du för det så ta gärna med dig din energi och kom hit till Bergslagen. Här finns ett härligt skitigt hus på 230 kvm som behöver omvårdnad + sisodär 30-talet fönster som behöver putsas. Mat och logi står vi för, du får stanna så länge du vill;)
  Har också fått kläder från T som har luktat illa, en del var till och med "nya"....
  Kram Trollet:)

  SvaraRadera
 3. ->Anne
  Hej på dig - härligt att höra att man kan inspirera till att städa :)
  Mitt bästa knep är att börja i ett hörn och hela tiden tänka små projekt, helt plötsligt har man hunnit med nästan hela huset, du vet lite av 'plötsligt händer det' feeling :)
  Å tror faktiskt inte att folk känner lukten, en del känner inte sin egen hemska odär, urk...

  ->Linda
  Tackar alldra ödmjukas för erbjudandet :)
  Egen skit är ok, andras skit - nix, pix!
  Å fönstren är faktiskt Perres gebit, den biten ger jag mig icke på.

  Trollska kramar
  /Carre
  Lite som egna barn och andras ungar

  SvaraRadera
 4. Men Carina, det var ju ingen begonia som du fick av mig. Dom dissar jag totalt. Det är en pénsepelargon. Men färgen var rätt ;)
  Pelargon som kallats tantblomma av många. Men som jag sen ca 10 år tillbaka fulkomligt älskar i alla dess former. Fast helst i vitt eller rosa förstås.
  Själv har jag fått hjälp i helgen att tapetsera sonens rum som han flyttade från för ca ett år sen. Sen har det av någon konstig anledning hamnat en massa "fynd" där inne som inte bara är sonens. Eftersom tapetkillen kom med kort varsel så skippades alla saker ut i hall och v-rummet. Så nu är veckans projekt att gå igenom alla "fynd" och få det fint i det sovrummet igen. Samt möblera tillbaka allt i kök och v-rum efter att jag fick fönstren ommålade i dessa rum förra veckan. All vinterns snö på taket gjorde att det blev vattenskador på fönstren av vatten som rann in.
  Men annars är allt bara bra :)
  Kram AnnaCarin

  SvaraRadera
 5. Hej på dig och vad duktig du är :) Jag vill också få det fint hemma hos mig. Hoppas att inspirationen från ditt inlägg finns kvar när jag kommer hem men det är jag tveksam till hehe, ha det fint! KRAM/Maija

  SvaraRadera
 6. Ja du lyckades ju även lura in mig i tokfejandet ett tag där... men sen kom jobbet emellan idag... och shit vad rabiatsur jag var för jag ville ju hellre vara hemma och städa...
  Så kan det allts gå när man lyssnar på glädjeflickor... ;o)
  Take care!

  SvaraRadera