CLE1960 - Instagram å jag liksom!

tisdag 1 juni 2010

UGG Classic Cardy

Jag är en dålig människa, en svag individ som om och om igen ger efter för mina laster.
Tror att en del av er där ute vet vad jag talar om, har man liksom fått något på hjärnhinnan vill det bara inte släppa taget förens man har fått det i sin ägo,
(å sen dyker det förvisso upp nya ’must haves’ – men det är en helt annan hisotria…).

I detta fall gäller det ett par UGG Classic Cardy, bara älskar – älskar – älskar.
Vet att en del säger att de är vansinnigt fula och att de hellre går barfota än att de sätter dessa missfoster till stövlar på fötterna, men inte jag inte.
Mina trendkänsliga ögon har sedan länge suktat efter ett par, dock har priset varit av sådan karaktär att jag har fått sluta ögonen och istället drömma.
För mig är de här stövlarna de ultimata sommarstövlarna, som funkar till det mesta från tidig vår till sen höst (tror jag, har ju i sanningens namn inte haft ett par innan så alla mina tankar är rena spekulationer).
Har ett par ljusa tunna sommarstövlar i mocka som jag avgudar och inbillar mig förstås att dessa UGG´s ska hamna i samma älsklingsfack.
Så, om en vecka hoppas jag att de landar här i Fagersjö.

In UGG I trust
/Carina

P.s Skulle någon vara intresserad så finns de till det facila priset av 88£ på http://www.asos.com/

6 kommentarer:

 1. De måste då onekligen vara världens skönaste skor... ;-)

  Säger inget mer så har jag inget sagt. *haha*


  Stövlar på sommaren förresten, jag strumpvägrar hela sommaren oavsett väder så det är inte aktuellt för mig. Mina vinterfrusna fötter ändrar helt karaktär på sommaren och jag skulle svettas ihjäl i ett par såna där.

  Nu ska jag klippa lite mer gräsmatta!

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Till Maria man kan gå strumplös i dessa stövlar ;-)

  Om sommaren ska fortsätta som den börjat så blir dessa perfekta, jag har aldrig gått så länge med boots som denna våren. De blir säkert superbra och användbara, man kan ha dem inomhus på vintern också.

  SvaraRadera
 3. OMG!! Jag är också såld på dessa fast i beiget. Men jag har inte tyckt mig ha råd och prioriterat Mollysar. Men någon gång ska jag ha ett par...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Hej
  jag har blivit ett fan av Odd molly och gillar din blogg
  Jag har också ett par Uggs och älskar dom :-)

  Maria i Göteborg

  SvaraRadera
 5. Jag får nog erkänna att jag tycker att dom är asfula! Trots det skulle jag faktist kunna köpa ett par. Har en kollega som skryter järnet om dessa stövlar. Just det att man kan ha dom på sommaren med lockar lite faktist:) Bara dom vore billigare (säger hon som utan att blinka köper OM för tusenlappar) Kram!

  SvaraRadera
 6. Hmmm, är inte mycket för stövlar på sommaren, men det beror nog mest på att jag har korta små welsh corgie-ben som inte gör sig i stövlar ens på vintern! Däremot tycker jag det är grymsnyggt på folk som passar i det, även Uggs!

  SvaraRadera