CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 19 september 2010

And the winner is,,,

Dags att avslöja vilka två plagg som fick följa med mig jag hem igår.
Där var som jag nämnde tidigare en stor besvikelse, en överraskning och ett plagg som jag ångrar som tusan att jag inte slog till på.
Om vi börjar med besvikelsen, sorry brudar med Wigwam var en fysisk katastrof på mig – på galgen en underbar ljuvlig trasa som bara viskade ’kom-å-ta-mig’ på plats ’sålt-smöret-och-tappat-pengarna-varning’ med andra ord, bilden ljuger så det visslar om det.
Då min grå från sommaren är något stor/vid så var jag optimistisk och plockade in en svart i storlek 2:a, den fick jag med nöd och näppe över huvudet och med lite hjälp upp blixtlåset på, vid åsynen i spegeln gapade urringningen som om jag var syrra till Dolly Parton, har normalt ingenting emot urringningar men det här var liiite ’to much’.
Så på med stl.3 i powder (rätta mig om jag har fel färg), slank i den utan problem men jisses… den var vid som en zigenardress, ärmarna långa och stora som till en brottare däremot var längden bättre än på sommarvarianten. Nix pix – bilden må vara okej, men verkligheten verkligen overkligt vansinnigt vrålfult, jag passade bara inte i den (och då är jag rätt generös i min bedömning).
Överraskningen var Lovely Knit:en i military.
Fem poäng till Linda, klart jag föll som en fura över de ljusrosa banden – fakta är att jag från starten var insyltat i den mörkgrå med lila band, men ’military is the shit’.
Det samma gäller jackan, det var egentligen en jacka som föranledde hela mitt shoppingvända, nu visade det sig att ’almost black’ var slut och military hängde där och stirrade på mig.
Ok, lets test, å dra på trissor, fasiken – den var ju snygg på!
Dagens ’faaaaasiken-att-jag-inte-slog-till’ var den svarta ’Plath’ (tack för tipset om namnet, det hade jag glömt) – var klart misstänksam mot modellen men den var grym på, storlek 3 satt som en smäck.
Tyvärr räckte inte mina födelsedagspresentkort även till denna pingla, så den får bli ett senare projekt.
Summasumarium, utav tolv röster så var det tre stycken som trodde på jackan och två stycken som trodde på LK i military – till er vill jag säga ’Well done and a big hugh to all of you’ =)

Domaren
/Carina

8 kommentarer:

 1. Tack! 50% rätt i alla fall, inte illa pinkat! Jag funderade på linnet också, det var jättesnyggt på dig med. Kram!

  SvaraRadera
 2. Aaah, jackan hade jag inte en tanke på ens. :D Ska också investera i en av deras jackor för fasiken vad snyggt den satt på.

  SvaraRadera
 3. Jamen va dumt, du har ju skrivit innan att du var på jakt efter en jacka. Linnet var jag inne på också för det är verkligen snyggt. Ok alla är kanske inte snygga i wigwam ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, exakt så känner jag med. Visst sitter årets mycket snyggare iaf på mig. Fick precis sålt min gamla röda = happy!

  SvaraRadera
 5. Bilden måtte verkligen ljuga för du ser kanon ut i wigwammen. ;-)

  Jackan var i alla kanonsnygg och den ser varm och skön ut, själv har jag en nylon parker coat i rött från förra året samt en gammal lika i chalk. Den sistnämda i st.3 så jag kämpar för att den ska gå att stänga när det blir kallt. Men det ska nog gå bra för jag är taggad och på g neråt. *flin*

  Jag och Musen sitter här på hotellet och myser efter frukosten. När affärerna öppnar ska vi ta en runda, jag har spanat in heminredningsbutik och en Mollyaffär fast det kommer att bli skoaffärer också för Musen behöver vinterskor och helst en jacka om jag hittar nån som duger.

  Ha det nu bäst i Sthlm!

  Kraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. :D Också sant, att det skall sitta perfekt. Tyckte dock att wigwamen satt som en blötkyss på dig! hahah :D

  SvaraRadera
 7. Haha det var som f..n att bilder kan ljuga så grymt. Grattis till LK och jacka - inget fel på dem heller ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, jag som tyckte Wigwamen satt så snyggt på dej på bilden. men visst... IRL är ju något HELT annat ;-)
  Grattis till två fina köp !
  ♥Åsa

  SvaraRadera