CLE1960 - Instagram å jag liksom!

måndag 20 september 2010

Idag, ännu en dag

Dagens samtalsämne måste alla kategorier vara valresultatet!
Jag som är en trogen Alliansanhängare var förstås glad, men när det gäller SD’s framgångar vet jag inte vad jag ska tycka.
Fakta är att jag egentligen inte vet särskilt mycket om dem mer än allt negativt som media prackat på oss och ska man döma av den informationen verkar det mest vara skit.
Så, är man en lat rackare tror man på smånassarna och media, är man intresserad läser man (vilket man förstås borde gjort INNAN valet) deras partiprogram och dissar dem därefter.
Vad jag vill säga med detta är att man bör ta reda på fakta innan man gapar sin åsikt.

Shopping, se där – ett ämne som jag är en självutnämnd expert inom.
Som innehavare av en sisådär 20 par stövlar är det rätt korkat att ens gå in i en skoaffär i dessa tider, men då mitt ’sista’ födelsedagpresentkort låg och skramlade lite ensamt i plånboken beslöt jag mig för att göra något åt saken.
Igår plockade jag med mig Ancan till centrum för att göra en liten butiksinventering, vi hann knappt påbörja vår upptäcktsfärd innan ett par grymt snygga (enligt stövelexperten jag själv) bruna skönheter stirrade på mig. ’The former Black Lady’ tittade tillbaka och kände hur kärlek uppstod, bruntyes det är årets färg.
Inhandlade ju här om dagen en grön OM-jacka och vad skulle passa bättre till än ett par bruna stövlar?

Fröken Brownie
/Carina


Men jisses, har inte människan någon självkritik alls???
SItta där och posera med sina feta lår som hänger över trappstegen hua hua å allt detta för att posera med ett par nya stövlar - det är knappt man tror sina ögon....
Tassarna på bilden ovan tillhör en hund som inte ville vara med på bild.

8 kommentarer:

 1. Riktigt snuskigt snygga stövlar! Köpta var? Sen vet jag inte var du ser några feta lår?! Hundtassarna ser jag däremot:) Kram

  SvaraRadera
 2. Nix, ser inte heller några biffiga lår !
  vrålsnygga stövlar !

  ♥Åsa

  SvaraRadera
 3. Asså brunt är SÅÅ det nya svarta liksom? :-P *med all rätt- det är förbenat snyggt!* Kram!

  SvaraRadera
 4. Jäklar vad coola de var!!! Hade jag inte redan gått loss i Ellos stövelavdelning häromdan så hade dessa legat i farozonen att hamna här också.
  Fast jag letar och letar, efter de feta låren som det stod om, kan bara inte hitta dem...
  Kram snyggo!

  SvaraRadera
 5. Skojjar du! Du har ju killer leggs! SKETA snygga stövlar!!! Kram

  SvaraRadera
 6. Haha snygging!

  Kanonfräscha stövlar, helt min stil också. Jag är också både sko och stöveltokig men de blir ju så lite använda där man bor. Många av mina skor har smala klackar och jag kan tänka mig att jag sjunker ner så fort jag sätter foten utanför dörren i G-bo. *hehe*

  Här i Borås är allt lugnt och skönt och jag och Esme går gata upp och gata ned i centrum på dagarna. Emellanåt slinker vi in i någon affär och lättar på plånboken. En liten sjal följde just med hem från eftermiddagens promenad.

  Shoppa is da life!!!!!!!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 7. Feta lår?!?!?! TOKA! Rejält snygga stövlar på ett par välsvarvade spiror snarare! Kram påre!

  SvaraRadera