CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 5 september 2010

Top Cab 25 år!

Hemma igen, på sitt sätt ganska skönt – ordning och reda, sköljmedel i tvätten, raka vägar, svenskt kaffe, begripliga varor i butiken och väl fungerande (jämförelsevis fräscha) toaletter.
Må vara lite kinkig men när det gäller ’damrum’ är ’egen härd guld värd’, känslan att kunna slänga sitt toalettpapper direkt där det hör hemma överträffar alla negativa känslor om att vara återbördad till svensk mark.
Har ägnat dagen åt följande; började med å fastställa att hemmet såg toppfräscht ut (total lycka), tack snälla, snälla rara bästa Ancan för grym service med hem & hund (kram till dig).
Packade upp och konstaterade att min ’världsbästa och svindyra’ hårinpackning har haft den dåliga smaken att sprida sig i hela necessär, (mindre kul), tog ett långt bad och registrerade att jag börjat fjälla (varför krävs det aldrig mer än avstigning från planet innan den vackra bruna färgen får för sig att troppa av, bara undrar?!?).
Tog en snabbsurf, fick bända bort fingrarna från tangentbordet för att inte lockas till att beställa resa till Korfu avgång onsdag för det facila priset av 1200:-, hade det inte varit för en akut ebb i kassan och ’starta-eget-kurs’ i veckan så vettetusan…Gick igenom mailen och alla kommentarer på bloggen (alltså inte alla utan senaste veckans), log med hela ansiktet över folk och fä:s välvilja till att skriva vänliga ord i allmänhet mina klädval i synnerhet.
En tanke om att ägna kvällen åt att uppdatera mig på ALLA bloggar växte fram, tog ett djupt andetag men kände inte kraften, mitt dåliga samvete gnagde till, sorry och inget illa ment till något mao ingen läst och ingen glömd – lovar och svär på att jag inom kort kommer berika er med mina mindre vetenskapliga kommentarer och tankar.
Åkte och handlade, noterade den stora tillgången på varor, de tydliga ’bäst-före-datumen’ och det välsorterade mejeriutbudet.
Hem, kände i ryggmärgen att jag nog hade missat något – kollar i almanackan, och jisses amalia ’jag är för tusan bjuden på fest ikväll’, Top Cab fyller 25 och ska ha ’värsta grymma partyt’.
Så, här är jag, småförkyld men plikttrogen – klart man ska gå på baluns när tillfälle ges, let´s party!


På galej
/Carina

On my way..., självklart kommer det komma massa Samosbilder och semestersnack framöver, bara inte tid just nu…

6 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Visst är det skönt hemme med.

  Hppas du får en trevlig kväll!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Ok, så du är jetlaggad, semestrad, har suttit på ett plan och kanske därefter medföljande hemska biltur hem, förkyld och ser ändå ut som en dröm.

  Jag är ledsen, men jag hatar dig. KRAM!:-P

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem! F-n vad ser verkligen ut att vara redo för P A R T Y!! :)

  SvaraRadera
 4. Håller med QFE, du ser oförskämt fräsch ut;) Klart du ska gå på fest! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh härligt att favvotrollet är hemma igen. =)

  Puhhh vad blek jag just kände mig, hmmmm undra vad det kan bero på? ;-)

  Hoppas du hade kul på partyt!


  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem till Landet där du får kasta toapappret där det "ska" kastas ;-)

  Å hur brun & fräsch är du ? *avvis* ;-)

  ♥ Kram !

  SvaraRadera