CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 17 september 2010

Skrattfredag!

På plats, redo för helgens utmaningar, så som fira svärmor, shopping och valröstning (glöm för farao inte att rösta!!!).
Och apropå inspirerande uppgifter så kommer detta Fredagsmail skilja sig något mot de traditionella Fredagsmailen, ni vet de som inte brukar ha mer innehåll än en massa andefattigt upprabblade av ord efter varandra - jag kommer inte bara göra en massa reklam, jag kommer även be om er support.
Just nu jobbar jag som en förvirrad höna/galen råtta med att få mitt eget lilla företag att ta sig en mer konkret form.
Jag har fått förmånen att samarbeta med bokastandup.se och deras uppsättning ’Go Bananas’ på onsdagar på Helenes Krog (känd för sin goda mat) vid Mariatorget.
Det här är bara hur kul som helst – dock känner jag att jag skulle behöva ER ovärderliga hjälp med att proppa lokalen full (det är liksom min uppgift i det hela).
Varje onsdag, ända fram till jul kommer lokalen att fyllas av de absolut bästa och roligaste ståupparna som Stockholm kan erbjuda, för vem kan inte låta bli att skratta med Özz Nüjen, Thomas Oredsson, Thomas Järvheden, prisbelönta Zinat Pirzadeh, Soran Ismail, Johan Rehborg osv osv, listan är betydligt längre än så här (klicka för mer info).
Att just jag har blivit lite av en talesman för ’Standup’ är isig lite komiskt, när ’Standup’ kom till Sverige dissade jag den formen av humor totalt, den var plump, trist och gick mest ut på att håna publiken, men dra mig baklänges vad det har hänt grejer sedan dess.
Tur att man inte gjorde något korkad vad om att käka upp någon gammal hatt eller så för det här är kul, jag är verkligen den förste att erkänna – det här är JÄTTE kul, de har blivit skickligare både på att ta publiken och dra ner ärliga härliga rungande skratt.
Vad jag har fått mandat att göra är att erbjuda alla mina Fredagsmailsvänner/Bloggvänner att gå två men betala för en, gå fyra betala för två, ordinarie entrépris är 150:-/person.
Showen börjar 20.00 varje onsdag ända fram till jul och för att ta del av erbjudandet måste bokningen ske via mig.

Min alldeles egna titel är numera ’Arrangemangskonsult’ – så nedrans nöjd, finns för övrigt tillgänglig för ’alla’ typer av uppdrag per omgående!
Perre har mest varit hemma och hämtat krafter hela veckan, det efter en lyckad 'Säfsenmctur' utan fler incidenter än ett gigantiskt blåmärke på låret.
Sebban har fyllt år och ska på Joe Labero imorgon, kul.
Loppan ska med ut och käka ikväll, de e också kul - i övrigt håller han till i sina egna jaktmarker (vilket inte inkluderar Fagersjö).
Mamsen är välbehållen hemma från Mallis, skönt
Brorsan och Co skickade just MMS från Petrusplatsen i Rom, åhh denna underbara stad, näää – jag är inte alls avundsjuk…
Var med från början, boka redan nu en skrattfylld onsdagspremiär den 29/9 tillsammans med ståupplegenderna Jakob Öqvist, Kodjo Akolor, Al Pitcher och Janne Westerlund, platser finns kvar så hör av er!!!

Arrangemangskonsulten
/Carina

OM-t-shirt
OM-kofta
Lindex jeans
UGG-stövlar

4 kommentarer:

 1. Snygg som bara den och ser inte ut som en dag över 35!!!
  Läste inlägget nedan också och jag håller med..
  Förstår inte hur det går ihop sig att min äldsta är 19 år (dansledare, pluggar till frisör, bil, körkort, bor visserligen hemma, söt som snus och är också HRMF HARKEL singel;-)
  Jag kan inte vara mamma till henne då jag inte ens har fyllt 25!!
  Det måste vara någon störig liten snubbe som har räknat fel på en siffra någonstans:-D

  Låter som en riktigt roligt jobb du har framför dig...
  Synd att man inte bor närmare för då hade jag hängt på!!!

  Ha en härlig fredag vännen,
  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Låter som om du är på G ordentligt! Vad kul! Håller med dig om att skiten är det roliga med marknader. Det hör liksom till att gå runt och köpa skräp och äta skräp också. Kram!

  SvaraRadera
 3. Men vilket roligt jobb du har! Jag har anat i bloggen att du är en fixare av stora mått så det bör ju passa dig ypperligt. Om jag hade bott i Stlm hade jag garanterat nappat, jag älskar ståupp! Men Örebro ligger för långt från storstan tyvärr. Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Ah där är ju Uggsen. Konstigt, varje gång du skriver något om Stockholm så tänker jag men bor inte hon i Göteborg? Jag har fått för mig det liksom.

  SvaraRadera