CLE1960 - Instagram å jag liksom!

söndag 26 september 2010

Mera kläder...

Söndag och den vanliga ’vart-tog-helgen-vägen-känslan-’ infinner sig.
Ofta är det så att jag staplat en massa förväntningar och förhoppningar om vad som ska hinnas och göras, sen sitter man här och undrar vart tiden tog vägen?
I förra veckan var jag inne i stan en sväng igen...
Köputrymmet är tyvärr lika med noll men att prova kläder kostar ju inget =)
Provproceduren tog sig ännu en gång i uttryck på Åhléns City, mobilen var laddad, blixten av och ljudet nedskruvat – let the show begin!
Tog med mig några favoriter till provrummet och socialiserade med var och en, en stund. Att prova kläder är kul (om än något svettigt) och lite spännande, det för att se hur plagg som jag på bilder dissat hamnar i topp och de som jag hissat hamnar i botten – så även denna gång. Inledde med en 327:a i military och storlek 2. Den provade jag mest för att jag ville testa en 2:a, vilken (förstås!!!) satt som en smäck. Det här gör att det blir ännu mer irriterande att min 2:a i powder från förra året är för liten, surt.

Fortsatte med den fina i ull stickade klänningen i chalk (förlåt mig för att jag är kass på namnen...)
En 3:a satt som gjuten och broderiet på ryggen är döläckert, men pust... klänningen är varm som attan. Dessutom är den rejält urríngad så den kräver något under plus att skärpet INTE kunde knytas utan att det såg ut som någon utanpå variant av bysthållare.
En diss som blev en hiss!Sen slängde jag på mig linnet som hyllats och som jag testat en gång tidigare.
Även här en 3:a - visst linnet är hur fint/tufft/läckert som helst. Mitt minne var att jag älskade det, efter dagens provning så är jag mer tveksam.
Skulle någon slänga det efter mig så skulle jag ta det med mig, fast annars... vettetusan (å inte för det priset).

Nästa hiss som mer blev en diss är den i förhand i mina ögon celebrerade Magnoligaklänningen (visst heter den så?).
Jag som är lite av en 'hippielover' gillar den som tusan. Tog med mig en 2:a in i provrummet, den satt lite märkligt över bysten och vidden var väl tilltagen (lite för väl tilltagen....) - för mig en besvikelse.

Fakta är att jag aldrig har provat någon Tenfoldkofta, så det var på tiden.
Jsg har haft ett lite schitzat förhållande till dem.
Är de tuffa eller tant?
Efter provning fortsatt något schitzad fast mest positiv, provade en 3:a i bomull å tammetusan om jag nog ändå inte vill ha en sån :)

Slutligen, ingen Molly!
Provade denna underbara, mjuka och ljuvliga tröja från Hunkydory.
Det här storlek Large och som vanligt är den alldeles för lång i ärmarna (ALLA plagg är för långa i ärmarna på mig). Ingenting av den stickighet som präglat OM:s stickade plagg från hösten finns i denna söta tröja, såg att den även fanns i stålgrått.


Testing Testing
/Carina

6 kommentarer:

 1. 327:an i military var ju bara klockren.

  Jag har samma inställning till tenkfold knit som du. Kanske är den prefekt när man vill se proper ut på jobbet eller också ser man ut som mormor. Har fortfarande inte bestämt mig.

  Hunky Dorytröjan - jättefin!

  Bra provning och jag är lite fascinerad över att en del butiker har kvar sommarkläderna....

  Kram från V

  SvaraRadera
 2. Har dom fullpris på Prairie short strap än?! Sniket:(
  Prairie short strap är den svarta du har provat i dag;) Kram

  SvaraRadera
 3. Den översta var ju galet snygg på dig! Jag ser inte klok ut i den modellen. Ullklänningen tycker jag inte är så superfin faktiskt, förjäkla dyr är den iaf. Tenfolden har jag börjat kika på lite jag med. Har en bild i mobilen på den från min Åhlensvisit i veckan men jag fixar inte att det är ull i den. Men en sådan i bomull till våren däremot! Kramar

  SvaraRadera
 4. På tal om ålder så är det lustigt att när man är medelålders så tycker man att vissa kläder är tantkläder. Jag är likadan och har nog börjat fundera på när jag kommer att sluta med det. Jag hoppas det dröjer.

  SvaraRadera