CLE1960 - Instagram å jag liksom!

onsdag 5 januari 2011

Alltså...

Jo, tänkte bara säga att ingen speciell behöver ta åt sig på de kategorier som jag nämnde men inte tog upp i mitt förra inlägg.
NI vet – jag är en åsiktsmaskin med livlig fantasi som dessutom gillar att provocera.
Inte för att det inte fanns kandidater hehe...
Kom till och med på fler, ’Årets mest Humorbefriade’, ’Årets Huvudkapare’, ’Året Bittraste’, ’Årets Hypokondriker’, ’Årets Ödmjukaste’ och ’Årets Stolle’ (å se där, lite positivitet också).
Egentligen kan man hålla på hur länge som helst – det finns ingen ände på valmöjligheterna (eller fantasin).
Men nej, ful får man vara men inte dum, eller elak heller för den delen.
Ibland känns det som jag varit dum, då får jag ångest och skäms som en hund.
Som nu. Nu skäms jag för att det kanske fanns några som tog illa vid sig av mina påhittade kategorier och utnämningar. Fast, ingen speciell behöver ta åt sig. Mer än jag själv då. Uppfinnaren.
Känner man å andra sidan att man passar in i något fack är jag inte den som är den, ’sug i ré å ta åt dig vettja’ (tar man åt sig ligger det sannolikt något i det).
Eller så kan man hitta på egna kategorier som några gjorde:
'Årets Humanist': Helen, en djurvän och människovän av stora mått. Mitt i livet sadlade hon om till att bli samarit för de behövande på jorden.
’Årets FinlandsSvensk’: Taarlena, en kvinna som har som sitt ’mission’ att sprida Odd Mollybudskapet över våra nordiska länder.
Själv fick jag utmärkelserna ’Årets mest lyckade kombination’ av Lindas Stil och ’Årets Vitaminkick’ av Mia (ja, vi kallar henne så, ’The Fucking Queen of Everything’) – båda självfallet mycket hedrande utmärkelser, och snälla. Nästan väl snälla.
Själv skulle jag nog lägga mig som ’Årets mesigaste Provokatör’, ’Årets Pinsammaste’ eller ’Årets mest ’Vem-tror-hon-att-hon-är’samtliga kategorier som jag med lätthet skulle smälta in i.

Uppe i det blå
/Carina

10 kommentarer:

 1. Hahaha en sån där härlig bild igen ;-). Jag är förkyld igen och sitter hemma och försöker fixa min besöksräknare som fått spader. Om du ser det här och har tid skulle jag bli skitglad om du tittade in och lämnade en kommentar - vad som helst - så jag ser om räknaren rör sig .
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar att bli provocerad. I alla fall i lagom dos. Försökte lägga en "säljes" in på min blogg medan du skrev din kommentar men mitt skitinternet strular som fasen så det tar tid. Hur som helst, är du sugen på att inneha velour igen så finns det en fin Onyx dress...

  kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också att bli provocerad;) Årets bittraste, är det jag eller:) Kram

  SvaraRadera
 4. Halloj!

  Tack så mycket! Vad glad jag blir för din rara kommentar.
  Ska kika runt hos dig nu!

  Ha en fin kväll! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag är väl obildad, men jag vet inte vad pretentiös betyder verkar det som. Jag trodde det hade en negativ klang liksom, att man försöker vara lite viktig typ...
  Vad betyder det? Eller så var det lite felformulerat... Kul lista iaf :)
  / Hanna

  SvaraRadera
 6. Vad jag skrattar, du är för härlig:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Säger hej när jag kikar förbi :-)

  SvaraRadera
 8. Kul lista :))! Hoppas att allt är bra med dig! Kram

  SvaraRadera
 9. ->Hanna
  Tack för ditt inlägg.
  Jag kollade och vad jag förstår så kan ordet PRETENTIÖS både vara en positiv och en negativ klang, det är beroende på hur man använder det och i vilket sammanhang.
  För mig var det definitivt i positiv klang. Tittar man i ordboken står det för 'Anspråksfull', 'Fordrande', 'Utmanande', 'Seriös' och 'Kräsen'.
  För mig har Katinka gjort detta, alltså kräsna seriösa näst intill vetenskapliga provningar :)
  Ingen skugga över ordet PRETENTIÖS här inte =)

  /Carina

  SvaraRadera
 10. Ännu en som gillar dig och dina inlägg provocerande eller inte. Löve the pic på dig!

  SvaraRadera