CLE1960 - Instagram å jag liksom!

fredag 7 januari 2011

Första fredagen 2011

Just det, det är ju faktiskt fredag.
Lätt att man blir dagvill när helgdagarna radar upp sig på rad (jodå, det kan drabba även en orkeslös arbetslös).
Som den plikttrogna vanemänniska jag är sitter jag nu och författar veckans Fredagsmail (för er som läser Bloggen och inte riktigt vet vad ’Fredagsmailet’ är kan jag berätta att det är en över 10-årig tradition som går ut till ungefär 150 mailadresser innehållandes denna text och en massa roliga historier, bilder och ibland filmer (allt av ganska tvivelaktig karaktär), vill DU vara med på listan kan du maila mig på cle1960@gmail.com.
Jo, Fredag var det ja!
Det har snöat en del.
Igår gjorde Perre en fantastisk insats genom att under närmare 4 timmar skotta parkeringsplatser och gångvägar här i området (bör tilläggas på eget initiativ). Perre (som f.ö inte är från Skottland, fick skottpengar för sitt arbete, klarade sig från ryggskott har seglat en del kan det där med att ’skota’ hem) har utvecklats till något av områdets egen hustomte. Det är med viss stolthet jag kan konstatera att när det gäller ideellt arbete verkar han vara helt outtröttlig.
Själv har jag lagt det mesta av det ideella åt sidan, förutom secket då, ett sekretariat som jag för övrigt kommer att inta under morgondagen.
Sharksen (för den oinvigde Farsta IBK alias Sharksen) möter antagonisterna Huddinge klockan 13.00 i Farstahallen.
Inledningsvis kommer det att hållas en tyst minut för P-95´s ledare Tomas Johnson som nyligen tragiskt gick bort i cancer, samtliga intäkter från matchen kommer också att skänkas till Cancerfonden.

Den allmänna statusen är annars efter att ha varit hemma och slöat en längre tid känner man sig rätt insnöad.
En positiv sak är att jag har skickat mitt livs första faktura, känn på den. En f a k t u r a, ’inpengar’ alltså, de första på över året. Ler.
Perre är ledig hela helgen och kliver på först nästa helg, ledighet är lika med trevlighet.
Sebban har jag noll koll på
Det samma goes för Loppan.
Eländiga ungar liksom.
Brorsan & Co drog till Spanien en vecka, kanske inte för det vackra vädret men för ett skönt litet miljöombyte.
Nej, om man skulle ta och kolla utbudet i Farsta Centrum, alltid finns där något som jag inte visste att jag behövde.

Trevlig helg å så…
/Carina

2 kommentarer:

  1. Vilken klippa du har där hemma! Min sambo körde en liknande variant men bara för närmsta grannarna. Lustigt att du skriver om Fredagsmail just idag, tänkte faktiskt på det när jag surfade in på din sida nyss. Vad det stod för. Jag får nog ta och maila. Låter kul och suspekt det där...

    Ha en skön fredag!

    kram

    SvaraRadera
  2. Ni har lite snö ni med;) Ha en fin helg! Kram

    SvaraRadera